Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Grawe

Societatea de asigurari Grawe are o poveste foarte frumoasa. Aceasta incepe in anul 1828 la Graz, in provincia Stiria din Austria, cand arhiducele Iohann, numit si Printul Stiriei, a pus bazele unei institutii de asigurari mutuala impotriva incendiilor, care avea sa devina o prestigioasa firma de asigurari din Europa.

Societatea de asigurari a rezistat de-a lungul timpului si a capatat o anvergura internationala. In anul 1991 a inceput si istoria moderna a mostenirii lasate de arhiducele Iohann Austriei si Europei. Grupul numara peste 13 filiale si peste 4500 de angajati. Pe langa asigurari, compania s-a impus in domeniul bancar si imobiliar.

Dupa 18 ani de existenta, compania face parte din topul celor mai importanti asiguratori de pe piata, oferind o gama larga de asigurari de bunuri, de proprietati, de sanatate si de accident, asigurari pentru locuinte si autoturisme.

In Romania, Grawe a cumparat in anul 2001 vila Simu, un monument istoric neglijat din Bucuresti. In anul 2006, si-a schimbat sediul central intr-o cladire de birouri de 10 etaje. Grawe ocupa un rol important pe piata asigurarilor din Romania la momentul actual.

Grawe Asigurari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorind sa vina in intampinarea unui public larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurari auto

 • RCAasigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toti posesorii de vehicule rutiere din Romania. Polita de asigurare acopera pagube materiale, vatamari corporale sau deces, prejudicii fara caracter patrimonial, pagube datorate lipsei de folosinta a vehiculului avariat, precum si cheltuieli de judecata efectuate de persoana prejudiciata.
 • Carte verde – asigurarea auto este destinata celor care pleaca cu masina in afara granitelor tarii, iar vehiculele sunt implicate in accidente de circulatie de care sunt vinovati.
 • CASCO asigurarea auto facultativa acopera reparatia masinii proprii in cazul in care proprietarii sunt vinovati, fenomene naturale, incendii sau explozii, daune provocate de animale, avarii in parcare, furt, vandalism.

Asigurari de viata

Asigurarile de viata sunt necesare pentru a avea un nivel suplimentar de securitate financiara si garantia unui viitor stabil.

 • Acoperire Covid ;
 • Protectie completa;
 • Boli grave;
 • Batranete prospera;
 • Viitorul copiilor;
 • Asigurari de deces;
 • Asigurare de inmormantare;
 • Asigurari de viata Unit-Linked permite beneficiarilor sa decida valoarea contributiei si gradul de risc investitional pe care sunt dispusi sa si-l asume.

Asigurari de accident

Asigurarile de accident ofera despagubire pentru accidentele produse in timpul programului de lucru si acasa.

 • Grawe trafic – o asigurare ce ofera indemnizatie in cazul in care asiguratul sufera un accident de circulatie ce determina deces sau invaliditate permanenta.
 • Grawe Serena – o asgurare simpla, cu documentatie minima si sume asigurate mari pentru prime mici in caz de deces, invaliditate permanenta, spitalizare, fracturi, cheltuieli de accident.

Asigurari de sanatate

Asigurarile de sanatate inseamna preventie, protectie, diagnostic si tratament.

 • Vital – o asigurare de sanatate care garanteaza plata unei indemnizatii zilnice daca asiguratul sufera o imbolnavire sau un accident in urma caruia necesita spitalizare.

Asigurari de calatorie

Asigurarile de calatorie ofera acoperire pentru bolile acute sau vatamarile corporale aparute in urma unor accidente suferite in strainatate. Clientii pot alege varianta travel individuala sau cea pentru familie, in care pot fi inscrisi suplimentar un adult si pana la 5 copii minori, indiferent de gradul de rudenie.

Asigurari de proprietati

Asigurarile de proprietati sunt ideale pentru persoanele care isi achizitioneaza o proprietate sau care primesc mostenire o proprietate si se tem de deteriorarea grava sau distrugerea acesteia.

 • Locuinta si bunuri – aceasta asigurare acopera multe riscuri, printre care cea de incendiu, explozie, traznet, intrare prin efractie, furt, vandalism, furtuna, alunecari de teren, cutremur, iar lista poate continua. Asigurarile pentru locuinta si bunuri oferite de Grawe sunt:
 1. Residenz – pentru proprietati si bunuri casnice noi;
 2. Spezial – pentru proprietati si bunuri casnice cu clauza de raspundere civila;
 3. Domus – asigurare ce acopera riscurile de baza;
 4. PAD – asigurare obligatorie pentru locuinte;
 5. Help – reparatii in situatii de urgenta pentru locuinta asigurata.
 • Hobby bicicleta – aceasta asigurare acopera furtul bicicletei, inclusiv accesoriile instalate permanent.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurari de grup

Aceste asigurari ajuta proprietarii companiilor sa isi protejeze atat compania, cat si angajatii.

 • Protect Grup One – un important instrument de economisire pentru companii;
 • Protecta – o asigurare pentru angajati in caz de accident;
 • Benefica – o asigurare pentru angajatii care au probleme de sanatate.

Asigurari pentru sediul firmei si dotari

Asigurarea pentru sediul firmei si dotari este conceputa pentru a asigura micile afaceri impotriva incendiilor, trasnetelor, exploziilor, furtunilor, calamitatilor naturale, scurgerii de apa din conducte, furtului prin efractie si vandalism.

 • Adresa sediului central: Str. Vulturilor nr. 98A, sector 3, Bucuresti;
 • Numere de telefon: +40 (21) 312 60 03, +40 (21) 200 38 00;
 • Fax: +40 (21) 312 50 44, +40 (21) 200 38 49;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.grawe.ro

Call center daune

Pentru semnalarea unor situatii legate de daune, clientii pot contacta reprezentantii Grawe la numarul de telefon +40 (21) 312 60 03, sau pe e-mail, la adresa [email protected].

Printre avantajele pe care Grawe Asigurare le ofera clientilor enumeram:

 • Un site bine structurat, intuitiv, cu informatii actualizate;
 • Servicii rapide si interventii prompte la solicitarile clientilor;
 • O gama larga de servicii pentru persoane fizice si juridice;
 • Incredere sustenabila si sprijin constant oferit beneficiarilor;
 • Posibilitatea de a plati si de a incheia o asigurare online.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram