Actiuni Erste Group Bank - EBS

Actiuni erste group bank logo

Simbol:
EBS
ISIN:
AT0000652011
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Erste Group Bank - EBS

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Erste Group Bank - EBS

Evolutie pret actiuni


Actiuni Erste Group Bank - EBS

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
65.88 B RON
Randamentul dividendelor
6,18%
Raportul preț-castig (TTM)
5.89
Castig pe actiuni (TTM)
5.17EUR

Despre Actiuni Erste Group Bank - EBS 

ISIN
AT0000652011
Sector
Financiar
Industrie
Investitii, Banci si Brokeraj
Website
http://www.erstegroup.com/
CEO
Willibald Cernko
Sediu Central
Viena
Fondat
2009
Numar angajati
45.48K

Erste Group Bank este una dintre cele mai mari si de incredere banci din Europa Centrala si de Est. Cu o istorie de peste 200 de ani, banca a devenit un jucator important pe piata financiara, oferind o gama larga de servicii si produse bancare pentru clienti individuali si corporativi.

Erste Group Bank opereaza in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Serbia. Aceasta prezenta regionala extinsa permite bancii sa se adapteze la nevoile specifice ale fiecarei piete si sa ofere solutii bancare personalizate pentru clienti.

Erste Group Bank ofera o gama larga de servicii bancare, inclusiv conturi curente, credite, depozite, carduri de debit si credit, servicii de plati si investitii. Banca se concentreaza pe satisfacerea nevoilor financiare ale clientilor sai, oferind solutii flexibile si inovatoare pentru gestionarea finantelor personale si a afacerilor.

Erste Group Bank pune accent pe satisfactia si increderea clientilor sai. Banca se straduieste sa ofere servicii de calitate superioara, cu un nivel ridicat de transparenta si profesionalism. Personalul bine pregatit si dedicat al bancii este disponibil pentru a oferi consultanta si suport, ajutand clientii sa faca alegeri financiare informate.

Erste Group Bank investeste in tehnologie si inovatie pentru a oferi servicii bancare moderne si eficiente. Banca dezvolta si implementeaza solutii digitale, precum aplicatii mobile si servicii bancare online, pentru a facilita accesul si gestionarea conturilor bancare. Aceste instrumente digitale permit clientilor sa efectueze tranzactii rapid si in siguranta, oriunde si oricand.

Erste Group Bank are un angajament puternic fata de responsabilitatea sociala si sustenabilitate. Banca promoveaza practici bancare etice si transparente, respectand standardele de guvernanta corporativa. De asemenea, Erste Group Bank se implica activ in comunitatile in care activeaza prin programe de responsabilitate sociala si prin sprijinirea proiectelor de dezvoltare durabila.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram