Extrasimplu Credit Pareri

 • Nu exista limita pentru primul credit
 • Imprumuturi rapide intre 200 si 3.000 lei, pe o durata cuprinsa intre 5 si 30 de zile
 • Dobanda de doar 1.2% pe zi

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Cerinte

 • Varsta minima 18 ani
 • Cetatenie romana
 • Copie dupa buletin
 • Sursa de venit stabila
 • Copie dupa extrasul de cont
 • Numar de telefon mobil

Acte

 • Copie dupa buletin
 • Extras de cont
 • Fluturas de salariu, cupon de pensie etc

Avantaje

 • Un real ajutor pentru nevoi mici si urgente
 • Nu percepe comisioane de analiza
 • Poti obtine creditul rapid online

Dezavantaje

 • Dobanda penalizatoare in caz de intarziere de plata a ratei

Cine este ExtraSimplu?

ExtraSimplu Romania este brandul prin care comunica firma IFN Extra Finance. S-a infiintat in anul 2009 si functioneaza cu capital 100% romanesc. Aceasta realizeaza activitati de imprumutare cu titlu profesional, oferind atat credite de nevoi personale pentru persoanele fizice, cat si factoring si scontare pentru persoane juridice.

Imprumuturile se realizeaza pe baza unui contract intemeiat intre Extra Simplu IFN și solicitant. Aici sunt consemnate informatii importante precum: valoarea imprumutului, valoarea dobanzii, suma totala ce trebuie restituita, valoarea penalizarilor, termenul de plata a ratelor, termenul de incheiere al imprumutului etc.

Din punctul de vedere al serviciilor prestate, Extra Simplu IFN se poate asemana cu o institutie bancara. Cu toate acestea, procedurile de aplicare si acordare a creditelor sunt foarte diferite.

Oricine a avut ocazia sa experimenteze un imprumut bancar s-a lovit de un sistem birocratic, caracterizat de dosare stufoase si proceduri ce s-au intins pe o perioada indelungata de timp.

Detalii despre imprumuturi rapide cu ExtraSimplu

Tipurile de credite rapide

ExtraSimplu ofera o gama larga de credite rapide.

Alege-l pe cel care se potriveste nevoilor tale:

Cum pot accesa un credit rapid?

Urmeaza cei 7 pasi simpli pentru un imprumut rapid fara dobanda oferit ExtraSimplu:

Pasul 1: Acceseaza site-ul companiei ExtraSimplu Romania. Selecteaza suma pe care o doresti si perioada de timp in simulatorul de date pus la dispozitie. Apasa “Aplica acum!”
Dupa ce citesti toate aspectele prezentate pe pagina, trebuie sa bifezi casuta din josul paginii si sa apesi pe butonul pe care scrie „Pasul urmator”.

Pasul 2: Completeaza formularul cu datele personale si cererea contului de client. Citeste cu atentie datele introduse si conditiile! Apasa “Trimite”.
Pentru logarea cu contul de client va fi necesara completarea unei adrese de email care sa fie valida si o parola ce trebuie memorata pentru logarile ulterioare in cont. Pe email se va primi un cod de validare care va permite accesarea urmatorului pas.

Pasul 3: Acceseaza dinou site-ul si introdu codul primit pe e-mail.
Tocmai ti-ai creat contul de client!
In situatia in care esti grabit sau nu ai cum sa introduci codul imediat ce il primesti, incearca totusi sa faci aceasta operatiune in termen de o zi. Daca solicitantul nu se incadreaza in acest termen, solicitarea se va sterge si va fi necesara inceperea unei noi aplicari.

Pasul 4: Completeaza formularul cu datele de identificare ale angajatorului si contul IBAN, unde iti vei primi banii. Bifezi casuta prin care declari pe propria raspundere ca datele sunt reale si apesi butonul “Trimite”.
Pasul 5: Pentru operatiunea de verificare a cardului bancar sau de debit se va realiza o tranzactie cu valoarea de 1 leu. Pentru realizarea acestui pas se va accesa butonul „Mai departe”.
Dupa optarea pentru continuarea procesului vei fi condus pe o pagina de Mobil Pay.
Acolo vei completa campurile ca pentru orice tranzactie. Mobil Pay reprezinta compania procesatoare de plati cu care Extra Simplu Romania colaboreaza in acest sens.

Pasul 6: Urmatorul pas consta in conectarea pe platforma Extra Simplu si atasarea unei copii dupa extrasul de cont. Acestea sunt toate actele de care ai nevoie, urmand ca aplicatia sa fie analizata de un agent. Anuntarea aprobarii sau a respingerii dosarului se va realiza printr-un SMS la numarul tau de telefon. De regula, aceasta operatiune se realizeaza in aceeasi zi, maximum dupa 1-2 zile.

Pasul 7: Daca aplicatia nu a fost aprobata, operatiunea se va termina aici. In situatia in care vei fi considerat a fi ca eligibil pentru imprumut, va trebui sa realizezi contractul. Acest lucru se realizeaza prin accesarea contului de client si apasarea butonului „Semneaza contractul”.

De aici se va face redirectionarea catre o pagina informativa. Obligatia ta in calitate de imprumutat este sa citesti cu mare atentie contractul, in asa maniera incat sa eviti eventualele situatii neplacute.

Daca datele introduse in contract sunt corecte si vrei sa finalizezi imprumutul, se va apasa butonul „Semneaza”. Se va semna contractul de creditare.

Recomandarea noastra este sa optezi si pentru o masura de securitate optionala, prin accesarea butonului pe care scrie „Trimite SMS”. Astfel, vei primi pe telefon un cod pe care il vei introduce in casuta aferenta de se site. Suma de bani va fi virata in contul personal pe care l-ai verificat la unul din pasii anteriori, in cel mai scurt timp posibil.

Cum se calculeaza dobanda?

Pentru un imprumut de 3.000 lei, pe o durata de 30 de zile, dobanda este fixa, de 1,2% pe zi si DAE 4114 %. Vei avea de achitat 4.080 Lei, din care dobanda de 1.080 lei, iar gradul de indatorare 204%.

Rambursarea creditului

ExtraSimplu iti ofera posibilitatea rambursarii creditului prin mai multe mijloace, precum:

 • Rambursarea automata- plata se va face in siguranta prin intermediului procesatorului de plata MobilPay
 • Plata cu cardul- plata cu orice card, direct pe site, din contul de client
 • Plata prin contul bancar- prin transfer bancar, cu conditia sa se ia in considerare durata transferului bancar si confirmarea platii in contul IFN Extra Finance, in acest caz, fiind nevoie sa ne anunti in prealabil si sa ne trimiti pe e-mail o copie a ordinului de plata.

Rambursarea anticipata

Intrucat compania nu lucreaza cu colaboratori externi, prezinta avantajul de a nu percepe comisioane de analiza a dosarului, de acordare a imprumutului sau pentru rambursarea anticipata.

Penalitati ExtraSimplu

Este ideal sa achiti creditul la timp. Plata cu intarziere atrage dupa sine dobanzi penalizatoare calculate pe baza de procent fix, ce nu poate fi mai mare de trei puncte procentuale, la care se adauga rata dobanzii curente.

Rata dobanzii penalizatoare este de 1.2% / zi. Penalitate pentru 2 zile intarziere 72 lei

In cazul neachitarii sumelor datorate, Extra Simplu are dreptul sa pună in executare contractul de credit. Pentru creditul reziliat, Extra Simplu are dreptul sa incaseze dobanda penalizatoare pentru fiecare zi stabilita conform contractului si sa apeleze la orice companie de recuperare a creantelor, debitelor, datoriilor sau prin avocat, caz in care acest cost va fi imputat clientului.

Date de contact

ExtraSimplu pune la dispozitia clientilor datele de contact pentru situatiile in care acestia doresc sa ia legatura cu un operator.

 • Numar de telefon: 0784.777.444
 • Adresa de mail: [email protected]
 • Programul este de luni pana vineri, de la 09.00 la 18.00.

Comparatie Extrasimplu

Pentru a va putea oferi o comparatie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de lei
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

 

 

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 lei. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 lei cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 lei, din care 720 lei Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 136% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Dorim ca tu sa ai parte de o experienta placuta atunci cand accesezi un credit rapid. De aceea, iti recomandam sa gestionezi imprumuturile ExtraSimplu cu maxima responsabilitate. Plateste ratele lunare la timp, pentru a evita supra-achitarea.

De asemenea, nu incerca sa imprumuti mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea ca vei putea plati ratele. Verifica cu atentie contractul si anume ca sumele trecute acolo sa coincida cu ce ai vazut atunci cand ti-ai calculat rata prin intermediul simulatorului de rate.

Opteaza pentru un fond de rezerva special, pe care sa il utilizezi ori de cate ori te afli in imposibilitatea de a plati rata lunara. Creditele de la IFN Extra Simplu Romania sunt solutia ideala pentru situatiile de criza. Cu toate acestea, este important sa le gestionezi responsabil si sa apelezi la ele doar atunci cand este nevoie.

Nu esti sigur ca Extrasimplu este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Oferte Speciale: January 26, 2020
Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 26, 2020

Suma Max

4.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

17.000 lei

Aprobare:

5 min

Dobanda

 71.28% pe an

Perioada:

 60 luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

2 ore3

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.500 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2.900 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5.

Acestea includ: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%. Acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%. Din acest motiv, ca experti financiari, nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare.

Recenziile mrfinance.ro sunt independete si obiective. Mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare.

Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

- Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
- Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
- Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
- Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian este editorul si expertul nostru in credite rapide. A studiat in Danemarca, urmand atat cursurile universitare, cat si postuniversitare, in Business si Marketing.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Extra Simplu

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

Secured By miniOrange