Actiuni Transgaz

actiuni transgaz logo

Simbol:
TGN
ISIN:
ROTGNTACNOR8
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Transgaz

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Transgaz

Evolutie pret actiuni


Actiuni Transgaz

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
3.1 B RON
Randamentul dividendelor
4,17%
Raportul preț-castig (TTM)
0,11
Castig pe actiuni (TTM)
1,84RON

Despre Actiuni Transgaz 

ISIN
ROTGNTACNOR8
Sector
Transport prin conducte
Industrie
Transport gaze prin conducte
Website
http://www.transgaz.ro/
CEO
Ion Sterian
Sediu Central
Mediaș
Fondat
2000
Numar angajati
4097

Transgaz este o companie romaneasca cu o importanta strategica in sectorul gazelor naturale, avand responsabilitatea de a opera si dezvolta infrastructura de transport a gazelor in Romania. Compania joaca un rol crucial in asigurarea alimentarii cu gaz natural pentru consumatorii industriali, comerciali si rezidentiali din tara.

Transgaz detine si opereaza un sistem de conducte si statii de comprimare care permit transportul eficient si sigur al gazelor naturale pe teritoriul Romaniei. Aceasta retea extinsa de conducte interconecteaza principalele zacaminte de gaze, centrele de consum si punctele de interconexiune cu alte tari, asigurand un flux constant de gaze naturale.

Transgaz contribuie la securitatea energetica a Romaniei prin asigurarea unei infrastructuri solide pentru transportul gazelor naturale. Compania are rolul vital de a asigura un flux constant de gaze pentru consumatori, minimizand riscul de intreruperi ale aprovizionarii si reducand dependenta de importurile de gaze naturale.

Transgaz se angajeaza in dezvoltarea continua a infrastructurii de transport gaze naturale. Compania implementeaza proiecte de extindere si modernizare a retelei de conducte, precum si constructia de noi statii de comprimare, pentru a spori capacitatea de transport si a facilita tranzitul gazelor naturale catre alte tari. Aceste investitii sunt esentiale pentru a asigura un sistem robust si flexibil, capabil sa faca fata cerintelor din ce in ce mai mari ale pietei.

Transgaz promoveaza utilizarea eficienta a gazelor naturale si implementeaza tehnologii avansate pentru reducerea pierderilor de gaz in procesul de transport. Compania sprijina utilizarea gazelor naturale ca sursa de energie curata si eficienta, contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si la protectia mediului.

Transgaz colaboreaza cu alte companii din domeniul gazelor naturale si participa la proiecte internationale de transport de gaze. Aceste parteneriate si colaborari contribuie la consolidarea securitatii energetice la nivel regional si la facilitarea schimbului de gaze naturale intre tari.

Transgaz joaca un rol cheie in dezvoltarea si operarea infrastructurii de transport a gazelor naturale din Romania. Compania asigura un flux constant de gaze, contribuind la securitatea energetica a tarii.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram