Telecredit IFN

Imprumuturi acordate  intre 100 si 2000 RON


Dobanda fixa de 1,2% pe zi


Suma maxima de imprumut 2000 RON


Perioada de creditare pe maximum de 30 de zile


Imprumuturile rapide de la TeleCredit IFN se ofera pe baza unui contract, unde sunt consemnate date importante referitoare la acestea: suma oferita, dobanda aferenta, perioada de achitare, eventuale clauze referitoare la intarzierea platii ratelor etc.  Creditele se ofera pentru un termen scurt, ele necesitand sa fie rambursate in maxim 30 de zile.

credite-rapide-telecredit

 

Telecredit obtine 4,5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Telecredit

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit Telecredit

 • sa ai varsta minima 18 ani si domiciliul in Romania;
 • sa detii un cont bancar si un card atasat acestui cont;
 • sa ai un venit din salariu sau pensie;
 • sa detii un numar de telefon mobil activ si o adresa de e-mail valabila

tele-credit-logoTeleCredit Romania

O boala ce ne vine de hac, un eveniment neasteptat in familie, niste facturi restante sau pur si simplu un nou plan de vacanta – sunt doar cateva exemple in care intervine nevoia de a avea o anumita suma de bani, de care poate la momentul respectiv nu dispuneti. TeleCredit Romania, alaturi de alte IFN-uri din tara, a inteles aceasta nevoie a oamenilor, motiv pentru care a dezvoltat serviciul de creditare rapida.

Aceste imprumuturi sunt gandite in asa maniera incat sa fie de ajutor solicitantului exact atunci cand are nevoie. Astfel, ele nu se aproba peste jumatate de luna sau o saptamana, ci in termen cat mai scurt. Odata considerat eligibil solicitantul si primind aprobarea pentru dosar, imprumutul se acorda in aceeasi zi, cel tarziu in urmatoarea.

Cine este TeleCredit?

TeleCredit Romania este o institutie ce functioneaza inca din anul 2014, in conformitate cu legea 93/2009, referitoare la institutiile financiare nebancare si cu Regulamentul nr. 20/2009 emis de BNR privind institutiile financiare nebancare. Compania dispune de statutul de creditor direct, ceea ce inseamna ca nu utilizeaza diversi intermediari.

Imprumuturile pe care compania le ofera sunt pe termen scurt, de 30 de zile, sumele accesate variind intre 100 si 2000 de lei. Acestea se pot accesa chiar daca persoanele in cauza dispun si de alte credite. Nu se percep comisioane, iar de regula, transferul banilor se realizeaza in aceeasi zi in care se primeste aprobarea imprumutului si confirmarea solicitantului in cauza.

 • Credite intre
 • 100 si 2000 RON
 • Dobanda Fixa
  Dobanda creditului pe termen scurt este de 1.2% pe zi
 • Fara Comisioane
  0% Dobanda pentru primul imprumut
 • Aprobare Rapida
 • Transferul banilor se face in aceeasi zi
  Dupa aprobarea imprumutului si confirmarea dvs.

fileConditii si acte pentru creditarea TeleCredit IFN

Pentru a solicita un imprumut rapid de la TeleCredit Romania este necesar a aplicantul in cauza sa aiba o varsta de 18 ani impliniti, sa dispuna de o sursa de venit (poate fi vorba despre un salariu sau o pensie), sa detina un cont bancar care sa aiba si un card atasat, un numar de telefon activ si o adresa de emai valida.

Actele necesare pentru demararea actiunii de imprumut sunt o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont pe ultimele 30 de zile. Pe copia dupa actul de identitate se va scrie pe verso conform cu originalul si se va semna de solicitant. Agentii TeleCredit Romania au dreptul de a solicita documente anexe in vederea stabilirii unui venit. De regula, acestea sunt fie un cupon de pensie, fie un fluturas de salariu.

Desigur, daca persoana in cauza se afla deja in baza de date a companiei in urma unui imprumut anterior si doreste o refinantare TeleCredit, acesta nu va mai avea nevoie sa realizeze acest pas, decat in conditiile in care si-a schimbat intre timp cartea de identitate.

coinsSumele maxime ce se pot accesa

TeleCredit IFN ofera imprumuturi de pana la 2000 de RON, insa aceasta suma nu poate fi accesata la primul credit, ci doar la urmatoarele, in contextul in care acesta a fost incheiat integral. Pentru primul credit, suma maxima ce se poate accesa este de 500 de RON. Pentru urmatoarele credite se pot imprumuta sume de bani cuprinse intre intervalul 100 – 2000 de lei. Perioada de rambursare poate fi cuprinsa intre 10 si 30 de zile.

approve-invoiceAplicarea pentru imprumut

Intreg procesul de aplicare si acordare a imprumutului se realizeaza online,  fiind unul simplu si eficient. Solicitantul acceseaza website-ul TeleCredit Romania, unde alege suma dorita si perioada de rambursare prin deplasarea cursorului. Precum am spus, limita maxima este de 500 de lei pentru primul imprumut, ajungand pana la 2000 de lei pentru urmatoarele imprumuturi.

Tot prin deplasarea cursorului se alege si perioada de rambursare a creditului. Durata maxima este de 30 de zile. Ulterior selectiei de pe prima pagina, se va completa cererea de imprumut cu datele personale.

Contul se va confirma prin smm-ul si email-ul primite. Utilizand contul personal, se vor atasa actele necesare, dupa care se va astepta analizarea dosarului. Odata acceptat dosarul ca fiind eligibil si confirmat imprumutul, banii se vor vira in cont in termen de o zi, maxim doua, in functie de banca.

In situatia in care persoana in cauza mai dispune de un imprumut TeleCredit, nu poate aplica pentru unul nou pana cand cel dintai nu este achitat. In functie de ofertele pe care le desfasoara institutia financiara de credite nebancare, este posibil ca la al doilea imprumut solicitantul sa aiba diverse beneficii: posibilitate de gestionare la domiciliu, acordarea creditului fara o analiza a dosarului, imprumutarea unei sume mai mari de bani etc.

avantajeAvantajele imprumuturilor TeleCredit IFN

Compania vine in intampinarea nevoilor clientilor cu serie de avantaje demne de luat in considerare atunci cand ne raportam la alegerea companiei de creditare potrivita. Desigur, aceasta prezintă și limite, pe care nu ezităm să le descriem.

strongboxSumele accesate

Un avantaj al acestor credite este posibilitatea de a accesa sume mai mari dupa primele imprumuturi. Oadata castigata increderea companiei, aceasta va ridica limita sumei maxime in asa maniera incat dumneavoastra sa imprumutati exact atat cat aveti nevoie.

Desigur, valoarea creditelor rapide ramane relativ mica, daca ne gandim ca limita maxima este de 2000 de lei, insa trebuie sa ne gandim ca acestea se acorda relativ simplu, iar riscurile la care compania se supune sunt mari.

Rapiditateastopwatch acordarii

Oricine a accesat un imprumut de la TeleCredit Romania a experimentat un proces lipsit de birocratie, de pasi inutili si analize indelungate. Ideea creditelor rapide fara acte este ca acestea sa fie accesate de persoanele ce le solicita atunci cand acestia au cea mai mare nevoie: nu peste o luna, nu peste doua saptamani, ci in termen de cateva ore.

approve-invoiceEligibilitatea

Spre deosebire de imprumuturile bancare, acestea se acorda cu conditii de eligibilitate foarte lejere. Precum am mentionat anterior, solicitantul trebuie sa fie major, sa aiba o sursa de venit sis a detina un cont bancar cu card atasat. Desigur, este necesar ca acesta sa dispuna de o adresa de email si un numar de telefon active, conditii nu foarte greu de indeplinit in contextul actual.

locked-dataConfidentialitatea

Intrucat acordarea si gestionarea imprumuturilor se realizeaza online, confidentialitatea imprumutului nu este compromisa. De asemenea, nici solicitantul creditului nu isi va pierde timpul asteptand la domiciliu agentul TeleCredit, nici nu va fi nevoit sa se deplaseze la un sediu cu ghiseu pentru plata ratelor.

percentageComisioane suplimentare

Compania nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare, rambursare anticipata sau orice alte taxe suplimentare. Persoana creditata va avea de restituit suma de bani imprumutata si dobanda aferenta acesteia. Desigur, aceasta mai poate plati diverse penalizari daca intarzie plata ratelor.

historyIstoricul solicitantului

Imprumuturile TeleCredit online se pot accesa chiar daca persoana in cauza are deja alte credite in derulare. Acest lucru inseamna ca trece printr-un moment de impas si are nevoie de un suport financiar. De asemenea, acestea se acorda si in cazul in care solicitantul a intarziat plata la alte credite.

diagramDobanzile percepute

Compania percepe o dobanda de 1.2% pe zi. In situatia in care puteti sa rambursati creditul inainte de termen, veti plati doar dobanda ce s-a cumulat pana la momentul efectuarii platii creditului. Nu se percep taxe de rambursare anticipata.

Imprumut bancar sau imprumut TeleCredit?

bank      VS.      piggy-bank

Va ajutam sa va faceti o imagine clara asupra avantajelor si dezavantajelor pe care fiecare dintre cele doua institutii le implica, printr-o comparatie impartiala si obiectiva.

Imprumuturile TeleCredit sunt potrivite pentru persoanele ce au nevoie de o suma de bani intr-un ritm foarte rapid. In cazul bancii, va dura mai mult ca dosarul sa fie analizat, iar asteptarea va continua si dupa primirea aprobarii. In cazul creditului online rapid, acesta se poate acorda si in aceeasi zi.

Creditele bancare nu doar ca se intind pe o perioada indelungata de timp, insa se acorda si mai dificil. Conditiile de eligibilitate ce trebuie indeplinite sunt altele, iar dosarul este putin mai stufos. In cazul optiunii secunde, lucrurile stau diferit. Conditiile sunt usor de indeplinit, iar dosarul consta in cateva copii ale actelor doveditoare.

In situatia in care nu dispuneti de mult timp liber si nu vreti sa il irositi pe nenumarate drumuri la banca, cu siguranta imprumutul Telecredit este potrivit pentru dumneavoastra. Aplicarea si plata ratelor se realizeaza exclusiv online, fara niciun efort depus in acest sens.

TeleCredit IFN nu este solutia optima pentru dumneavoastra daca nu intentionati sa platiti ratele la timp, intrucat compania practica penalitati usturatoare in acest sens.

De asemenea, dobanzile sunt mari, motiv pentru care atunci cand optati pentru un astfel de imprumut va asumati responsabilitatea sa il platiti, conform prevederilor din contract.

Dobanzile se justifica de companie prin riscurile ridicate la care se supune prin acordarea simpla a acestor credite.

 • Credite intre
 • 100 si 2000 RON
 • Dobanda Fixa
  Dobanda creditului pe termen scurt este de 1.2% pe zi
 • Fara Comisioane
  0% Dobanda pentru primul imprumut
 • Aprobare Rapida
 • Transferul banilor se face in aceeasi zi
  Dupa aprobarea imprumutului si confirmarea dvs.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Vrem sa ne asiguram ca aveti o perspectiva de ansamblu asupra acestor imprumuturi, motiv pentru care tindem sa va oferim o serie de sfaturi utile si informatii cu privire la creditarea responsabila. Tinand cont de ele, va veti asigura ca aveti parte de o experienta placuta. 
 • Pentru inceput, va recomandam sa analizati cu atentie informatiile disponibile pe website-ul companiei, in asa maniera incat sa aveti in vedere ofertele disponibile, etapele exacte ce trebuie parcurse si alte informatii relevante referitoare la procedura de imprumut. Nu ezitati sa vizitati pagina de contact TeleCredit si sa luati legatura cu unul dintre operatori pentru orice neclaritati pentru care cautati raspunsuri. 
 • Daca toate raspunsurile va satisfac si oferta TeleCredit rezoneaza cu dorintele dumneavoastra, atunci este cazul sa aplicati pentru acesta. Daca sunteti considerat a fi eligibil, veti primi contractul pe care trebuie sa il semnati. Cititi suma ce urmeaza a fi imprumutata, dobanda, perioada de creditare si verificati ca acestea sa coincida cu ce ati stabilit premergator. Suma imprumutata nu va fi egala cu cea ce trebuie rambursata, intrucat aceasta va contine si dobanda. 
 • Odata primit creditul, veti incepe plata ratelor lunare. Incercati pe cat posibil sa va incadrati in termenul de plata ce este prevazut in contract, in asa maniera incat sa nu apara penalizari. Intarzierea platelor aduce cu sine penalizari usturatoare. Cand veti calcula suma totala veti ajunge la concluzia ca ati platit un pret mult prea mare pe acest imprumut din cauza ratelor neplatite la timp, lucru pe care nu il recomandam. 
 • Sfatul nostru este sa va ganditi la un mecanism care sa va permita sa platiti ratele in timp util sau sa optati pentru anumite planuri de rezerva in situatiile de criza. Spre exemplu, nu optati pentru rate lunare care sa depaseasca un anume procent din venitul lunar. 
 • Recomandarea noastra este sa va stabiliti o limita maxima de 25%. In acest mod veti fi siguri ca va permiteti achitarea ratelor. Daca aceasta reprezinta toti banii ce va raman dupa cheltuielile lunare, este foarte posibil ca alte situatii neprevazute sa va strice socotelile. Daca acest lucru se intampla, este bine macar sa aveti un fond de rezerva pe care sa nu il utilizati decat in acele situatii cand nu puteti achita o anumita rata si nu doriti sa fiti penalizat. 
 • Pentru orice detalii, accesati pagina de contact TeleCredit, fara a ezita. O comunicare constanta cu agentul dumneavoastra va va tine informat si va va ajuta sa aveti parte de o experienta placuta de creditare. 
 • Aceste imprumuturi sunt foarte avantajoase, cu conditia in care sunt gestionate responsabil. Daca refuzati plata ratelor si nu colaborati cu compania, firmele de recuperari vor lua toate demersurile legale pentru solutionarea problemei.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This