Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Garanta Asigurari

Infiintata  in anul 1997, compania Garanta Asigurari a avut ca principal actionar Ethniki, liderul pietei de asigurari din Grecia, cu o experienta de peste un secol in domeniu.

Firma este membra a Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, dar si a Asociatiei pentru Pensii Administrate Private din Romania si participa in mod activ la dezvoltarea pietei de profil.

Garanta Asigurari poate emite polite de asigurare impotriva dezastrelor si reprezinta 100 de parteneri externi prin gestionarea dosarelor de Carte Verde.

La momentul actual, compania are in structura actionariatului compania greceasca Ehniki, Posta Romana si compania Telekom Romania.

Garanta Asigurari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorind sa vina in intampinarea nevoilor unui public larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurari de viata

Asigurarile de viata reprezinta protectia financiara perfecta, acoperind riscul de deces din orice cauza. Acestea reprezinta un mod de protectie financiara, cat si de economisire pentru o viata linistita.

 • Asigurarea Garanta Esential – acopera o gama complexa de riscuri, incluzand decesul din orice cauza, din accidente, invaliditatea permanenta, interventii chirurgicale, fracturi si arsuri.
 • Polita de asigurare de viata la termen – acopera riscul de deces din orice cauza.
 • Asigurarea mixta de viata – acopera riscul de deces din orice cauza.
 • Asigurarea permanenta de viata – se incheie pe perioada nelimitata, cu o frecventa anuala, semestriala, trimestriala sau lunara de plata.
 • Asigurarea de viata pentru copii – ideala pentru parintii care vor sa economiseasca pentru copiii lor , suma primind-o la majorat.

Asigurari auto

CASCO – asigurarea facultativa care acopera mai multe riscuri decat asigurarea obligatorie RCA, inclusiv zgarieturi, accidente in trafic, caderi de copaci. Garanta ofera proprietarilor de masini posibilitatea de a incheia si Casco Gold, precum si Casco Novus.

Asigurare de locuinta

Asigurarea facultativa a locuintei este cea mai buna investitie pentru casa. Sunt acoperite toate spatiile cu destinatie de locuinta din mediul urban si rural si acopera riscul de incendiu, trasnet, explozie, dezastre naturale, riscuri de impact, furt prin efractie, distrugeri, vandalism iar lista poate continua.

Asigurare de calatorie

Garanta Explorer este o asigurare de calatorie care ofera protectie si confort in ceea ce priveste asistenta medicala, transport si alte cheltuieli in timpul calatoriilor business sau turistice.

Asigurarea de accidente

Asigurarea de accidente de persoane acopera riscul de deces din accident si de invaliditate permanenta sau partiala din accident.

Asigurarea de raspundere civila

 • Asigurarea de raspundere civila legala;
 • Asigurarea de raspundere a chiriasului fata de proprietar;
 • Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurare de viata de grup

Aceasta este o asigurare de viata pe termen pentru persoanele juridice, minim 10 persoane, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani, pe o perioada de un an de zile, reinnoibila.

Asigurari auto – CASCO

Asigurarea auto CASCO pentru parcul auto al companiei clientilor este ideala pentru controlul si administrarea intr-o maniera cat mai eficienta a masinilor, dar si a pasagerilor transportati.

Asigurarea de malpraxis

Aceasta este o asigurare de raspundere civila profesionala, decurgand din practica medicala si este destinata protectiei medicilor si personalului auxiliar din unitatile medicale. Include chiar si despagubirea prejudiciilor cauzate pacientilor.

Asigurarea de raspundere civila

Asigurarea de raspundere civila legala este dedicata persoanelor juridice care sunt raspunzatoare pentru accidente sau daune provocate persoanelor cu care sunt angajate intr-o relatie contractuala.

Asigurarea facultativa a bunurilor

Acest tip de asigurare este destinata bunurilor legale precum cladiri, echipamente, utilaje, instalatii, stocuri de marfuri, de materii prime sau produse finite, impotriva avariilor, grevelor, furtului, vandalismului, dezastrelor naturale sau fenomenelor atmosferice.

Asigurarea pentru accidente a angajatilor

Aceasta acopera riscul de deces din accident si de invaliditate permanenta sau partiala din accident la locul de munca, precum si cheltuieli medicale impuse de tratarea invaliditatii.

Asigurarea de raspundere civila a transportatorului rutier pentru marfurile transportate in trafic intern si international

Aceasta polita de asigurare facultativa vine in sprijinul antreprenorilor care efectueza transporturi rutiere de marfa cu asigurarea CMR.

Asigurarea marfurilor pe timpul transportului – CARGO

Asigurarea acopera pagubele produse marfurilor pe timpul transportului pentru un numar mare de riscuri, de la incendii si explozii, pana la cutremure, coliziuni.

Asigurarea echipamentelor electronice

Aceste echipamente electronice sunt extrem de fragile si sunt expuse mai multor tipuri de riscuri. Echipamentele electronice care pot fi asigurate de catre companii sunt: computere, periferice, echipamente de radio de telecomunicatie, de tehnica medicala, precum si echipamente pentru industria topografica, de prelucrare a imaginii si sunetului sau de masura si control.

Alte tipuri de asigurari pentru persoane juridice

Garanta Asigurari ofera clientilor persoane juridice si alte tipuri de asigurari, precum asigurarea instalatiilor, a utilajelor si echipamentelor de constructii, a obiectelor de arta, a unitatilor turistice si hoteliere, asigurarea profesionala a arhitectilor, avocatilor, contabililor autorizati, iar lista poate continua.

 • Adresa sediului central: Bulevardul Ion Mihalache 19-21, Bucuresti 011171;
 • Numere de telefon: 021.307.99.71 si 021.307.99.72;
 • E-mail: [email protected];
 • Fax: 021-307.99.70;
 • Pagina web: www.garanta.ro

Principalele avantaje pe care Garanta Asigurari le ofera sunt:

 • Orientare catre client pentru cresterea calitatii serviciilor oferite;
 • Diversificarea si imbunatatirea continua a produselor;
 • Administrarea in mod eficient a capitalului;
 • Un site usor de accesat, intuitiv;
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram