Actiuni SIF Oltenia

actiuni sif oltenia logo

Simbol:
SIF5
ISIN:
ROSIFEACNOR4
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni SIF Oltenia

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni SIF Oltenia

Evolutie pret actiuni


Actiuni SIF Oltenia

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
855 M RON
Randamentul dividendelor
1,75%
Raportul preț-castig (TTM)
4.39
Castig pe actiuni (TTM)
0,39 RON

Despre Actiuni SIF Oltenia 

ISIN
ROSIFEACNOR4
Sector
Financiar
Industrie
Intermedierea investitiilor financiare
Website
http://www.sifolt.ro/
CEO
Sorin Cioacă
Sediu Central
Craiova
Fondat
1993
Numar angajati
40

SIF Oltenia este una dintre cele cinci Societati de Investitii Financiare (SIF-uri) din Romania si reprezinta o entitate importanta pe piata de capital romaneasca.

SIF Oltenia are ca obiect principal de activitate administrarea si gestionarea unui portofoliu de active financiare, inclusiv actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare. Compania isi propune sa obtina randamente competitive pentru actionarii sai, prin intermediul unor strategii de investitii eficiente.

SIF Oltenia investeste in diverse clase de active, inclusiv companii listate la Bursa de Valori Bucuresti si alte instrumente financiare. Compania are o abordare prudenta si se concentreaza pe investitii pe termen lung, urmarind sa sprijine dezvoltarea si cresterea companiilor din portofoliu.

Prin investitiile sale, SIF Oltenia joaca un rol important in stimularea economiei si dezvoltarea companiilor romanesti. Compania sprijina financiar si ofera expertiza celor din portofoliu, contribuind la consolidarea si extinderea afacerilor acestora.

SIF Oltenia isi exercita drepturile de actionar si se implica activ in conducerea si administrarea companiilor din portofoliu. Compania monitorizeaza performantele si directiile strategice ale acestora, asigurandu-se ca interesele actionarilor sunt protejate si promovate.

SIF Oltenia manifesta o preocupare fata de responsabilitatea sociala si sustenabilitatea, urmarind sa adauge valoare economica, sociala si de mediu prin activitatea sa. Compania sprijina proiecte si initiative de dezvoltare comunitara, educatie, cultura si protectia mediului.

SIF Oltenia este o entitate importanta pe piata de capital romaneasca, jucand un rol esential in administrarea unui portofoliu de active financiare si stimularea economiei locale. Prin investitiile sale, compania contribuie la dezvoltarea si cresterea companiilor din portofoliu, generand beneficii pentru actionari si economia in ansamblu. SIF Oltenia isi consolideaza pozitia pe piata prin participare activa, responsabilitate sociala si strategii de investitii bine fundamentate.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram