Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem bani.
Webinarul Introductiv despre cele 5 repere îen investiții pentru 2022;
5 Webinare înregistrate despre abordarea în mod individual a EURUSD, AUR, US500, VIX și US100
Cont DEMO de investiții, gratuit, dacă nu ești deja Client XTB
Structură Mini-Curs
NIVELUL 1: Webinar Introductiv, Urmărește webinarul introductiv susținut de Andrei Bogdan și află detalii despre:
Analiza generală a celor 5 instrumente financiare: EURUSD, AUR, US500, VIX, US100
Ce sunt CFD-urile și cum îți poți personaliza strategiile de investiții cu ajutorul acestora;
Integrarea instrumentelor discutate într-un portofoliu de Acțiuni/ETFs;
NIVELUL 2: Webinare înregistrate despre US500, VIX și US100
Află ce informații trebuie să cunoști pentru a putea tranzacționa 3 dintre cele mai populare instrumente financiare la nivel internațional: US500, VIX și US100.
Webinarele pot fi accesate direct în platforma de investiții xStation, secțiunea Educație, folderul ”5 Abordări în Trading”, de Clienții care au un cont real de investiții la XTB.
NIVELUL 3: Webinare înregistrate despre AUR și EURUSD
Webinarele despre AUR și EURUSD completează Mini-Cursul despre trading cu explicarea modului în care aceste 2 instrumente funcționează și cum pot fi integrate într-un portofoliu de investiții.
Webinarele pot fi accesate direct în platforma de investiții xStation, secțiunea Educație, folderul ”5 Abordări în Trading”, de Clienții care au cont de investiții activ* la XTB.
*un cont de investiții activ are cel puțin o tranzacție activă la momentul înscrierii în pagina campaniei. Ulterior înregistrării în pagina campaniei, clienții XTB vor primi acces la webinarele despre Aur și EURUSD oricând vor activa contul de investiții, adică vor realiza o tranzacție.
Despre Andrei Bogdan
Trader și investitor de peste 10 ani, Andrei tranzactionează în principal pe piața americană și utilizeză toate instrumentele derivative disponibile (Opțiuni, Futures, CFDs). Cunoștințele acumulate în peste 10 mii de ore de analiză și tranzacționare constituie baza solidă pe care se bazează expertiza și experiența.
Activitatea de trading și investiții este la ora actuală ocupația sa de baza. De profesie este economist, iar acest aspect l-a ajutat foarte mult în abordarea macro a piețelor financiare. Este fondator al comunității de Facebook „Trading si Investiții” și al canalului de YouTube cu același nume.
Andrei BogdanTrader și investitor de peste 10 ani
Disclaimer de publicitate
CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor.
Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Dobanda de referinta este unul dintre cei mai importanti indicatori dintr-o economie, fiind, totodata si instrumentul de lupta impotriva inflatiei. In ultimii ani am auzit tot mai des despre dobanda de referinta, dobanda de politica monetara: ca a fost crescuta la 7%, ca a scazut la 6.5% etc. In acest articol vom explica ce este […]
Produsul Intern Brut este, fără îndoială, unul dintre cei mai utilizați indicatori economici la nivel global. Folosit pentru a măsura performanța economică a unei țări, PIB-ul este adesea privit ca un barometru al bunăstării naționale și al progresului social. Fie că este vorba despre dezbateri politice, analize economice sau discuții cotidiene despre „starea economiei”, PIB-ul […]
Revolut este o companie fintech infiintata in iulie 2015 de Nik Storonsky si Vlad Yatsenko. Compania este inregistrata in Lituania si Marea Britanie. Revolut Bank UAB este licentiata de Banca Centrala Europeana si reglementata de Banca Lituaniei. In Romania serviciile bancare sunt furnizate de Revolut Bank UAB Vilnius Sucursala Bucuresti. Aceasta a devenit rapid una […]
XTB, unul dintre cei mai dinamici brokeri din Europa, a incheiat anul 2024 cu rezultate financiare impresionante, depasind asteptarile pietei si consolidandu-si pozitia de lider in industria fintech. Conform unui comunicat oficial, compania a atras aproape jumatate de milion de clienti noi, iar veniturile si profitul net au crescut semnificativ. Aceste performante sunt rezultatul unei […]
Anul 2025 a început cu vești bune pentru români care au credite cu dobândă variabilă. Conform BNR, IRCC aplicat în primul trimestru al anului va fi 5,66%, față de 5,99%, cât era în trimestrul 4 al anului trecut. Impactul asupra ratelor românilor care au credite cu dobândă variabilă va fi nesemnificativ. Conform estimărilor, pe tot […]
Începutul anului a venit cu un val de instabilitate în ceea ce privește regimul politic și fiscal din România, însă hai sa vedem ce avem de făcut pentru a avea un plan pentru anul 2025 din punct de vedere financiar. A trecut un sfert din acest secol și dacă nu ai făcut nimic pentru obiectivele […]
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv.
Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].
Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.
Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.
În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.