Actiuni iHunt

actiuni ihunt logo

Simbol:
HUNT
ISIN:
RODHRTKI5XP6
Tip:
Actiuni
Segment
SMT
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni iHunt

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni iHunt

Evolutie pret actiuni


Actiuni iHunt

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
30.456 M RON
Randamentul dividendelor
11,53%
Raportul preț-castig (TTM)
6,74
Castig pe actiuni (TTM)
0,06RON

Despre Actiuni iHunt 

ISIN
RODHRTKI5XP6
Sector
Comert
Industrie
Comert prin internet
Website
http://www.ihunt.ro
CEO
CEZAR CATALIN STROE
Sediu Central
Ploiesti, RO
Fondat
2015
Numar angajati
22

iHunt este un producator roman de tehnologie, listat sub simbolul HUNT la Bursa de Valori Bucuresti (Piata de Valori Bucuresti). iHunt este liderul de piata in Romania pentru smartphone-uri rezistente. In ultimul an, actiunile iHunt au crescut cu 881.08% la o capitalizare de piata de 25 mil. USD, cu vanzari de peste 10 mil. USD si un profit de 1.5 mil. USD.

In plus fata de extinderea gamei de produse actuale (smartphone-uri, smartphone-uri rezistente si smartphone-uri de nivel de intrare, electrocasnice mici si gadget-uri), iHunt isi dezvolta propriul ecosistem de casa inteligenta, controlat de o singura aplicatie: iHunt Home (lansata pe platformele IOS si Android).

Linia de produse iHunt include noi produse IoT si AI, cum ar fi: aspiratoare robot cu mapare laser, echipamente inteligente de gestionare a energiei electrice (cum ar fi prize inteligente cu masurare, intrerupatoare automate inteligente cu masurare), camere de supraveghere inteligente, sonerii inteligente si altele, proiectate si integrate in parteneriat cu Tuya (simbol TUYA, listat la Bursa de Valori din New York). In prezent, principalele piete sunt Romania si tarile invecinate, iar obiectivul este extinderea in toate pietele din Uniunea Europeana.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram