Extrasimplu Credit Pareri

Extrasimplu Ofera:

La Extrasimplu nu există o limită pentru primul credit, astfel încât se pot împrumuta între 200 și 3.000 lei cu o dobândă de 1,2% pe zi, pe o durată cuprinsă între 5 și 30 de zile.

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Cerintele pentru Extrasimplu

 • Sa ai o varsta minima de 18 ani
 • Sa ai cetatenie romana
 • Ai nevoie de o copie dupa cartea de identitate
 • Ai nevoie de o copie dupa extrasul de cont
 • Sa ai un numar de telefon mobil

Analiza Credit Extrasimplu

Nu există o limită pentru primul credit, astfel încât se pot împrumuta între 200 și 3.000 lei cu o dobândă de 1,2% pe zi, pe o durată cuprinsă între 5 și 30 de zile.

Calculul dobânzii Extrasimplu

Pentru un împrumut de 3.000 lei, pe o durată de 30 de zile, o dobândă fixă de 1,2% pe zi și DAE 4114 %.

Veți avea de achitat 4.080 Lei, din care dobânda este 1.080 lei, iar Gradul de indatorare 204%

Refinantare si Penalitati Extrasimplu

 • Extra Simplu oferă posibilitatea de amânare a plății în situațiile în care creditul nu poate fi rambursat la termen. Amânarea de plată se acordă o singură dată pe contract, la cerere, pe o perioadă de maximum 30 de zile, timp în care se aplică dobânda contractuală.
 • Dacă perioada scadenței este depășită, clientul va plăti o dobândă penalizatoare zilnică aplicată la fondul restant. Rata dobânzii penalizatoare se calculează pe bază de procent fix ce nu poate fi mai mare de trei puncte procentuale, care se adaugă la rata dobânzii curente şi se aplică la principalul restant.
 • În situația în care, după aplicarea dobânzii penalizatoare, suma restantă nu este rambursată integral, datoria poate fi reeșalonată, însă numai în baza unui angajament de plată scris și semnat de către titularul de credit. Din momentul acestui angajament de plată, restanța este împărțită pe o perioadă de maximum 60 de zile, iar pentru diferența acumulată, adică dobânda penalizatoare, clientul primește o reducere.

Comparatie Extrasimplu

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

 

 

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 136% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Imprumuturi rapide de la Extrasimplu

 • Creditele rapide castiga o tot mai mare popularitate pe piata de imprumuturi, multumita rapiditatii cu care se acorda, a pasilor rapizi parcursi in vederea accesarii si a conditiilor de eligibilitate.

  Creditul Extra Simplu online este un imprumut pe termen scurt dedicat special pentru nevoile financiare mici si urgente.

  Nu putine sunt situatiile cand imprevizibilul ne-a stricat socotelile fiecaruia dintre noi. In acele momente se poate sa fi apelat la imprumuturi, fie ele de la prieteni, institutii bancare sau institutii financiare nebancare.

Cine este Extrasimplu Romania

ExtraSimplu Romania este brandul prin care comunica firma IFN Extra Finance. S-a infiintat in anul 2009 si functioneaza cu capital 100% romanesc. Aceasta realizeaza activitati de imprumutare cu titlu profesional, oferind atat credite de nevoi personale pentru persoanele fizice, cat si factoring si scontare pentru persoane juridice. Imprumuturile se realizeaza pe baza unui contract intemeiat intre Extra Simplu IFN și solicitant. Aici sunt consemnate informatii importante precum: valoarea imprumutului, valoarea dobanzii, suma totala ce trebuie restituita, valoarea penalizarilor, termenul de plata a ratelor, termenul de incheiere al imprumutului etc.

Din punctul de vedere al serviciilor prestate, Extra Simplu IFN se poate asemana cu o institutie bancara. Cu toate acestea, procedurile de aplicare si acordare a creditelor sunt foarte diferite. Oricine a avut ocazia sa experimenteze un imprumut bancar s-a lovit de un sistem birocratic, caracterizat de dosare stufoase si proceduri ce s-au intins pe o perioada indelungata de timp.

Creditele Extra Simplu Romania se acceseaza prin indeplinirea unor criterii de eligibilitate permisive, numarul de acte necesare este unul redus, iar aplicarea se face online.

Odata desemnat dosarul ca fiind eligibil pentru imprumutul rapid si semnat contractul, intrarea in posesia banilor se va face intr-o zi sau maxim doua, in functie de banca la care solicitantul are cont.

Conditii De Eligibilitate

Pentru accesarea unui Credit Extra Simplu conditiile de eligibilitate sunt foarte simple de indeplinit. Pentru inceput, este necesar ca aplicantul sa aiba:

 • varsta de peste 18 ani
 • sa aiba cetatenie romana
 • sa dispuna de o sursa de venit stabil, acesta se poate concretiza intr-un cupon de pensie sau un fluturas de salariu.

De asemenea, aplicantul trebuie sa aiba:

 • un numar de telefon mobil
 • un cont bancar cu card atasat, pentru verificare si virarea banilor.

Actele necesare pentru dosar sunt doar o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont. In functie de particularitatile pe care fiecare aplicatie le poate impune, este posibil sa mai fie cerute alte documente relevante, insa acest lucru se intampla doar in situatii exceptionale.

Pasi de accesare a creditelor oferite de Extra Simplu IFN

In situatia in care doriti sa aplicati pentru un imprumut rapid fara dobanda oferit de aceasta companie, iar aplicarea online va da batai de cap, nu va speriati. Va vom explica pas cu pas care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgeti in vederea obtinerii creditului mult dorit.

number-one-in-a-circle-1Pasul 1: aplicarea

Primul pas debuteaza cu accesarea website-ului companiei ExtraSimplu Romania. Acolo veti vedea un simulator de date, care va calcula automat suma pe care o veti plati la finalizarea creditului. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati cu ajutorul cursorului suma pe care doriti sa o imprumutati si perioada de timp in care doriti sa o inapoiati. Cand ati simulat corect rata avantajoasa pentru dumneavoastra, apasati butonul „Aplica acum!”.

Odata realizat acest pas, veti fi trimis spre o pagina cu diverse informatii utile in realizarea aplicarii, precum formatul fisierelor acceptate pentru upload. Dupa ce cititi toate aspectele prezentate pe pagina, trebuie sa bifati casuta din josul paginii si sa apasati pe butonul pe care scrie „Pasul urmator”.

number-two-in-a-circlePasul 2: formularul

Urmatorul pas pentru accesarea unui credit ExtraSimplu consta in completarea formularului cu datele personale si desigur, crearea contului de client. In aceasta etapa este recomandat sa cititi cu atentie datele introduse, in asa maniera incat sa fie corecte. Se vor bifa casutele din sectiunea de termeni si conditii si se va da click pe butonul „Trimite”. Pentru logarea contul de client va fi necesara completarea unei adrese de email care sa fie valida si o parola ce trebuie memorata pentru logarile ulterioare in cont. Pe email se va primi un cod de validare care va permite accesarea urmatorului pas.

number-three-in-a-circlePasul 3: verificarea

Se va accesa din nou website-ul Extra Simplu Romania, unde se va introduce codul primit prin email. In acest mod se va crea automat contul de client. In situatia in care sunteti grabit sau nu aveti cum sa introduceti codul imediat ce il primiti, incercati totusi sa faceti aceasta operatiune in termen de o zi. Daca solicitantul nu se incadreaza in acest termen, solicitarea se va sterge si va fi necesara inceperea unei noi aplicari.

number-four-in-circular-buttonPasul 4: formularul

Se va completa formularul cu datele de identificare a angajatorului si contul IBAN, unde se va trimite ulterior suma de bani imprumutata. Se bifeaza casuta prin care se declara pe propria raspundere ca datele sunt reale si se apasa butonul pe care scrie „Trimite”.

number-five-in-circular-buttonPasul 5: contul bancar

Pentru operatiunea de verificare a cardului bancar sau de debit se va realiza o tranzactie cu valoarea de 1 leu. Pentru realizarea acestui pas se va accesa butonul „Mai departe”. In situatia in care v-ati razgandit pe parcursul aplicarii si nu mai doriti sa continuati, apasati „Renunta”. Pentru prima situatie, dupa optarea pentru continuarea procesului veti fi condus pe o pagina de Mobil Pay.

Acolo veti completa campurile ca pentru orice tranzactie. Mobil Pay reprezinta compania procesatoare de plati cu care Extra Simplu Romania colaboreaza in acest sens.

number-six-in-a-circlePasul 6: extrasul de cont

Urmatorul pas consta in conectarea pe platforma Extra Simplu si atasarea unei copii dupa extrasul de cont. Acestea sunt toate actele de care aveti nevoie, urmand ca aplicatia sa fie analizata de un agent. Anuntarea aprobarii sau a respingerii dosarului se va realiza printr-un SMS la numarul dumneavoastra de telefon. De regula, aceasta operatiune se realizeaza in aceeasi zi, maxim dupa 1-2 zile.

number-seven-greenPasul 7: contractul

Daca aplicatia nu a fost aprobata, operatiunea se va termina aici. In situatia in care veti fi considerat a fi ca eligibil pentru imprumut, va trebui sa realizati contractul. Acest lucru se realizeaza prin accesarea contului de client si apasarea butonului „Semneaza contractul”. De aici se va face redirectionarea catre o pagina informativa. Obligatia dumneavoastra in calitate de imprumutat este sa cititi cu mare atentie contractul, in asa maniera incat sa evitati eventualele situatii neplacute.

Daca datele introduse in contract sunt corecte si vreti sa finalizati imprumutul, se va apasa butonul „Semneaza”. Se va semna contractul de creditare. Recomandarea noastra este sa optati si pentru o masura de securitate optionala, prin accesarea butonului pe care scrie „Trimite SMS”. Astfel, veti primi pe telefon un cod pe care il veti introduce in casuta aferenta de se site. Suma de bani va fi virata in contul personal pe care l-ati verificat la unul din pasii anteriori, in cel mai scurt timp posibil.

Avantajele unui credit Extrasimplu

 • Popularitatea de care Extra Simplu se bucura in randul clientilor se datoreaza avantajelor pe care le pune la dispozitie. Daca sunteti in cautarea unor pareri despre Extra Simplu, va prezentam aici toate motivele pentru care merita sa optati pentru un astfel de imprumut rapid.

Timpul de aprobare

stopwatchDupa cum am exprimat si anterior, imprumuturile rapide de la Extra Simplu se adreseaza in mod special persoanelor ce au nevoi financiare mici si urgente. Ele sunt gandite in asa maniera incat sa fie acordate in cel mai scurt timp. Astfel, din momentul in care creditul este aprobat, suma aferenta se va vira in contul bancar in decurs de doar 2 ore.

Conditii de Eligibilitate

approve-invoiceConditii de eligibilitate lejere

Compania intelege nevoia clientului de a accesa o anumita suma de bani, motiv pentru care conditiile de eligibilitate sunt foarte lejere. Se cere ca aplicantul sa aiba o varsta de cel putin 18 ani, o sursa de venit si cetatenie romana. Desigur, avantajele rapiditatii si a timpului scurt de reactie sunt platite printr-o dobanda mai mare decat cea practicata de institutiile bancare, insa acesta este un aspect ce va fi dezbatut mai tarziu.

Sumele Accesibile

strongboxSumele accesate

Sumele pe care Extra Credit le ofera pentru imprumut sunt suficient de mari pentru a veni in ajutor atunci cand apare necesitatea unei sume de bani de care la momentul respectiv nu dispuneti. Puteti opta pentru imprumuturi de pana la 2000 de lei, pe care ii puteti rambursa intr-o perioada de pana la 30 de zile. Desigur, ideal este imprumutati suma de care aveti nevoie si sa nu va aventurati in imprumuturi mari, pe care sa nu le puteti plati ulterior.

Lipsa Comisioanelor

percentageLipsa comisioanelor suplimentare

Intrucat compania nu lucreaza cu colaboratori externi, prezinta avantajul de a nu percepe comisioane de analiza a dosarului, de acordare a imprumutului sau cum am mentionat anterior, pentru rambursarea anticipata.

Confidentialiate

locked-dataImprumutul este confidential

Creditul Extra Simplu online prezinta avantajul de a pastra confidentialitatea existentei acestuia. Toate operatiunile se realizeaza online, motiv pentru care nimeni nu va sti despre existenta  imprumutului dumneavoastra, decat daca doriti ca acest lucru sa se intample. De asemenea, nu veti fi vizitat de operatori pentru preluarea ratelor lunare si nici nu va trebui sa va prezentati la sediul companiei.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Pentru a va asigura ca aveti parte de o experienta placuta in creditare, va recomandam sa gestionati imprumuturile Extra Simplu cu maxima responsabilitate. Platiti ratele lunare la timp, pentru a evita supra-achitarea.

De asemnea, nu incercati sa imprumutati mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea ca veti putea plati ratele. Verificati cu atentie contractul si anume ca sumele trecute acolo sa coincida cu ce ati vazut dumneavoastra atunci cand v-ati calculat rata prin intermediul simulatorului de rate.

Optati pentru un fond de rezerva special, pe care sa il utilizati ori de cate ori va aflati in imposibilitatea de a plati rata lunara. Creditele de la IFN Extra Simplu Romania sunt solutia ideala pentru situatiile de criza. Cu toate acestea, este important sa le gestionati responsabil si sa apelati la ele doar atunci cand este nevoie.

Nu esti sigur ca Extrasimplu este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5, acestea include: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%, acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%, din acest motiv ca experti financiari nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare. Recenziile mrfinance.ro sunt
independete si obiective, mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare. Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

– Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
– Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
– Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
– Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian, este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Extra Simplu

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.