Credite rapide fara dobanda

Creditele rapide fara dobanda, sau cu dobanda 0%, sunt imprumuturi de valori mici, pentru perioade scurte de timp!
Ghidul Mr.Finance iti pune la dispozitie informatii utile si sfaturi pentru o decizie corecta.
Creditul rapid fara dobanda este un produs cunoscut pe piata de profil. Afla de la MrFinance detaliile importante.
Parcurge lista cu creditori si alege in functie de nevoile tale. Ai toate datele la vedere.
Actualizare COVID-19

In contextul actual, institutiile financiara bancare, cat si institutiile financiare nebancare au luat masuri pentru a putea trece cu bine peste perioada pandemiei. Ne dorim ca si voi, la nivel individual, sa luati masurile necesare pentru ca aceasta perioada sa nu va afecteze sanatatea, inainte de orice.

Astfel ca, pe site-ul nostru vei gasi articole cu masurile luate de Guvernul Romaniei, prin OUG 29, cat si articole scrise de specilistii nostri despre cum sa te pregatesti emotional, dar si financiar in perioada pandemiei Covid-19. De asemenea, incercam, pe cat putem, sa comunicam pe canalele de social media despre organizatiile care s-au implicat in aceasta perioada, despre companiile romanesti care au finantat si au ajutat si despre oamenii minunati care contribuie la bunastarea celorlalti.

Sa auzim de bine!
Echipa Mr.Finance

Iata si o lista cu IFN-urile active in aceasta perioada:

Cele mai bune oferte de Credite rapide fara dobanda
Am gasit 1 ÔÇô 4 of 4 oferte Am gasit 4 oferte Am gasit o singura oferta Nu am gasit nici o oferta
Sortat dupa rating
Sorteaza Rezultate
Am gasit 1 ÔÇô 4 of 4 oferte Am gasit 4 oferte Am gasit o singura oferta Nu am gasit nici o oferta
Filters Sort
Suma Max.
3.000 lei
Dobanda
1.2% pe zi
Aprobare:
20 min
Perioada:
62 zile
Primul Credit:
0% dobanda
Suma Max.
4.000 lei
Dobanda
1% pe zi
Aprobare:
10 min
Perioada:
60 luni
Primul Credit:
1% dobanda
Suma Max.
2.000 lei
Dobanda
1.19% pe zi
Aprobare:
2 min
Perioada:
24 luni
Primul Credit:
0% dobanda
Suma Max.
10.000 lei
Dobanda
1.29% pe zi
Aprobare:
24 ore
Perioada:
45 zile
Primul Credit:
0% dobanda

Ce este Creditul rapid fara dobanda?

Creditul rapid fara dobanda este un imprumut catre o o firma creditoare, de valoare mica, intre 600 si 3.000 lei, pentru o perioada scurta de timp.

Un imprumut rapid fara dobanda se acceseaza mai simplu, multumita numarului mare de institutii care presteaza astfel de servicii.


Conditiile unui credit cu dobanda 0%

Conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda nu sunt atat de riguroase si necesita un minimum de documentatie, precum:

 • Varsta minima 18 ani (anumite companii impun pragul de 21 de ani, altele 24).
 • Sa dispuna de venituri lunare stabile.
 • Sa aiba un card unde se poate vira imprumutul.


Timpul de aprobare

Creditele rapide fara dobanda sunt special gandite pentru clientii care au nevoie de bani cat mai repede.

De aceea, acestea se acorda in maximum 1-2 zile lucratoare, uneori chiar si in aceeasi zi in care s-au deschis aplicatiile.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici si sa astepti sa fii contactat de reprezentantii companiei.

Citeste mai mult despre Creditul rapid fara dobanda!

Alte detalii importante ale creditului rapid fara dobanda

Astfel de imprumuturi vin in sprijinul persoanelor ce intampina nevoia de a face rapid rost de o suma de bani, cu riscuri minime.

Dupa cum am precizat deja, conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda nu sunt greu de indeplinit.

Ele pot diferi usor de la o companie la alta, aceste variatii fiind greu de sesizat. In principiu, persoana solicitanta trebuie sa aiba:

 • Varsta minima 18 ani (anumite companii impun pragul de 21 de ani, altele 24)
 • Sa dispuna de venituri lunare stabile
 • Sa aiba un card unde se poate vira imprumutul.

Veniturile lunare stabile pot fi salarii, cupoane de pensie, dividende etc.

Fiecare companie dispune de o limita fixa in ceea ce priveste venitul lunar, aceasta variind de la 300 de lei la sume mai mari.

De aceea, este important sa analizezi cu atentie oferta de institutii ce ofera astfel de imprumuturi si sa alegi varianta care ti se potriveste. La cerere, companiile pot cere si alte documente justificative: veniturile pe ultimul an, adeverinta de venit etc.

De regula, acestea sunt necesare pentru imprumuturi mai mari.

Odata trimise actele la evaluare, procesul se realizeaza in maximum 1-2 zile. Daca acesta se aproba, solicitantul imprumutului poate intra in posesia banilor in aceeasi zi.

Institutiile financiare nebancare

Pe piata de profil exista nenumarate companii care ofera credite rapide fara dobanda, companii ce poarta denumirea de institutii financiare nebancare (IFN).

IFN-urile reprezinta entitati distincte de cele ale bancilor, ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. Activitatea lor se desfasoara in parametri stabiliti si impusi de cadrul legal. In Romania, functionarea IFN-urilor este reglementata de legea 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Nu toate IFN-urile ofera credite rapide fara dobanda. O parte din acestea pun clientilor la dispozitie acest beneficiu, in vreme ce altele nu practica dobanda pentru primul imprumut. Printre companiile la care poti gasi credite fara dobanda se numara:

 • Zapplo (dobanda 0% la primul imprumut cu conditia rambursarii la data scadenta)
 • Viva Credit (dobanda 0%, comision 0%, la primul imprumut)
 • Credit Fix (dobanda 0% pentru primul imprumut)
 • Telecredit (dobanda 0% pentru primul credit)

Avantajele creditului rapid fara dobanda

 • Dobanda 0%
 • Timpul de aprobare
 • Criteriile de eligibilitate
 • Gestionarea facila a creditului
 • Acordarea creditului atat online, cat si sediile formelor creditoare

Dezavantajele creditului rapid fara dobanda

 • Comisioanele si taxele pe care unele firme creditoare le impun
 • Dobanzile sunt mai mari, incepand cu al doilea credit
 • Penalizarile in situatii de intarziere sau neplata

Sfaturi si recomandari Mr.Finance

Dorim sa te ajutam atunci cand te afli in impas si nu gasesti solutii pentru rezolvarea problemelor tale financiare.

Totodata, ne dorim sa te si bucuri de experiente calitative in acest sens, motiv pentru care ne permitem sa iti oferim cateva sfaturi si recomandari utile:

 • Incearca sa realizezi un calcul al veniturilor tale lunare, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra a ceea ce castigi si ceea ce poti achita.
 • Stabileste o rata lunara care sa nu depaseasca un maximum de 25% din venitul lunar, pentru a nu avea parte de experientele penalizarilor, care te vor duce la cheltuieli extra.
 • Analizeaza toate companiile de pe piata inainte de a alege cea cu care vei colabora, pentru a fi informat cu privire la avantajele si dezavantajele pe care fiecare le ofera si pentru a lua decizia cea mai benefica pentru tine.
 • Citeste contractul de imprumut cu mare atentie. Verifica suma de bani imprumutata si cea achitata, dobanda, dar si perioadele de rambursare si datele tale personale, pentru a fi corect tiparite.
 • Sub nicio forma nu intarzia plata ratelor lunare. Stabileste-ti diverse strategii prin care poti combate acest lucru. De pilda, poti pastra o suma de bani pe care sa nu o iei in calcul atunci cand iti planifici bugetul, pe care sa o folosesti doar in situatia extrema in care nu iti permiti intr-o luna plata ratelor.
 • In final, iti recomandam sa optezi pentru credite rapide fara dobanda doar in acele situatii in care aceasta nevoie este una justificata.
 • In niciun caz nu iti recomandam un astfel de imprumut pentru cheltuieli nejustificate, precum achizitia unui telefon nou.
Nu ai gasit ce cautai? Rasfoieste in continuare ghidurile mrfinance.ro 
Disclaimer: Echipa Mrfinance se str─âduie╚Öte pe deplin s─â men╚Ťin─â acurate╚Ťea ╚Öi actualitatea informa╚Ťiilor publicate. Aceste informa╚Ťii pot fi diferite fa╚Ť─â de ceea ce po╚Ťi intalni la o institu╚Ťie financiar─â, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv.

Toate produsele ╚Öi serviciile financiare sunt prezentate f─âr─â garan╚Ťie. Atunci c├ónd evaluezi ofertele, te rug─âm s─â consul╚Ťi Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile institu╚Ťiilor financiare ├«n parte. Dac─â ai g─âsit diferen╚Ťe ├«ntre informa╚Ťiile de pe site-ul mrfinance.ro ╚Öi cele oferite de institu╚Ťiile financiare, te rug─âm s─â ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii ╚Öi reclama╚Ťii po╚Ťi suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informa╚Ťii, intr─â pe site-ul ANPC.

├Än plus, acest site poate fi compensat prin ter╚Ťi agen╚Ťi de publicitate. Totodat─â, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, con╚Ťinutul blogului ╚Öi recenziile editoriale se bazeaz─â pe o analiz─â obiectiv─â.

Pentru mai multe informa╚Ťii, te rug─âm s─â consul╚Ťi disclaimerul de publicitate.
closechevron-rightinfo-circleenvelopeangle-downlocation-arrowellipsis-vmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram