Telecredit Pareri

 • Primul credit gratis, dobanda 0%, pentru sume intre 100 si 500 lei
 • Perioada de rambursare 10-30 zile si valoare DAE 0%
 • Al doilea credit cu dobanda 1.2%/zi, sume pana la 1.500 lei

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Conditii

 • Varsta peste 18 ani
 • Domiciliul in Romania
 • Venit stabil salariu sau pensie
 • Cont bancar sau card
 • Numar de telefon si adresa de mail

Acte

 • Copie dupa buletin
 • Extras de cont de pe ultimele 30 zile
 • Documente anexe, precum: cupon de pensie sau fluturas de salariu

Avantaje

 • Primul Credit Gratis ( pana la 500 lei)
 • Dobanda fixa de 1,2% pe zi
 • Acordarea imprumuturilor in trepe, ceea ce inseamna ca gradul de indatorare este mai mic.

Dezavantaje

 • Costul total pentru accesarea sumei finale de 2.000 lei, presupune 3 imprumuturi si o suma totala de rambursate de 5.260 lei

Telecredit si creditele rapide

TeleCredit Romania este o institutie ce functioneaza inca din anul 2014, in conformitate cu legea 93/2009, referitoare la institutiile financiare nebancare si cu Regulamentul nr. 20/2009 emis de BNR. Compania dispune de statutul de creditor direct, ceea ce inseamna ca nu utilizeaza intermediari.

Imprumuturile rapide pe care compania le ofera sunt pe termen scurt, de 30 de zile, sumele accesate variind intre 100 si 2.000 de lei. Acestea se pot accesa chiar daca persoanele in cauza dispun si de alte credite.

Nu se percep comisioane iar, de regula, transferul banilor se realizeaza in aceeasi zi in care se primeste aprobarea imprumutului si confirmarea solicitantului in cauza.

Cum poti accesa un imprumut Telecredit si alte detalii pe care trebuie sa le cunosti

Creditul Telecredit

Primul credit gratis sau cu dobanda 0%, pentru sume cuprinse intre 100 lei si 500 lei, cu o perioada de rambursare intre 10 si 30 de zile si valoare DAE de 0%

De la al doilea credit, clientii pot imprumuta sume pana la 1.500 lei, pe o perioada intre 10 si 30 de zile, cu o dobanda a creditului de 1,2% pe zi

De la al treilea credit poate fi accesata limita maxima a creditului, de 2.000 lei, pe o perioada intre 10 si 30 de zile si o dobanda de 1,2% pe zi.

Cum poti accesa un imprumut prin Telecredit

Intreg procesul de aplicare si acordare a imprumutului se realizeaza online, fiind unul simplu si eficient. Solicitantul acceseaza website-ul TeleCredit Romania, unde alege suma dorita si perioada de rambursare prin deplasarea cursorului.

Limita maxima este de 500 de lei pentru primul imprumut, ajungand pana la 2.000 de lei pentru urmatoarele imprumuturi.

Durata maxima este de 30 de zile.

Ulterior selectiei de pe prima pagina, se va completa cererea de imprumut cu datele personale.

 • Contul se va confirma prin sms-ul si email-ul primite.
 • Utilizand contul personal, se vor atasa actele necesare, dupa care se va astepta analizarea dosarului.
 • Odata acceptat dosarul ca fiind eligibil si confirmat imprumutul, banii se vor vira in cont in termen de o zi, maxim doua, in functie de banca.

In situatia in care persoana in cauza mai dispune de un imprumut TeleCredit, nu poate aplica pentru unul nou pana cand cel dintai nu este achitat.

In functie de ofertele pe care le desfasoara institutia financiara de credite nebancare, este posibil ca la al doilea imprumut solicitantul sa aiba diverse beneficii:

 • posibilitate de gestionare la domiciliu
 • acordarea creditului fara o analiza a dosarului
 • imprumutarea unei sume mai mari de bani etc.

Calculul dobanzii

 • Pentru primul credit acordat intre 100 lei si 500 lei dobanda este 0%
 • Pentru cel de-al doilea credit de 1.500 lei, dobanda este 540 lei, iar DAE 4114.00%, pe o perioada de 30 de zile
 • Pentru cel de-al treilea credit de 2.000 lei dobanda este de 720 lei, iar DAE 4114.00%, pe o perioada de 30 de zile

Pentru a accesa suma totala de 2.000 lei sunt necesare trei împrumuturi cu o dobanda totala de 1.260 lei, la care se adauga sumele deja imprumutate.

Ex. 1.260lei (dobanda) + 500 lei (primul imprumut) + 1.500 lei (al doilea imprumut) + 2.000 lei (al treilea imprumut) = 5.260 lei

Refinantare si penalitati

Telecredit ofera o refinantare in cazul in care creditul nu poate fi platit la data scadenta daca sunt contactati cu cel putin 3 zile înainte de data scadenta si cu condiția ca dobanda datorata pentru imprumutul initial sa fie achitata la termen.

Telecredit ofera imprumut pana la salariu si persoanelor care au deja alte credite în derulare.

Creditul se poate rambursa in mai multe transe, cu conditia ca pana la data scadenta sa fie achitat in totalitate.

In cazul neplatii la timp, se percepe o dobanda penalizatoare de 1.2%/zi.

Imprumutul se poate rambursa si înainte de data scadenta, situatie in care se achita doar dobanda acumulata pana in momentul respectiv.

De ce un imprumut prin Telecredit?

Imprumuturile TeleCredit sunt potrivite pentru persoanele ce au nevoie de o suma de bani intr-un ritm foarte rapid. In cazul bancii, va dura mai mult ca dosarul sa fie analizat iar asteptarea va continua si dupa primirea aprobarii. In cazul creditului online rapid, acesta se poate acorda si in aceeasi zi.

Creditele bancare nu doar ca se intind pe o perioada indelungata de timp, insa se acorda si mai dificil. Conditiile de eligibilitate ce trebuie indeplinite sunt altele, iar dosarul este putin mai stufos. In cazul optiunii secunde, lucrurile stau diferit. Conditiile sunt usor de indeplinit, iar dosarul consta in cateva copii ale actelor doveditoare.

In situatia in care nu dispui de mult timp liber si nu vrei sa il irosesti pe nenumarate drumuri la banca, cu siguranta imprumutul Telecredit este potrivit pentru tine. Aplicarea si plata ratelor se realizeaza exclusiv online, fara niciun efort depus in acest sens.

TeleCredit IFN nu este solutia optima pentru tine daca nu intentionezi sa platesti ratele la timp, intrucat compania practica penalitati usturatoare in acest sens.

De asemenea, dobanzile sunt mari, motiv pentru care atunci cand optezi pentru un astfel de imprumut iti asumi responsabilitatea sa il platesti, conform prevederilor din contract.

Dobanzile se justifica de companie prin riscurile ridicate la care se supune prin acordarea simpla a acestor credite.

Rapiditatea acordarii

Oricine a accesat un imprumut de la TeleCredit Romania a experimentat un proces lipsit de birocratie, de pasi inutili si analize indelungate.

Ideea creditelor rapide fara acte este ca acestea sa fie accesate de persoanele ce le solicita atunci cand acestia au cea mai mare nevoie: nu peste o luna, nu peste doua saptamani, ci in termen de cateva ore.

Lipsa comisioanelor

Compania nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare, rambursare anticipata sau orice alte taxe suplimentare. Persoana creditata va avea de restituit suma de bani imprumutata si dobanda aferenta acesteia. Desigur, aceasta mai poate plati diverse penalizari daca intarzie plata ratelor.

Istoricul de venit

Imprumuturile TeleCredit online se pot accesa chiar daca persoana in cauza are deja alte credite in derulare. Acest lucru inseamna ca trece printr-un moment de impas si are nevoie de un suport financiar. De asemenea, acestea se acorda si in cazul in care solicitantul a intarziat plata la alte credite.

Comparatie Telecredit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 136% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Vrem sa ne asiguram ca ai o perspectiva de ansamblu asupra acestor imprumuturi, motiv pentru care tindem sa iti oferim o serie de sfaturi utile si informatii cu privire la creditarea responsabila. Tinand cont de ele, te vei asigura ca ai parte de o experienta placuta.
 • Pentru inceput, iti recomandam sa analizezi cu atentie informatiile disponibile pe website-ul companiei, in asa maniera incat sa ai in vedere ofertele disponibile, etapele exacte ce trebuie parcurse si alte informatii relevante referitoare la procedura de imprumut. Nu ezita sa vizitezi pagina de contact TeleCredit si sa iei legatura cu unul dintre operatori pentru orice neclaritati pentru care cauti raspunsuri.
 • Daca esti considerat a fi eligibil, vei primi contractul pe care trebuie sa il semnezi.
 • Suma imprumutata nu va fi egala cu cea ce trebuie rambursata, intrucat aceasta va contine si dobanda. 
 • Odata primit creditul, vei incepe plata ratelor lunare. Incearca pe cat posibil sa te incadrezi in termenul de plata ce este prevazut in contract, in asa maniera incat sa nu apara penalizari. Intarzierea platelor aduce cu sine penalizari usturatoare. Cand vei calcula suma totala vei ajunge la concluzia ca ai platit un pret mult prea mare pe acest imprumut din cauza ratelor neplatite la timp, lucru pe care nu il recomandam. 
 • Sfatul nostru este sa te gandesti la un mecanism care sa iti permita sa platesti ratele in timp util sau sa optezi pentru anumite planuri de rezerva in situatiile de criza. Spre exemplu, nu opta pentru rate lunare care sa depaseasca un anume procent din venitul lunar. 
 • Recomandarea noastra este sa iti stabilesti o limita maxima de 25%. In acest mod vei fi sigur ca iti permiti achitarea ratelor.
 • Pentru orice detalii, acceseaza pagina de contact TeleCredit, fara a ezita. O comunicare constanta cu agentul tau te va tine informat si te va ajuta sa ai parte de o experienta placuta de creditare. 
 • Aceste imprumuturi sunt foarte avantajoase, cu conditia in care sunt gestionate responsabil. Daca refuzi plata ratelor si nu colaborezi cu compania, firmele de recuperari vor lua toate demersurile legale pentru solutionarea problemei.

Nu esti sigur ca Telecredit este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Oferte Speciale: January 26, 2020
Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 26, 2020

Suma Max

4.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

17.000 lei

Aprobare:

5 min

Dobanda

 71.28% pe an

Perioada:

 60 luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

2 ore3

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.500 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2.900 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5.

Acestea includ: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%. Acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%. Din acest motiv, ca experti financiari, nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare.

Recenziile mrfinance.ro sunt independete si obiective. Mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare.

Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

- Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
- Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
- Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
- Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Telecredit

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

Secured By miniOrange