Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem afaceri.

Burse pentru studenti

Cuprins
Articol scris de:
Actualizat 05/06/2020
Disclaimer publicitate

Programul de Burse pentru Studenti MrFinance.ro

Având în vedere costurile crescute ale intretinerii pe perioada studentiei, Mrfinance.ro vine in ajutorarea studentilor prin acordarea unei burse de studii in valoare de 500€ unui student de profil economic inregistrat la o Universitate acreditata in Romania.

Mr Finance este o platformă online ce permite utilizatorilor să se informeze corespunzător cu privire la piața serviciilor de creditare rapidă. Echipa din spatele MrFinance.ro a înțeles nevoia oamenilor de a opta pentru imprumuturi rapide online, motiv pentru care își propune educarea acestui grup țintă în vederea luării unor decizii cât mai raționale.

Notiunea de creditare rapida este legala pe intreg teritoriul Romaniei, dar aceasta forma de credit este considerata de experti ca o panta alunecoasa daca debitorii nu sunt informati corect si complet asupra avantajelor si dezavantajelor ofertelor in parte. Noi, echipa Mr.Finance, dorim sa educam publicul din Romania in aceasta privinta.

Expertii nostrii sunt de parere ca tot mai multi romani apeleaza la aceasta forma de creditare, nu pentru avantajele pe care firmele creditoare le ofera, ci pentru ca aceasta forma de creditare ajunge sa fie ultima optiune pentru persoanele care nu indeplinesc cerintele impuse de banci.

Burse pentru studenti 1
Termeni si conditii

Participantii la concurs vor trimite un eseu de 1000 de cuvinte cu urmatoarea tema:

“ Sunt creditele rapide un rau necesar?”

Un minimum de patru (4) din urmatoarele cinci (5) subiecte trebuie sa fie dezbatute in eseu:

  • Cine foloseste creditele rapide?
  • De ce folosesc romanii serviciile de creditare rapida?
  • Ce ar face debitorii fara serviciile de creditare rapida?
  • Regulizarea serviciilor de creditare rapida de catre guvern influenteaza utilizarea lor?
  • Impactul social asupra debitorilor.

Termen limita: 1 Septembrie 2017 (01.09.2017), pentru semestrul de toamna 2017

Termen limita: 1 Decembrie 2017 (01.12.2017), pentru semestrul de iarna 2017

Burse pentru studenti 2
Detalii bursa

Castigatorul bursei va fi desemnat de echipa editoriala mrfinance.ro, care va alege eseul care reuseste sa imbine datele stiintifice cu subiectele dezbatute, in care studentul reuseste sa isi exprime ideile proprii intr-un mod original, trasand totodata si concluzii pertinente. Castigatorul va primi o bursa de merit in valoare de 500€ care sa ii faciliteze dezvoltarea profesionala, academica si personala.

Nota: Aplicantii pot participa doar la una dintre cele doua sesiunii, fie cea de toamna (01.09.2017), fie cea de iarna (01.12.2017).

Cele mai bune cinci (5) eseuri desemnate de echipa editoriala mrfinance.ro vor fi publicate pe www.mrfinance.ro. Eseul castigator, precum si autorul sau vor fi anuntati prin email si site-ul mrfinance.ro

Conditii de eligibilitate pentru studenti:

  1.  Eseul trebuie sa fie trimis in format DOC Word la adresa [email protected]
  2.  Impreuna cu eseul se ataseaza o copie a carnetului de student care sa confirme frecventarea cursurilor (profil invatamant de zi), la profilul economic al unei universitati acreditate din Romania. 

Va multumim pentru interes si va dorim mult succes!

Cu drag,

Echipa mrfinance.ro

Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram