Telecredit Pareri

Telecredit Ofera:

Primul credit gratis sau cu dobândă 0 %, pentru sume cuprinse între 100 lei și 500 lei, cu o perioadă de rambursare între 10 și 30 de zile și valoare DAE de 0 %

De la al doilea credit, clienții pot împrumuta sume până la 1500 lei, pe o perioadă între 10 și 30 de zile, cu o dobândă a creditului de 1,2% pe zi

De la al treilea credit poate fi accesată limita maximă a creditului, de 2.000 lei, pe o perioadă între 10 și 30 de zile și o dobândă de 1,2% pe zi.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Cerintele pentru Telecredit

 • sa ai varsta minima 18 ani si domiciliul in Romania;
 • sa detii un cont bancar si un card atasat acestui cont;
 • sa ai un venit din salariu sau pensie;
 • sa detii un numar de telefon mobil activ si o adresa de e-mail valabila;

Avantaje

 • Telecredit vine cu o serie de avantaje, printe acestea se numara: 

  1. Primul Credit Gratis ( Pana la 500 lei)
  2. Dobanda fixa de 1,2% pe zi 
  3. Acordarea imprumuturilor in trepe, ceea ce inseamna ca gradul de indatorare este mai mic. 

Dezavantaje

 • Costul total pentru accesarea sumei finale de 2000 RON, presupune 3 imprumuturi si o suma totala de rambursate de 5.260 lei

Tipurile de credit Telecredit

Primul credit gratis sau cu dobândă 0 %, pentru sume cuprinse între 100 lei și 500 lei, cu o perioadă de rambursare între 10 și 30 de zile și valoare DAE de 0 %

De la al doilea credit, clienții pot împrumuta sume până la 1500 lei, pe o perioadă între 10 și 30 de zile, cu o dobândă a creditului de 1,2% pe zi

De la al treilea credit poate fi accesată limita maximă a creditului, de 2.000 lei, pe o perioadă între 10 și 30 de zile și o dobândă de 1,2% pe zi.

Calculul dobânzii Telecredit

 • Pentru primul credit acordat între 100 lei si 500 lei dobânda este 0
 • Pentru cel de-al doilea credit de 1.500 lei, dobânda este 540 lei, iar DAE 4114.00%, pe o perioadă de 30 de zile
 • Pentru cel de-al treilea credit de 2.000 lei dobânda este de 720 lei, iar DAE 4114.00%, pe o perioadă de 30 de zile.

Pentru a accesa suma totală de 2.000 lei sunt necesare trei împrumuturi cu o dobândă totală de 1.260 lei, la care se adaugă sumele deja împrumutate.

Ex. 1.260lei (dobânda) + 500 lei (primul împrumut) + 1.500 lei (al doilea împrumut) + 2.000 lei (al treilea împrumut) = 5.260 lei

Refinantare si Penalitati Telecredit

Telecredit oferă o refinanțare în cazul în care creditul nu poate fi plătit la data scadentă dacă sunt contactați cu cel puțin 3 zile înainte de data scadentă și cu condiția ca dobânda datorată pentru împrumutul inițial să fie achitată la termen.

Telecredit oferă împrumut până la salariu și persoanelor care au deja alte credite în derulare.

Creditul se poate rambursa în mai multe tranșe, cu condiția ca până la data scadenta să fie achitat în totalitate.

În cazul neplății la timp, se percepe o dobândă penalizatoare de 1.2%/zi. 

Împrumutul se poate rambursa și înainte de data scadentă, situație în care se achită doar dobânda acumulată până în momentul respectiv.

Comparatie Telecredit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 136% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Imprumuturi de la Telecredit

O boala ce ne vine de hac, un eveniment neasteptat in familie, niste facturi restante sau pur si simplu un nou plan de vacanta – sunt doar cateva exemple in care intervine nevoia de a avea o anumita suma de bani, de care poate la momentul respectiv nu dispuneti. TeleCredit Romania, alaturi de alte IFN-uri din tara, a inteles aceasta nevoie a oamenilor, motiv pentru care a dezvoltat serviciul de creditare rapida.

Aceste imprumuturi sunt gandite in asa maniera incat sa fie de ajutor solicitantului exact atunci cand are nevoie. Astfel, ele nu se aproba peste jumatate de luna sau o saptamana, ci in termen cat mai scurt. Odata considerat eligibil solicitantul si primind aprobarea pentru dosar, imprumutul se acorda in aceeasi zi, cel tarziu in urmatoarea.

  Cine este Telecredit?

  TeleCredit Romania este o institutie ce functioneaza inca din anul 2014, in conformitate cu legea 93/2009, referitoare la institutiile financiare nebancare si cu Regulamentul nr. 20/2009 emis de BNR privind institutiile financiare nebancare. Compania dispune de statutul de creditor direct, ceea ce inseamna ca nu utilizeaza diversi intermediari.

  Imprumuturile pe care compania le ofera sunt pe termen scurt, de 30 de zile, sumele accesate variind intre 100 si 2000 de lei. Acestea se pot accesa chiar daca persoanele in cauza dispun si de alte credite. Nu se percep comisioane, iar de regula, transferul banilor se realizeaza in aceeasi zi in care se primeste aprobarea imprumutului si confirmarea solicitantului in cauza.

  Cum puteți accesa un împrumut prin Telecredit ?

  Intreg procesul de aplicare si acordare a imprumutului se realizeaza online,  fiind unul simplu si eficient. Solicitantul acceseaza website-ul TeleCredit Romania, unde alege suma dorita si perioada de rambursare prin deplasarea cursorului.

  Limita maxima este de 500 de lei pentru primul imprumut, ajungand pana la 2000 de lei pentru urmatoarele imprumuturi.

  Tot prin deplasarea cursorului se alege si perioada de rambursare a creditului.

  Durata maxima este de 30 de zile.

  Ulterior selectiei de pe prima pagina, se va completa cererea de imprumut cu datele personale.

  • Contul se va confirma prin smm-ul si email-ul primite.
  • Utilizand contul personal, se vor atasa actele necesare, dupa care se va astepta analizarea dosarului.
  • Odata acceptat dosarul ca fiind eligibil si confirmat imprumutul, banii se vor vira in cont in termen de o zi, maxim doua, in functie de banca.

  In situatia in care persoana in cauza mai dispune de un imprumut TeleCredit, nu poate aplica pentru unul nou pana cand cel dintai nu este achitat.

  In functie de ofertele pe care le desfasoara institutia financiara de credite nebancare, este posibil ca la al doilea imprumut solicitantul sa aiba diverse beneficii:

  • posibilitate de gestionare la domiciliu
  • acordarea creditului fara o analiza a dosarului
  • imprumutarea unei sume mai mari de bani etc.

  Conditii si acte pentru creditarea TeleCredit IFN

  Pentru a solicita un imprumut rapid de la TeleCredit Romania este necesar ca aplicantul in cauza sa aiba:

  • o varsta de 18 ani impliniti
  • sa dispuna de o sursa de venit (poate fi vorba despre un salariu sau o pensie)
  • sa detina un cont bancar care sa aiba si un card atasat
  • un numar de telefon activ si o adresa de emai valida.

  Actele necesare pentru demararea actiunii de imprumut sunt o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont pe ultimele 30 de zile. Pe copia dupa actul de identitate se va scrie pe verso conform cu originalul si se va semna de solicitant. Agentii TeleCredit Romania au dreptul de a solicita documente anexe in vederea stabilirii unui venit. De regula, acestea sunt fie un cupon de pensie, fie un fluturas de salariu.

  Desigur, daca persoana in cauza se afla deja in baza de date a companiei in urma unui imprumut anterior si doreste o refinantare TeleCredit, acesta nu va mai avea nevoie sa realizeze acest pas, decat in conditiile in care si-a schimbat intre timp cartea de identitate.

  Sumele maxime ce se pot accesa

  TeleCredit IFN ofera imprumuturi de pana la 2000 de RON, insa aceasta suma nu poate fi accesata la primul credit, ci doar la urmatoarele, in contextul in care acesta a fost incheiat integral.

  Pentru primul credit, suma maxima ce se poate accesa este de 500 de RON. 

  Pentru urmatoarele credite se pot imprumuta sume de bani cuprinse intre intervalul 100 – 2000 de lei.

  Perioada de rambursare poate fi cuprinsa intre 10 si 30 de zile.

  Imprumut bancar sau imprumut TeleCredit?

  Va ajutam sa va faceti o imagine clara asupra avantajelor si dezavantajelor pe care fiecare dintre cele doua institutii le implica, printr-o comparatie impartiala si obiectiva.

  Imprumuturile TeleCredit sunt potrivite pentru persoanele ce au nevoie de o suma de bani intr-un ritm foarte rapid. In cazul bancii, va dura mai mult ca dosarul sa fie analizat, iar asteptarea va continua si dupa primirea aprobarii. In cazul creditului online rapid, acesta se poate acorda si in aceeasi zi.

  Creditele bancare nu doar ca se intind pe o perioada indelungata de timp, insa se acorda si mai dificil. Conditiile de eligibilitate ce trebuie indeplinite sunt altele, iar dosarul este putin mai stufos. In cazul optiunii secunde, lucrurile stau diferit. Conditiile sunt usor de indeplinit, iar dosarul consta in cateva copii ale actelor doveditoare.

  In situatia in care nu dispuneti de mult timp liber si nu vreti sa il irositi pe nenumarate drumuri la banca, cu siguranta imprumutul Telecredit este potrivit pentru dumneavoastra. Aplicarea si plata ratelor se realizeaza exclusiv online, fara niciun efort depus in acest sens.

  TeleCredit IFN nu este solutia optima pentru dumneavoastra daca nu intentionati sa platiti ratele la timp, intrucat compania practica penalitati usturatoare in acest sens.

  De asemenea, dobanzile sunt mari, motiv pentru care atunci cand optati pentru un astfel de imprumut va asumati responsabilitatea sa il platiti, conform prevederilor din contract.

  Dobanzile se justifica de companie prin riscurile ridicate la care se supune prin acordarea simpla a acestor credite.

  Avantajele unui credit de la Telecredit

  • Compania vine in intampinarea nevoilor clientilor cu serie de avantaje demne de luat in considerare atunci cand ne raportam la alegerea companiei de creditare potrivita. Desigur, aceasta prezintă și limite, pe care nu ezităm să le descriem.
  Sumele accesate

  strongboxSumele accesate

  Un avantaj al acestor credite este posibilitatea de a accesa sume mai mari dupa primele imprumuturi. Oadata castigata increderea companiei, aceasta va ridica limita sumei maxime in asa maniera incat dumneavoastra sa imprumutati exact atat cat aveti nevoie.

  Desigur, valoarea creditelor rapide ramane relativ mica, daca ne gandim ca limita maxima este de 2000 de lei, insa trebuie sa ne gandim ca acestea se acorda relativ simplu, iar riscurile la care compania se supune sunt mari.

  Rapiditatea acordarii

  Rapiditateastopwatch acordarii

  Oricine a accesat un imprumut de la TeleCredit Romania a experimentat un proces lipsit de birocratie, de pasi inutili si analize indelungate. Ideea creditelor rapide fara acte este ca acestea sa fie accesate de persoanele ce le solicita atunci cand acestia au cea mai mare nevoie: nu peste o luna, nu peste doua saptamani, ci in termen de cateva ore.

  Eligibilitatea

  approve-invoiceEligibilitatea

  Spre deosebire de imprumuturile bancare, acestea se acorda cu conditii de eligibilitate foarte lejere. Precum am mentionat anterior, solicitantul trebuie sa fie major, sa aiba o sursa de venit sis a detina un cont bancar cu card atasat. Desigur, este necesar ca acesta sa dispuna de o adresa de email si un numar de telefon active, conditii nu foarte greu de indeplinit in contextul actual.

  Confidentialitatea

  locked-data

  Confidentialitatea

  Intrucat acordarea si gestionarea imprumuturilor se realizeaza online, confidentialitatea imprumutului nu este compromisa. De asemenea, nici solicitantul creditului nu isi va pierde timpul asteptand la domiciliu agentul TeleCredit, nici nu va fi nevoit sa se deplaseze la un sediu cu ghiseu pentru plata ratelor.

  Lipsa Comisioanelor

  percentageComisioane suplimentare

  Compania nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare, rambursare anticipata sau orice alte taxe suplimentare.Persoana creditata va avea de restituit suma de bani imprumutata si dobanda aferenta acesteia. Desigur, aceasta mai poate plati diverse penalizari daca intarzie plata ratelor.

  Istoricul de venit
  history

  Istoricul solicitantului

  Imprumuturile TeleCredit online se pot accesa chiar daca persoana in cauza are deja alte credite in derulare. Acest lucru inseamna ca trece printr-un moment de impas si are nevoie de un suport financiar. De asemenea, acestea se acorda si in cazul in care solicitantul a intarziat plata la alte credite.

  Dezavantajele

  • Compania percepe o dobanda de 1.2% pe zi. In situatia in care puteti sa rambursati creditul inainte de termen, veti plati doar dobanda ce s-a cumulat pana la momentul efectuarii platii creditului. Nu se percep taxe de rambursare anticipata.

  Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

  • Vrem sa ne asiguram ca aveti o perspectiva de ansamblu asupra acestor imprumuturi, motiv pentru care tindem sa va oferim o serie de sfaturi utile si informatii cu privire la creditarea responsabila. Tinand cont de ele, va veti asigura ca aveti parte de o experienta placuta. 

   Pentru inceput, va recomandam sa analizati cu atentie informatiile disponibile pe website-ul companiei, in asa maniera incat sa aveti in vedere ofertele disponibile, etapele exacte ce trebuie parcurse si alte informatii relevante referitoare la procedura de imprumut. Nu ezitati sa vizitati pagina de contact TeleCredit si sa luati legatura cu unul dintre operatori pentru orice neclaritati pentru care cautati raspunsuri. 

   Daca toate raspunsurile va satisfac si oferta TeleCredit rezoneaza cu dorintele dumneavoastra, atunci este cazul sa aplicati pentru acesta. Daca sunteti considerat a fi eligibil, veti primi contractul pe care trebuie sa il semnati. Cititi suma ce urmeaza a fi imprumutata, dobanda, perioada de creditare si verificati ca acestea sa coincida cu ce ati stabilit premergator. Suma imprumutata nu va fi egala cu cea ce trebuie rambursata, intrucat aceasta va contine si dobanda. 

   Odata primit creditul, veti incepe plata ratelor lunare. Incercati pe cat posibil sa va incadrati in termenul de plata ce este prevazut in contract, in asa maniera incat sa nu apara penalizari. Intarzierea platelor aduce cu sine penalizari usturatoare. Cand veti calcula suma totala veti ajunge la concluzia ca ati platit un pret mult prea mare pe acest imprumut din cauza ratelor neplatite la timp, lucru pe care nu il recomandam. 

   Sfatul nostru este sa va ganditi la un mecanism care sa va permita sa platiti ratele in timp util sau sa optati pentru anumite planuri de rezerva in situatiile de criza. Spre exemplu, nu optati pentru rate lunare care sa depaseasca un anume procent din venitul lunar. 

   Recomandarea noastra este sa va stabiliti o limita maxima de 25%. In acest mod veti fi siguri ca va permiteti achitarea ratelor. Daca aceasta reprezinta toti banii ce va raman dupa cheltuielile lunare, este foarte posibil ca alte situatii neprevazute sa va strice socotelile. Daca acest lucru se intampla, este bine macar sa aveti un fond de rezerva pe care sa nu il utilizati decat in acele situatii cand nu puteti achita o anumita rata si nu doriti sa fiti penalizat. 

   Pentru orice detalii, accesati pagina de contact TeleCredit, fara a ezita. O comunicare constanta cu agentul dumneavoastra va va tine informat si va va ajuta sa aveti parte de o experienta placuta de creditare. 

   Aceste imprumuturi sunt foarte avantajoase, cu conditia in care sunt gestionate responsabil. Daca refuzati plata ratelor si nu colaborati cu compania, firmele de recuperari vor lua toate demersurile legale pentru solutionarea problemei.

  Nu esti sigur ca Telecredit este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  24 de ore

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Aprobare:

  15 min

  Suma Max

  3000 RON

  Dobanda

  2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  3000 RON

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  1500 RON

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1,29% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  10.000 RON

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  24 de luni

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  55 de zile

  Suma Max

  10.000 RON

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1,29% pe zi

  Perioada

  45 de zile

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  15 min

  Dobanda

  1,4% pe zi

  Perioada

  45 de zile

  Suma Max

  3000 RON

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  11 luni

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  0,9% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Bună ziua!

  În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

  Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

  Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

   Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  30 de min

  Dobanda

  1,15% pe zi

  Perioada

  31 de zile

  Suma Max

  3500 RON

  Aprobare:

  30 de min

  Dobanda

  5,97% pe luna

  Perioada

  90 de zile

  Suma Max

  10.000 RON

  Aprobare:

  24 de ore

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  24 de luni

  Suma Max

  2000 RON

  Aprobare:

  15 min

  Dobanda

  1,1% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Suma Max

  2900 RON

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1,15% pe zi

  Perioada

  31 de zile

  Suma Max

  900.000 RON

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  3% pe luna

  Perioada

  120 de luni

  Metodologia de recenzie

  Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5, acestea include: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

  Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%, acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

  In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%, din acest motiv ca experti financiari nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare. Recenziile mrfinance.ro sunt
  independete si obiective, mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare. Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

  – Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
  – Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
  – Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
  – Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
  – Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
  – Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

  Despre Autor

   

  Cristian, este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

  Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Telecredit

  Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

  In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.