Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Eurolife ERB

Eurolife ERB Romania este o companie de top in industria de asigurari. Aceasta are o experienta de peste un deceniu pe piata locala si acopera un portofoliu foarte complex de riscuri, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice.

Cu peste 150.000 de clienti care detin cel putin o polita de asigurare emisa de Eurolife ERB Asigurari Romania, compania detine o pozitie favorabila pe piata asigurarilor din Romania.

Eurolife ERB se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, propunandu-si sa vina in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurare de viata

 • Asigurarea Protect Viata VIP - asigura deces din orice cauza sau accident si ofera posibilitatea de plata anuala, semestriala sau trimestriala.
 • Asigurarea Perspective Pentru Cei Dragi ofera beneficiarilor venituri neimpozabile, protectie si acoperirea riscurilor de deces, invaliditate din accident, spitalizare sau interventii chirurgicale din accident.
 • Economisire – aceasta asigurare de viata este mai mult un plan de economisire pentru conturile personale, in care patru lei sunt depusi zilnic in contul asigurarii pentru indeplinirea planurilor beneficiarilor, fie ca este vorba despre o excursie, o casa sau o afacere.
 • Asigurari de viata pentru copii – acest tip de asigurare este ideala pentru parintii care doresc sa le asigure copiilor lor o suma minima de 10.000 de lei la implinirea varstei majoratului.
 • Investitii – acest tip de asigurare de viata este o investitie pentru un viitor luminos, de tip unit-linked, ce aduce mai multe beneficii pentru clientii care vor sa combine investitia cu asigurarea de viata.
 • Asigurari atasate creditelor – cu o expertiza de peste un deceniu pe segmentul Bancassurance, cu un portofoliu variat de asigurari de viata atasate creditelor ipotecare, creditelor imobiliare sau de consum cu ipoteca, Eurolife ofera posibilitatea incheierii unor asigurari de viata chiar si persoanelor pensionate deja.

Asigurari generale

 • Asigurare de locuinta – acopera asistenta tehnica in caz de urgenta, acoperirea daunelor provocate vecinilor, riscuri precum incendii sau cutremure, cu posibilitatea de a plati semestrial, trimestrial sau anual.
 • Asigurare de sanatate – Protect Accident VIP este o asigurare de sanatate care presupune plata a doar 10 lei pe luna pentru a scapa de grija cheltuielilor medicale in cazul accidentelor surpriza.
 • Asigurare de calatorie – pachetele de asigurari de calatorie oferite de compania Eurolife se potrivesc perfect nevoilor clientilor care doresc sa plece in calatorii. Este disponibil pachetul Relaxat care acopera asistenta medicala pentru accidente si imbolnaviri, dar si transport de urgenta si prelungirea calatoriei din motive medicale. Pachetul Echilibrat si pachetul ZEN ofera mai multe beneficii clientilor, incluzand asistenta rutiera, asigurarea bagajelor, anularea calatoriei, dar si repatriere medicala si in caz de deces.
 • Asigurarea de evenimente En Garde – potrivita pentru cei care sunt in drum spre un eveniment planificat (meci de fotbal, concert, nunta) si trebuie sa amane din cauza unor evenimente neprevazute.
 • Asigurari atasate creditelor - acestea sunt potrivite pentru produsele bancare, indeosebi asigurari de imobil atasate creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurari pentru angajati

 • Health Protect – asigurarea perfecta pentru angajatii oricarei companii. Este o asigurare de sanatate destinata exclusiv persoanelor juridice, clienti corporate care doresc sa includa in oferta companiei lor beneficii extrasalariale pentru agajati. Health Protect asigura acces la spitalele de top din Romania prin reteaua nationala extinsa de parteneri si acoperirea afectiunilor preexistente, precum si decontarea seviciilor de spitalizare si interventiilor chirurgicale de pana la 100.000 de lei pe an.
 • Dent Protect. Aceasta asigurare ofera acces la servicii stomatologice extinse asigurate de profesionisti in domeniu, gratuitati in limita sumelor asigurate, prioritate in tratarea urgentelor, acces la servicii medicale de calitate, precum si posibilitatea de a include membrii ai familiei in asigurare.
 • Respect – asigurare destinata persoanelor juridice care isi respecta angajatii. Aceasta asigurare ofera flexibilitate si teritorialitate extinsa.

Asigurare de proprietati/ Asigurari tehnice

Acestea vizeaza bunurile, si anume cladirile, mijloacele fixe, utilaje, instalatii, stocuri de materie prima, pierderi financiare, asigurari de constructii-montaj, CARGO (asigurarea bunurilor pe durata transportului) etc.

 • Adresa sediului central: Strada Vasile Lascar 31 – Lascar 31 Business Center, Etaj 10, sector 2,020492 Bucuresti, Romania;
 • Numere de telefon: (+4) 031.423.00.80;
 • Fax: (+4) 031.418.40.84;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.eurolife-asigurari.ro

Eurolife este o companie de renume pe piata din Romania, chiar daca nu are o istorie atat de indelungata.

Avantajele pe care le ofera compania Eurolife includ:

 • Gama variata de servicii, foarte bine delimitate pentru persoane fizice sau juridice;
 • Sprijin oferit beneficiarilor care au nevoie de informatii despre pachete;
 • Un site usor de utilizat, intuitiv;
 • Grija fata de clienti este prioritatea declarata a echipei Eurolife.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram