Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce NN Asigurari

Istoria NN incepe in anul 1863, cand a fost intemeiata o marca olandeza denumita Nationale-Nederlanden.

Compania a fost creata cu specializare in asigurari de viata, urmand sa isi extinda activitatile prin preluarea de alte companii. Din 1960 si pana in anul 1980, compania a facut mari achizitii in SUA si noi operatiuni in Asia si Europa.

In Romania, Grupul NN include NN Asigurari de viata si NN Pensii, companii lider pe piata de profil, dar si ING Investment Management.

NN Asigurari se adreseseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorindu-si sa vina in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurare de sanatate

Asigurarea de sanatate este necesara in caz de spitalizare sau tratament. Asigurarea oferita de NN este de doua tipuri:

 • pentru accidente
 • pentru accidente plus imbolnaviri

Aceasta asigurare asigura acces la spitalele de top din Romania, posibilitatea ca parintii sa stea alaturi de copiii lor in spital, flexibilitate in alegerea acoperirii, suport medical non stop, deductibilitate fiscala.

Asigurarea de sanatate poate fi calculata online, sau beneficiarii pot solicita ajutor telefonic din partea consultantilor NN care vor reveni in cel mai scurt timp cu o oferta detaliata de asigurare online.

Asigurare de viata

Incheierea unei polite de asigurare de viata reprezinta cea mai buna metoda prin care oamenii isi arata grija fata de familia lor si fata de cei apropiati.

Polita de asigurare de viata este recomandata in cazul unor evenimente neprevazute si poate fi incheiata pe termen lung sau scurt.

 • Asigurare de sanatate – asigurarea de sanatate NN are trei niveluri de protectie: standard, mediu sau avansat, fie pentru accidente sau pentru imbolnaviri;
 • Asigurare pentru protectie – planurile pentru protectie sunt ideale pentru situatiile neprevazute. NN are pentru beneficiarii sai doua planuri de protectie:
 1. Prudent 30 este o asigurare care acopera riscul de deces si de accident, oferind clientilor  garantia ca familia va primi suma asigurata in cazul in care exista dificultati financiare.
 2. Smart asigura familia in cazul producerii unui deces din accident, in cazul spitalizarii din accident sau interventie chirurgicala din accident.
 • Asigurare pentru copii – asigurarea pentru copii este o responsabilitate pentru adulti, un plan de economisire pentru ca acesta sa aiba un sprijin financiar cand va creste.
 • Asigurarea GenT pentru copii este un plan financiar ce sustine parintii in acoperirea necesitatilor legate de dezvoltarea copilului.
 • Asigurarea Academica permite economisirea unei sume de bani pe care copilul o va primi la 18 ani.
 • Asigurare pentru femei – UNA este asigurarea dedicata femeilor.
 • Economisire – planul de economisire este un instrument ideal pentru protectie.
 • Investitie – ideal pentru persoanele care dispun de o suma de bani pe care doresc sa o investeasca. Planurile de investitie sunt: GENT si CAPITAL.

Pensie facultativa

Pensie obligatorie

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurari de grup

Asigurarile de grup oferite de reprezentantii NN sunt solutia moderna de care reprezentantii companiilor au nevoie in motivarea si in retinerea angajatilor.

 • Protectie – planul de protectie de grup ofera stabilitatea necesara companiilor. NN ofera doua planuri de protectie pentru agajati:
 1. Planul de protectie cu acoperire extinsa - acopera decesul din orice cauza cu acoperire extinsa, invaliditatea permanenta din accident, spitalizarea din accident, convalescenta, interventii chirurgicale si afectiuni grave.
 2. Planul cu acoperire standard - acopera deces din orice cauza cu acoperire standard, invaliditate permanenta sau temporara, spitalizare, convalescenta, afectiuni grave si interventii chirurgicale. 

Pensii

 • Pensii private facultative – acestea reprezinta beneficii pe care angajatorii le pot oferi angajatilor;
 • Pensii private obligatorii – pensiile private obligatorii nu aduc pentru angajatori obligatii in plus, aderarea fiind obligatorie pentru cei care au pana in 35 de ani si se afla la primul loc de munca.

Call center daune

Pentru situatiile referitoare la daune, clientii NN pot apela numarul de telefon 021.9464, de luni pana vineri intre orele 9:00 si 19:00.

NN Asigurari a creat pentru publicul larg o gama foarte variata de servicii si vine in intampinarea persoanelor care vor sa aiba certitudinea ca primesc sprijin legal indiferent de situatiile cu care se confrunta in viata.

Principalele avantaje pe care le ofera clientilor sunt:

 • Gama larga de servicii. Desi nu ofera asigurare de locuinta sau asigurare de masina precum CASCO sau RCA, NN vine in sprijinul clientilor sai cu asigurari de viata si asigurari de sanatate excelente;
 • Dezvoltarea pachetelor de servicii pentru beneficiari in functie de nevoile pe care acestia le au;
 • Asistenta prin telefon sau e-mail si raspuns rapid la sugestii si reclamatii;
 • Responsabilitate asumata in fata beneficiarilor.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram