Credite rapide cu Extra Simplu

Imprumuturi acordate  intre 200 si 2000 RON


Dobanda fixa de 1,2% pe zi


Fara Comisioane


Suma maxima de imprumut 2000 RON


Perioada de rambursare pana la 30 de zile


Perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit


extra-simplu-logo-star-rating

 

Extrasimplu obtine 4,6 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Tipul de creditare pe care ExtraSimplu Romania il pune la dispozitia clientilor este gandit in asa maniera incat sa foloseasca la nevoie. Astfel, intrarea in posesia banilor nu se face intr-o luna sau o saptamana de la solicitare, ci exact atunci cand aplicantul are nevoie, intr-un termen de timp foarte scurt: de regula in mai putin de 24 de ore.

ExtraSimplu este ceea ce se numeste a fi o Institutie Financiara Nebancara (IFN). Aceasta presteaza serviciile de creditare in conditiile prevazute de lege, activitatea sa fiind realizata sub inregistrarea la Banca Nationala a Romaniei.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Extra Simplu

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la Extra Simplu

 • Sa ai o varsta minima de 18 ani
 • Sa ai cetatenie romana
 • Ai nevoie de o copie dupa cartea de identitate
 • Ai nevoie de o copie dupa extrasul de cont
 • Sa ai un numar de telefon mobil

extra-simplu-184x144Totul despre creditul Extra Simplu online

Creditele rapide castiga o tot mai mare popularitate pe piata de imprumuturi, multumita rapiditatii cu care se acorda, a pasilor rapizi parcursi in vederea accesarii si a conditiilor de eligibilitate.

Creditul Extra Simplu online este un imprumut pe termen scurt dedicat special pentru nevoile financiare mici si urgente.

Nu putine sunt situatiile cand imprevizibilul ne-a stricat socotelile fiecaruia dintre noi. In acele momente se poate sa fi apelat la imprumuturi, fie ele de la prieteni, institutii bancare sau institutii financiare nebancare.

Cine este Extra Simplu Romania?

ExtraSimplu Romania este brandul prin care comunica firma IFN Extra Finance. S-a infiintat in anul 2009 si functioneaza cu capital 100% romanesc.

Aceasta realizeaza activitati de imprumutare cu titlu profesional, oferind atat credite de nevoi personale pentru persoanele fizice, cat si factoring si scontare pentru persoane juridice.

Imprumuturile se realizeaza pe baza unui contract intemeiat intre Extra Simplu IFN și solicitant. Aici sunt consemnate informatii importante precum: valoarea imprumutului, valoarea dobanzii, suma totala ce trebuie restituita, valoarea penalizarilor, termenul de plata a ratelor, termenul de incheiere al imprumutului etc.

 • Credite intre
 • 200 si 2000 RON
 • Dobanda Fixa
  Dobanda fixa de 1,2% pe zi
 • Fara comisioane
  Fara taxe si comisioane asccunse
 • Aprobare Rapida
 • Perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit

Din punctul de vedere al serviciilor prestate, Extra Simplu IFN se poate asemana cu o institutie bancara. Cu toate acestea, procedurile de aplicare si acordare a creditelor sunt foarte diferite.

Oricine a avut ocazia sa experimenteze un imprumut bancar s-a lovit de un sistem birocratic, caracterizat de dosare stufoase si proceduri ce s-au intins pe o perioada indelungata de timp.

Creditele Extra Simplu Romania se acceseaza prin indeplinirea unor criterii de eligibilitate permisive, numarul de acte necesare este unul redus, iar aplicarea se face online. Odata desemnat dosarul ca fiind eligibil pentru imprumut si semnat contractul, intrarea in posesia banilor se va face intr-o zi sau maxim doua, in functie de banca la care solicitantul are cont.

fileActe necesare si conditii de eligibilitate

Pentru accesarea unui Credit Extra Simplu conditiile de eligibilitate sunt foarte simplu de indeplinit. Pentru inceput, este necesar ca aplicantul sa aiba o varsta de peste 18 ani, sa aiba cetatenie romana si sa dispuna de o sursa de venit stabil. Acesta se poate concretiza intr-un cupon de pensie sau un fluturas de salariu.

De asemenea, aplicantul trebuie sa aiba un numar de telefon mobil si un cont bancar cu card atasat, pentru verificare si virarea banilor. Actele necesare pentru dosar sunt doar o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont. In functie de particularitatile pe care fiecare aplicatie le poate impune, este posibil sa mai fie cerute alte documente relevante, insa acest lucru se intampla doar in situatii exceptionale.

footsteps-silhouette-variantPasi de accesare a creditelor oferite de Extra Simplu IFN

In situatia in care doriti sa aplicati pentru un imprumut rapid oferit de aceasta companie, iar aplicarea online va da batai de cap, nu va speriati. Va vom explica pas cu pas care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgeti in vederea obtinerii creditului mult dorit.

number-one-in-a-circle-1Pasul 1: aplicarea

Primul pas debuteaza cu accesarea website-ului companiei ExtraSimplu Romania. Acolo veti vedea un simulator de date, care va calcula automat suma pe care o veti plati la finalizarea creditului. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati cu ajutorul cursorului suma pe care doriti sa o imprumutati si perioada de timp in care doriti sa o inapoiati. Cand ati simulat corect rata avantajoasa pentru dumneavoastra, apasati butonul „Aplica acum!”.

Odata realizat acest pas, veti fi trimis spre o pagina cu diverse informatii utile in realizarea aplicarii, precum formatul fisierelor acceptate pentru upload. Dupa ce cititi toate aspectele prezentate pe pagina, trebuie sa bifati casuta din josul paginii si sa apasati pe butonul pe care scrie „Pasul urmator”.

number-two-in-a-circlePasul 2: formularul

Urmatorul pas pentru accesarea unui credit ExtraSimplu consta in completarea formularului cu datele personale si desigur, crearea contului de client. In aceasta etapa este recomandat sa cititi cu atentie datele introduse, in asa maniera incat sa fie corecte. Se vor bifa casutele din sectiunea de termeni si conditii si se va da click pe butonul „Trimite”. Pentru logarea contul de client va fi necesara completarea unei adrese de email care sa fie valida si o parola ce trebuie memorata pentru logarile ulterioare in cont. Pe email se va primi un cod de validare care va permite accesarea urmatorului pas.

number-three-in-a-circlePasul 3: verificarea

Se va accesa din nou website-ul Extra Simplu Romania, unde se va introduce codul primit prin email. In acest mod se va crea automat contul de client. In situatia in care sunteti grabit sau nu aveti cum sa introduceti codul imediat ce il primiti, incercati totusi sa faceti aceasta operatiune in termen de o zi. Daca solicitantul nu se incadreaza in acest termen, solicitarea se va sterge si va fi necesara inceperea unei noi aplicari.

number-four-in-circular-buttonPasul 4: formularul

Se va completa formularul cu datele de identificare a angajatorului si contul IBAN, unde se va trimite ulterior suma de bani imprumutata. Se bifeaza casuta prin care se declara pe propria raspundere ca datele sunt reale si se apasa butonul pe care scrie „Trimite”.

number-five-in-circular-buttonPasul 5: contul bancar

Pentru operatiunea de verificare a cardului bancar sau de debit se va realiza o tranzactie cu valoarea de 1 leu. Pentru realizarea acestui pas se va accesa butonul „Mai departe”. In situatia in care v-ati razgandit pe parcursul aplicarii si nu mai doriti sa continuati, apasati „Renunta”. Pentru prima situatie, dupa optarea pentru continuarea procesului veti fi condus pe o pagina de Mobil Pay.

Acolo veti completa campurile ca pentru orice tranzactie. Mobil Pay reprezinta compania procesatoare de plati cu care Extra Simplu Romania colaboreaza in acest sens.

number-six-in-a-circlePasul 6: extrasul de cont

Urmatorul pas consta in conectarea pe platforma Extra Simplu si atasarea unei copii dupa extrasul de cont. Acestea sunt toate actele de care aveti nevoie, urmand ca aplicatia sa fie analizata de un agent. Anuntarea aprobarii sau a respingerii dosarului se va realiza printr-un SMS la numarul dumneavoastra de telefon. De regula, aceasta operatiune se realizeaza in aceeasi zi, maxim dupa 1-2 zile.

number-seven-greenPasul 7: contractul

Daca aplicatia nu a fost aprobata, operatiunea se va termina aici. In situatia in care veti fi considerat a fi ca eligibil pentru imprumut, va trebui sa realizati contractul. Acest lucru se realizeaza prin accesarea contului de client si apasarea butonului „Semneaza contractul”. De aici se va face redirectionarea catre o pagina informativa. Obligatia dumneavoastra in calitate de imprumutat este sa cititi cu mare atentie contractul, in asa maniera incat sa evitati eventualele situatii neplacute.

Daca datele introduse in contract sunt corecte si vreti sa finalizati imprumutul, se va apasa butonul „Semneaza”. Se va semna contractul de creditare. Recomandarea noastra este sa optati si pentru o masura de securitate optionala, prin accesarea butonului pe care scrie „Trimite SMS”. Astfel, veti primi pe telefon un cod pe care il veti introduce in casuta aferenta de se site. Suma de bani va fi virata in contul personal pe care l-ati verificat la unul din pasii anteriori, in cel mai scurt timp posibil.

avantajeAvantajele unui credit Extra Simplu

Popularitatea de care Extra Simplu se bucura in randul clientilor se datoreaza avantajelor pe care le pune la dispozitie. Daca sunteti in cautarea unor pareri despre Extra Simplu, va prezentam aici toate motivele pentru care merita sa optati pentru un astfel de imprumut rapid.

stopwatchTimpul de reactie scurt

Dupa cum am exprimat si anterior, imprumuturile rapide de la Extra Simplu se adreseaza in mod special persoanelor ce au nevoi financiare mici si urgente. Ele sunt gandite in asa maniera incat sa fie acordate in cel mai scurt timp. Astfel, din momentul in care creditul este aprobat, suma aferenta se va vira in contul bancar in decurs de doar 2 ore.

approve-invoiceConditii de eligibilitate lejere

Compania intelege nevoia clientului de a accesa o anumita suma de bani, motiv pentru care conditiile de eligibilitate sunt foarte lejere. Se cere ca aplicantul sa aiba o varsta de cel putin 18 ani, o sursa de venit si cetatenie romana. Desigur, avantajele rapiditatii si a timpului scurt de reactie sunt platite printr-o dobanda mai mare decat cea practicata de institutiile bancare, insa acesta este un aspect ce va fi dezbatut mai tarziu.

strongboxSumele accesate

Sumele pe care Extra Credit le ofera pentru imprumut sunt suficient de mari pentru a veni in ajutor atunci cand apare necesitatea unei sume de bani de care la momentul respectiv nu dispuneti. Puteti opta pentru imprumuturi de pana la 2000 de lei, pe care ii puteti rambursa intr-o perioada de pana la 30 de zile. Desigur, ideal este imprumutati suma de care aveti nevoie si sa nu va aventurati in imprumuturi mari, pe care sa nu le puteti plati ulterior.

stopwatchPosibilitatea de restituire in avans

In situatia in care aveti posibilitatea de a rambursa suma imprumutata chiar daca perioada de contractare nu s-a finalizat, puteti contacta oricand personalul companiei in acest sens. Nu trebuie sa platiti niciun comision. De asemenea, veti returna doar suma de bani imprumutata si dobanda acumulata pana la momentul respectiv, motiv pentru care este chiar recomandat sa restituiti imprumutul in avans.

percentageLipsa comisioanelor suplimentare

Intrucat compania nu lucreaza cu colaboratori externi, prezinta avantajul de a nu percepe comisioane de analiza a dosarului, de acordare a imprumutului sau cum am mentionat anterior, pentru rambursarea anticipata.

locked-dataImprumutul este confidential

Creditul Extra Simplu online prezinta avantajul de a pastra confidentialitatea existentei acestuia. Toate operatiunile se realizeaza online, motiv pentru care nimeni nu va sti despre existenta  imprumutului dumneavoastra, decat daca doriti ca acest lucru sa se intample. De asemenea, nu veti fi vizitat de operatori pentru preluarea ratelor lunare si nici nu va trebui sa va prezentati la sediul companiei.

diagramDobanzile practicate

Acest aspect nu se incadreaza in seria de avantaje pe care compania le ofera. Dobanzile sunt fixe, insa nu sunt la fel de mici precum cele pe care institutiile bancare le percep.  Aceasta reprezinta procentul de 1.2%/zi.

 • Credite intre
 • 200 si 2000 RON
 • Dobanda Fixa
  Dobanda fixa de 1,2% pe zi
 • Fara comisioane
  Fara taxe si comisioane asccunse
 • Aprobare Rapida
 • Perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Pentru a va asigura ca aveti parte de o experienta placuta in creditare, va recomandam sa gestionati imprumuturile Extra Simplu cu maxima responsabilitate. Platiti ratele lunare la timp, pentru a evita supra-achitarea. De asemnea, nu incercati sa imprumutati mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea ca veti putea plati ratele.
 • Verificati cu atentie contractul si anume ca sumele trecute acolo sa coincida cu ce ati vazut dumneavoastra atunci cand v-ati calculat rata prin intermediul simulatorului de rate. Optati pentru un fond de rezerva special, pe care sa il utilizati ori de cate ori va aflati in imposibilitatea de a plati rata lunara.
 • Creditele de la IFN Extra Simplu Romania sunt solutia ideala pentru situatiile de criza. Cu toate acestea, este important sa le gestionati responsabil si sa apelati la ele doar atunci cand este nevoie.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This