Actiuni FP - Fondul Proprietatea

fondul proprietatea logo

Simbol:
FP
ISIN:
ROFPTAACNOR5
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni FP - Fondul Proprietatea

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni FP - Fondul Proprietatea

Evolutie pret actiuni


Actiuni FP - Fondul Proprietatea

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
10.978 B RON
Randamentul dividendelor
2.40%
Raportul preț-castig (TTM)
-
Castig pe actiuni (TTM)
-

Despre Actiuni FP - Fondul Proprietatea 

ISIN
ROFPTAACNOR5
Sector
Investitii
Industrie
Investitii, Banci si Brokeraj
Website
https://www.fondulproprietatea.ro
CEO
-
Sediu Central
Bucharest
Fondat
-
Numar angajati
-

Fondul Proprietatea este un fond de investitii inregistrat in Romania, creat in anul 2005 ca o parte a procesului de privatizare a companiilor de stat. Scopul sau principal este de a administra si valorifica participatiile statului roman in diverse companii din sectoare cheie ale economiei, oferind astfel oportunitati de investitii pentru investitorii interesati.

Fondul Proprietatea a fost infiintat ca un instrument special de investitii, avand ca obiectiv principal restructurarea si privatizarea companiilor de stat din Romania. Incepand cu anul 2011, fondul a devenit listat la Bursa de Valori Bucuresti, permitand investitorilor sa achizitioneze actiuni ale fondului si sa participe la potentialul de crestere a valorii acestora.

Fondul Proprietatea detine participatii in diverse companii de stat din Romania, reprezentand sectoare precum energie, industrie, servicii publice, transporturi si infrastructura. Aceste participatii reprezinta active valoroase, care ofera potential de crestere si profitabilitate pentru investitori.

Fondul Proprietatea a avut o evolutie pozitiva de-a lungul timpului, generand randamente atractive pentru investitori. Performanta sa este influentata de factori economici, politici si de evolutia pietei de capital. In plus, fondul ofera periodic distributii de dividende catre actionari, in functie de profitabilitatea companiilor din portofoliu.

Fondul Proprietatea joaca un rol important in economia romaneasca prin contributia sa la procesul de privatizare, restructurare si modernizare a companiilor de stat. Prin intermediul investitiilor sale, fondul sustine dezvoltarea si eficientizarea acestor companii, generand crearea de locuri de munca, cresterea productivitatii si stimularea cresterii economice.

Fondul Proprietatea respecta standardele ridicate de guvernanta corporativa si promoveaza transparenta in toate activitatile sale. Rapoartele financiare si informatiile relevante sunt publicate periodic, oferind investitorilor si publicului acces la informatiile necesare pentru a lua decizii informate.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram