Burse pentru studenti

Programul de Burse pentru Studenti MrFinance.ro

Având în vedere costurile crescute ale intretinerii pe perioada studentiei, Mrfinance.ro vine in ajutorarea studentilor prin acordarea unei burse de studii in valoare de 500€ unui student de profil economic inregistrat la o Universitate acreditata in Romania.

Mr Finance este o platformă online ce permite utilizatorilor să se informeze corespunzător cu privire la piața serviciilor de creditare rapidă. Echipa din spatele MrFinance.ro a înțeles nevoia oamenilor de a opta pentru imprumuturi rapide online, motiv pentru care își propune educarea acestui grup țintă în vederea luării unor decizii cât mai raționale.

Notiunea de creditare rapida este legala pe intreg teritoriul Romaniei, dar aceasta forma de credit este considerata de experti ca o panta alunecoasa daca debitorii nu sunt informati corect si complet asupra avantajelor si dezavantajelor ofertelor in parte. Noi, echipa Mr.Finance, dorim sa educam publicul din Romania in aceasta privinta.

Expertii nostrii sunt de parere ca tot mai multi romani apeleaza la aceasta forma de creditare, nu pentru avantajele pe care firmele creditoare le ofera, ci pentru ca aceasta forma de creditare ajunge sa fie ultima optiune pentru persoanele care nu indeplinesc cerintele impuse de banci.

Termeni si conditii:

Participantii la concurs vor trimite un eseu de 1000 de cuvinte cu urmatoarea tema:

“ Sunt creditele rapide un rau necesar?”

Un minim de patru (4) din urmatoarele cinci (5) subiecte trebuie sa fie dezbatute in eseu:

  1. Cine foloseste creditele rapide?
  2. De ce folosesc romanii serviciile de creditare rapida?
  3. Ce ar face debitorii fara serviciile de creditare rapida?
  4. Regulizarea serviciilor de creditare rapida de catre guvern influenteaza utilizarea lor?
  5. Impactul social asupra debitorilor.

Termen limita: 1 Septembrie 2017 (01.09.2017), pentru semestrul de toamna 2017

Termen limita: 1 Decembrie 2017 (01.12.2017), pentru semestrul de iarna 2017

Detalii bursa:

Castigatorul bursei va fi desemnat de echipa editoriala mrfinance.ro, care va alege eseul care reuseste sa imbine datele stiintifice cu subiectele dezbatute, in care studentul reuseste sa isi exprime ideile proprii intr-un mod original, trasand totodata si concluzii pertinente. Castigatorul va primi o bursa de merit in valoare de 500€ care sa ii faciliteze dezvoltarea profesionala, academica si personala.

Nota: Aplicantii pot participa doar la una dintre cele doua sesiunii, fie cea de toamna (01.09.2017), fie cea de iarna (01.12.2017).

Cele mai bune cinci (5) eseuri desemnate de echipa editoriala mrfinance.ro vor fi publicate pe www.mrfinance.ro. Eseul castigator, precum si autorul sau vor fi anuntati prin email si site-ul mrfinance.ro

Conditii de eligibilitate pentru studenti:

     1.      Eseul trebuie sa fie trimis ca atasament in format DOC Word la adresa [email protected]

     2. Impreuna cu eseul se ataseaza o copie a carnetului de student care sa confirme frecventarea cursurilor (profil invatamant de zi), la profilul economic al unei universitati acreditate din Romania. 

Va multumim pentru interes si va dorim mult succes!

Cu drag,

Echipa mrfinance.ro

Deadline Sesiunea de toamna 01.09.2017

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deadline Sesiunea de toamna 01.12.2017

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Burse pentru studenti

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.