Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Gerroma Assurance

Compania German Romanian Assurance (Gerroma Assurance) a fost fondata in anul 1995 ca societate cu raspundere limitata si si-a inceput activitatea in primul semestru al anului 1996. Ulterior, s-a transformat in societate pe actiuni.

Compania are sediul central la Bucuresti si agentii pe tot teritoriul tarii. Gerroma Assurance are peste 300 de intermediari in asigurari si brokeri de asigurare.

De-a lungul timpului, compania a derulat o activitate foarte profitabila si echilibrata. Acum vine in sprijinul clientilor sai cu cele mai noi produse de asigurare.

Compania German Romanian Assurance se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, pentru a veni in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurare medicala

 • Asigurarea medicala de calatorie scapa clientii de grija costurilor medicale in timpul calatoriilor in strainatate.
 • Asigurarea speciala pentru sporturi de iarna este creata pentru iubitorii de ski si de alte sporturi de iarna. Aceasta polita de asigurare include chiar si cheltuieli de salvare, de cautare, transport sanitar de urgenta de pe partie, atat in Romania, cat si in alte tari.
 • Asigurarea medicala Economic acopera o suma maxima de 2.000 de Euro pentru consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator si alte investigatii, precum si transport sanitar de urgenta si asistenta medicala oftalmologica si stomatologica.
 • Asigurarea medicala Standard acopera o suma maxima de 5.000 de euro si include aceleasi tratamente, consultatii si investigatii ca si cea Economic.
 • Asigurarea medicala Adventure acopera o suma maxima de 10.000 de Euro si ofera o indemnizarie de 2.000 de euro in caz de deces ca urmare a practicarii unui sport extrem sau de agrement.
 • Asigurarea medicala Work acopera o suma de 10.000 de euro si ofera o indemnizatie de 2.000 de euro in caz de deces ca urmare a unui accident cauzat de activitate remunerata in strainatate.
 • Asigurarea medicala Work Online acopera o suma de 5.000 de euro si ofera o indemnizatie de 1.000 de euro in caz de deces ca urmare a unui accident cauzat de o activitate remunerata in strainatate.
 • Asigurarea medicala Premium acopera o suma maxima de 10.000 de euro si ofera o indemnizatie de 2.000 de euro in caz de deces.
 • Asigurarea medicala Supreme acopera o suma maxima de 30.000 de euro si ofera o indemnizatie de 3.000 de euro in caz de deces.

Asigurare de calatorie Storno

Aceasta asigurare este potrivita pentru cei care isi rezerva vacanta cu mult timp inainte si vor sa stea la adapost de situatii neprevazute, cum ar fi anularea vacantei sau a anumitor servicii de calatorie.

Asigurarea de accidente

Asigurarea de accidente a persoanelor fizice urmareste protejarea lor de consecintele unor evenimente neprevazute ce le pot afecta viata, capacitatea de munca sau integritatea corporala.

Asigurari pentru persoane juridice

Polita de asigurare de insolvabilitate

Aceasta polita de asigurare se adreseaza exclusiv agentiilor de turism. Asigurarea de insolvabilitate si faliment este ideala pentru companiile aflate la inceput in domeniul turismului, dar si pentru cele grav afectate de pandemia de Coronavirus.

Asigurarea de accidente

Polita de asigurare de accidente urmareste protejarea persoanelor juridice de consecintele unor evenimente neprevazute care le pot afecta viata, integritatea corporala si capacitatea de munca. Asigurarea poate fi incheiata in numele si in beneficiul angajatilor, oriunde in lume.

 • Adresa sediului central: Str. Emil Garleanu nr 11 Bl. A8 Sc. 2 Ap. 49, Sector 3, Bucuresti;
 • Numere de telefon: +4 021.321.74.28; +4 021.326.46.44; +4 021.326.00.53;
 • Fax: +4 021.320.20.16;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www. gerroma.ro

Call center daune

Numerele de telefon, fax si e-mail pe care le pot folosi beneficiarii pentru semnalarea unor situatii legate de daune, sunt urmatoarele:

Compania Gerroma este prezenta pe piata din Romania cu o gama destul de larga de servicii, care vin atat in sprijinul persoanelor fizice, cat si in sprijinul persoanelor juridice.

Printre avantajele pe care le ofera aceasta companie beneficiarilor sai se numara urmatoarele:

 • Sprijin pentru operatorii de turism si de transport, un segment mai putin vizat de asiguratori;
 • Reprezentantii companiei raspund prompt si cu profesionalism solicitarilor referitoare la produsele de asigurare;
 • Gama de servicii este foarte larga, fiind divizata in mod clar intre cele care se adreseaza persoanelor fizice si cele care se adreseaza persoanelor juridice.
 • Clientii isi pot incheia asigurarea online;
 • Site-ul companiei este usor de folosit si are un design intuitiv.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram