Raiffeisen Digital Bank aduce banking-ul online mai aproape de tine

Despre
Credite
Carduri
Servicii
ATM

Raiffeisen Digital Bank - parte a grupului Raiffeisen Bank International se lanseaza pe piata din Romania ca una dintre primele banci 100% digitale. Cu o licenta bancara austriaca si o echipa profesionista, RDB ofera servicii bancare simple, accesibile si orientate catre nevoile clientilor. Afla mai jos ce servicii ofera Raiffeisen Digital Bank si ce beneficii iti aduce.

Comisioane 0 la tot

Raiffeisen Digital Bank isi propune sa ofere servicii de banking online cat mai accesibile clientilor, astfel, cel putin pentru moment, ai:

  • 0 comision pentru administrare

  • 0 comision la transferuri

  • 0 comision pentru retrageri la ATM-uri

Astfel, Raiffeisen Digital Bank este printre primele banci 100% online cu ajutorul careia poti trimite si incasa bani de oriunde si oricand - fara sa te deplasezi la banca.

Cardul digital poate fi atasat fie in Apple Pay sau Google Pay pentru plati la comercianti direct cu telefonul.

Cum deschizi un cont la Raiffeisen Digital Bank

Pentru de a deschide un cont la Raiffeisen Digital Bank trebuie sa bifezi cateva criterii:

  • Esti cetatean roman cu varsta de peste 18 ani.

  • Detii un act de identitate romanesc valabil.

  • Ai un numar de telefon romanesc si o adresa de email.

  • Vei folosi contul bancar pentru activitatea personala - nu si profesionala.

Daca indeplinesti aceste criterii - urmeaza pasii de mai jos:

Pasul 1: Descarca aplicatia Raiffeisen Digital Bank app din Google Pay sau Apple store acesand acest link.

Pasul 2: Urmeaza instructiunile din aplicatie:

  1. Selecteaza tara - Romania

raiffeisen digiatl bank

  1. Adauga numarul de telefon, parcurge si accepta termenii si conditiile

raiffeisen digital bank

  1. Creaza un PIN care va fi folosit pentru autentificare in aplicatie

  1. Confirma numarul de telefon prin SMS

  1. Completeaza datele personale

  1. Introdu adresa de e-mail si confirm-o.

Pasul 3: Alege contul curent. Acum selecteaza contul curent oferit in aplicatie, care iti permite sa efectuezi operatiuni bancare de baza: trimiterea si primirea de bani, plati cu cardul virtual de debit. In momentul de fata sunt in dezvoltare si alte functii ale aplicatiei: Imprumuturi, economii etc.

Pasul 4: Verifica identitatea prin validarea cartii de identitatea.

Apoi fa un selfie cu fata ta.

Urmeaza sa primesti un SMS cu codul de verificare pe care va trebui sa-l introduci in aplicatie.

Pasul 5: Raspunde la cateva intrebari despre sursele de venit, rezidenta fiscala etc si treci la pasul urmator.

Pasul 6: Semneaza formularul de deschidere a contului dupa ce ai citit si ai acceptat termenii. Atat! Acum poti sa folosesti servicii de banking de baza 100% online.

Ulterior, poti adauga cardul la Google Pay sau Apple Pay, astfel incat sa poti plati pentru urmatoarea achizitie contactless.

Iti recomandam se verifici periodic istoricul tranzactiilor si urmareste cheltuielile. In caz ca identifici ceva nereguli sau plati pe care stii sigur ca nu le-ai facut - fa clic pe ”Blocati cardul” si ulterior solicita reeemiterea acestuia.

Concluzii

Ideea de banca digitala nu este cea mai noua pe piata din Romania, cu toate acestea - este binevenita. E suficient sa ne uitam cat de bine au integrat romanii Revolut-ul in viata lor - un brand necunoscut pana atunci. Cand ideea de banca digitala vine de la un grup serios cum este Raiffeisen, sansele ca oamenii sa o accepte sunt destul de bune. Pe langa asta, ideea de concurenta a fost mereu benefica pentru consumatorul final.

Raiffeisen digital bank pe langa optiunea de a avea un cont curent cu 0 costuri incearca sa integreze treptat si alte beneficii: imprumuturi, economii etc. Despre toate vom scrie la momentul potrivit.

Raiffeisen Digital Bank iti ofera optiunea de a avea un card digital pe care poti sa-l atasezi serviciilor de plati ca Google Pay sau Apple Pay.

Raiffeisen Digital Bank nu are propria retea de ATM-uri, insa poti sa scoti bani de la orice bancomat din Romania.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram