Actiuni BVB - Bursa de Valori Bucuresti

bursa de valori bucuresti BVB Romania Logo

Simbol:
BVB
ISIN:
ROBVBAACNOR0
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni BVB - Bursa de Valori Bucuresti

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni BVB - Bursa de Valori Bucuresti

Evolutie pret actiuni


Actiuni BVB - Bursa de Valori Bucuresti

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
375.477M RON
Randamentul dividendelor
2.75%
Raportul preț-castig (TTM)
35.5
Castig pe actiuni (TTM)
1.3RON

Despre Actiuni BVB - Bursa de Valori Bucuresti 

ISIN
ROBVBAACNOR0
Sector
Financiar
Industrie
Investitii, Banci si Brokeraj
Website
bvb.ro
CEO
Adrian Tanase
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1882
Numar angajati
100

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) este principala piata de tranzactionare a valorilor mobiliare din Romania. Cu o istorie de peste 140 de ani, BVB s-a dezvoltat intr-o platforma moderna si eficienta, oferind investitorilor si companiilor acces la instrumente financiare si oportunitati de investitii.


BVB a fost infiintata in anul 1882 sub numele de Bursa Fondurilor Publice. De-a lungul timpului, bursa a trecut prin mai multe etape de dezvoltare si modernizare. In prezent, BVB este recunoscuta ca un participant important pe piata financiara internationala, atragand atentia investitorilor si companiilor interesate de piata romaneasca.


BVB calculeaza si publica mai multi indici de piata care reflecta evolutia valorilor mobiliare listate. Indicele principal al BVB este BET (Bucharest Exchange Trading), care include cele mai lichide actiuni tranzactionate pe piata. BVB ofera, de asemenea, si alte indici sectoriali si tematici pentru a furniza investitorilor informatii detaliate despre performanta diferitelor sectoare economice.


BVB este responsabila pentru procesul de listare a companiilor pe piata de capital. Listarea unei companii ofera posibilitatea de a atrage capital prin emiterea de actiuni sau obligatiuni si de a creste vizibilitatea si credibilitatea companiei pe piata. BVB functioneaza sub supravegherea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) si respecta standardele si reglementarile pietei financiare.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram