Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Metropolitan Life

Metropolitan Life este un important jucator pe piata asigurarilor in Romania si in intreaga lume.

Istoria Metropolitan Life incepe in urma cu 150 de ani in Statele Unite ale Americii, cand reprezentantii acestei companii s-au angajat sa ofere solutii complete clientilor, astfel incat acestia sa poata face o alegere importanta in viata si sa traiasca fara a avea grija zilei de maine.

Metropolitan Life a ajuns in scurt timp de la lansare in mai multe tari din intreaga lume, iar acum detine pozitii de conducere pe piete din 40 de tari, printre care SUA, Japonia, precum si in tari din America Latina, Asia, Europa si Orientul mijlociu.

Cu peste 100 de milioane de clienti, Metropolitan Life isi continua activitatea in mod eficient si investeste chiar si in programe de responsabilitate sociala pentru comunitatea din Romania.

Metropolitan Life se adreseaza persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorindu-si sa vina in intampinarea unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurare de viata

 • Asigurarea asa cum vrei tu – o asigurare de viata care permite clientilor sa isi configureze un plan de protectie si sa fie protejati 24/24, oriunde in lume s-ar afla;
 • Polita de asigurare de sanatate ExtraMed – asiguratii au posibilitatea de a alege unul din cele trei pachete de protectie in functie de nevoile pe care le au si de etapa de viata in care se afla, cu beneficii extra spitalicesti, beneficii chirurgicale si de spitalizare;
 • Asigurarea de sanatate UltraMed – ofera o suma asigurata de pana la 800.000 de le pentru a acoperi riscul unor afectiuni grave ce pot sa apara pe parcursul vietii;
 • Polita de asigurare online pentru accidente Protector – aceasta este asigurarea ideala pentru protectia intregii familii in cazul unui accident neprevazut;
 • Asigurarea Smart Protect – clientii vor beneficia de o suma care acopera riscul unor afectiuni grave cu care s-ar putea confrunta.

Asigurarea viitorului financiar

Aceasta asigurare include nu numai un plan de investitie adaptat nevoilor fiecarui client in parte, ci si protectie pentru acoperirea riscului de deces.

Asigurarea pentru copii

Aceasta asigurare le permite parintilor sa isi protejeze copiii de orice situatii neprevazute. Parintii pot alege un plan de protectie personalizat, cu beneficii unice, adaugate unei asigurari de viata, precum servicii de asistenta, teste practice psihologice si protectie 24/24, valabila oriunde in lume.

Asigurare de sanatate

 • Asigurarea smart protect – acest produs ofera clientilor numeroase beneficii, cel mai important fiind acela ca vor beneficia de o suma importanta de bani in cazul diagnosticarii uneia din afectiunile grave incluse in pachetul de asigurare, cum ar fi: cancer, ingustarea ori blocarea uneia sau mai multor artere coronare, deficiente ale valvei cardiace care necesita interventie chirurgicala, afectiuni neurologice grave ce necesita interventii pe creier si afectiuni care necesita transplant de organe sau de maduva osoasa;
 • Asigurarea de sanatate Ultra Med – aceasta asigurare ofera acoperire pentru 32 de afectiuni grave. Este valabila in orice colt al lumii, chiar daca beneficiarii isi schimba tara de resedinta, caz in care banii pot fi utilizati pentru tratamentul indicat de medicul specialist.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurare de viata pentru angajati

Asigurarile de viata pentru angajati acopera atat invaliditatea totala sau partiala ca urmare a unui accident sau a unei imbolnaviri, cat si decesul. In cazul decesului provocat de un accident sau de o imbolnavire, mostenitorii sau beneficiarii desemnati primesc suma asigurata. Aceasta asigurare este valabila 24/24, in intreaga lume.

Asigurari de sanatate pentru angajati

Asigurarea de sanatate pentru angajati acopera mai multe afectiuni si le ofera acestora mai multe beneficii.

 • Beneficiul de spitalizare, este acordat in cazul unei afectiuni care necesita recuperare. Angajatii primesc, asadar, o indemnizatie pentru fiecare zi de spitalizare;
 • Beneficiile zilnice de convalescenta, dupa spitalizare;
 • Beneficiile pentru concediul medical;
 • In cazul in care angajatii sunt supusi unei interventii chirurgicale, acestia beneficiaza de un procent din suma asigurata, in functie de gravitatea interventiei;
 • Beneficiul pentru fracturi si arsuri se acorda angajatilor care sufera de aceste incidente in urma unui accident;
 • Rambursarea cheltuielilor medicale si beneficiul pentru boli grave precum cancer, infarct miocardic, insuficienta renala, paralizie, atac cerebral, coma, paralizie, cardiomiopatie.

Pensia privata obligatorie

Pensia privata obligatorie din pilonul II este un alt tip de serviciu recomandat persoanelor care au nevoie de un partener de nadejde pentru un viitor mai bun si o batranete linistita.

Sistemul de pensii private oferit de Metropolitan Life asigura clientilor sai un cont individual de pensie administrat in care acestia sunt unicii proprietari ai sumei acumulate in contul individual.

Pensia privata obligatorie se adreseaza fiecarui asigurat cu varsta de pana in 35 de ani impliniti, care este obligat prin lege sa aleaga un fond de pensii administrat privat.

In cazul in care angajatii nu isi exprima optiunea dupa 4 luni de la angajare, vor fi repartizati aleatoriu de catre Casa Nationala de Pensii Publice.

 • Adresa sediului central: Bucuresti, B-dul. Lascar Catargiu 47-53, unitatea 4B, etaj 4, sector 1, Bucuresti;
 • Numere de telefon: 021 208 41 00 de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00;
 • E-mail: [email protected];
 • Fax: 0212084104;
 • Pagina web: www.metropolitanlife.ro

Call center daune

 • Telefon: 021 208 41 00;
 • Program Call-Center: 09:00 - 18:00 (luni - vineri);
 • Program Receptie: 8:30 - 17:00 (luni - vineri).

Metropolitan Life vine in sprijinul clientilor sai, deopotriva persone fizice si juridice, cu o gama larga de servicii si produse de asigurare de viata si de sanatate, precum si pensia obligatorie pilon II.

Printre avantajele pe care le ofera Metropolitan Life beneficiarilor enumeram:

 • O gama variata de servicii si produse, ce acopera multiple situatii urgente;
 • Sprijin constant oferit beneficiarilor care au nevoie de informatii;
 • Un site usor de utilizat, intuitiv, care ofera informatii clare si actualizate;
 • Dezvoltarea permanenta a pachetelor de servicii pentru beneficiari.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram