Actiuni NuclearElectrica

actiuni nuclear electrica logo

Simbol:
SNN
ISIN:
ROSNNEACNOR8
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni NuclearElectrica

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni NuclearElectrica

Evolutie pret actiuni


Actiuni NuclearElectrica

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
16.6 B RON
Randamentul dividendelor
8,21%
Raportul preț-castig (TTM)
5.66
Castig pe actiuni (TTM)
9,16RON

Despre Actiuni NuclearElectrica 

ISIN
ROSNNEACNOR8
Sector
Energie
Industrie
Productie Energie Electrica
Website
http://www.nuclearelectrica.ro/
CEO
Cosmin Ghita
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1998
Numar angajati
2205

Nuclearelectrica este o companie romaneasca cu o importanta strategica in productia de energie electrica nucleara. Fondata in anul 1998, compania opereaza centrala nucleara de la Cernavoda, care reprezinta o sursa vitala de energie electrica pentru Romania.

Nuclearelectrica se angajeaza sa produca energie electrica folosind tehnologii si practici de ultima generatie, asigurand un nivel ridicat de siguranta si eficienta. Centrala nucleara de la Cernavoda utilizeaza reactoare de tip CANDU, care sunt recunoscute pentru performantele lor excelente in materie de siguranta nucleara si productivitate.

Nuclearelectrica joaca un rol crucial in asigurarea energiei electrice pentru Romania. Centrala nucleara de la Cernavoda are o capacitate de generare semnificativa, reprezentand aproximativ 20% din mixul energetic national. Aceasta contributie este esentiala pentru a asigura o sursa stabila de energie electrica si pentru a reduce dependenta de sursele de energie conventionala.

Nuclearelectrica investeste constant in modernizarea si imbunatatirea infrastructurii sale, precum si in dezvoltarea tehnologiilor nucleare avansate. Compania isi propune sa mentina si sa imbunatateasca continuu performantele si siguranta centralei nucleare de la Cernavoda, adaptandu-se la cerintele si standardelor internationale in domeniul energiei nucleare.

Nuclearelectrica isi asuma responsabilitatea fata de mediu, implementand practici si tehnologii pentru a minimiza impactul asupra mediului inconjurator. Compania promoveaza utilizarea eficienta a resurselor si dezvoltarea durabila a comunitatilor locale. De asemenea, Nuclearelectrica sprijina proiecte sociale si de dezvoltare comunitara, contribuind la prosperitatea si bunastarea regiunilor in care opereaza.

Nuclearelectrica colaboreaza cu alte companii si organizatii din domeniul energiei nucleare la nivel national si international. Aceste parteneriate contribuie la schimbul de experienta si expertiza, sustinand dezvoltarea industriilor nucleare si promovand bune practici in domeniu.

Nuclearelectrica joaca un rol semnificativ in asigurarea energiei electrice stabile si durabile pentru Romania. Prin angajamentul sau fata de siguranta, eficienta si dezvoltare sustenabila, compania contribuie la securitatea energetica a tarii.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram