Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce ERGO Asigurari

ERGO este o companie detinuta de gigantul german Munich Re, care a achizitionat in anul 2016 Credit Europe Asigurari si a intrat pe piata asigurarilor generale din Romania.

Inregistrand venituri totale din prime de 18 miliarde de euro in anul 2015 si avand un capital de 5.4 miliarde de Euro, ERGO detine un portofoliu extrem de diversificat, de la asigurari de bunuri si accidente, pana la asigurari de sanatate.

Firma si-a inceput activitatea sub numele FIBA Asigurari, sub forma unei investitii directe a grupului financiar Credit Europe Group N.V., parte a holdingului FIBA Group. Denumirea s-a schimbat in anul 2007 in Credit Europe Asigurari, iar din anul 2016 compania face parte din ERGO Austria International si Ergo Versicherung AG.

ERGO Asigurari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, venind in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurare de viata

Sunt doua tipuri de produse pe care asiguratorul le pune la dispozitia clientilor.

 • ERGO Portfolio Life Invest – ofera beneficiarilor servicii profesionale pentru administrarea activelor. Aceasta asigurare acopera riscul de deces din orice cauza, accident si invaliditate din accident.
 • ERGO Life Invest – este o asigurare de viata proiectata pentru a oferi beneficiarilor si familiilor acestora posibilitatea de a-si fonda o baza solida pentru viitor si include riscul de deces din orice cauza, din accident si invaliditatea din accident.

Asigurare de sanatate

ERGO Korrekt si ERGO Korrekt+ reprezinta o asigurare de sanatate privata care se adreseaza persoanelor diagnosticate cu o boala grava. Aceasta asigurare acopera tratamentul pentru cancer, precum si inlocuirea sau repararea valvei aortice, interventii neurochirurgicale, transplanturile de organ sau de tesut de la un donator in viata, sau transplant de maduva osoasa.

Asigurare de accidente

ERGO Klar este o asigurare de accidente la un pret accesibil, care ofera solutii simple pentru evenimente neprevazute si acopera riscul de deces din accident si de invaliditate totala din accident.

Asigurare de locuinta

ERGO Residence este asigurarea de locuinta care acopera atat locuinta propriu zisa, cat si bunurile din aceasta, de la obiecte de mobilier, articole de imbracaminte, pana la calculatoare si electrocasnice, impotriva unor riscuri avariate. Beneficiarii pot opta pentru pachetul de asigurare PAD si asigurarea facultativa ERGO Residence.

CASCO

Asigurare auto care acopera riscurile care conteaza pentru orice proprietar de masina, de la coliziuni, rasturnari, loviri, incendii, explozii, trasnete, fenomene meteo, riscuri de catastrofa naturala, dauna provocata de animale, furt, etc.

Asigurare de calatorie

Ergo Travel este o asigurare de calatorie si de asistenta medicala destinata celor care isi planifica un concediu in strainatate. Aceasta asigurare acopera imbolnavirea subita si imprevizibila, care pune in pericol sanatatea sau chiar viata asiguratului, dar si decesul ca urmare a acestei imbolnaviri.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurarile pentru persoane juridice sunt dedicate atat companiilor la inceput de drum, cat si companiilor dezvoltate, care vor sa le ofere angajatilor bonusuri salariale, precum si sa isi asigure marfa sau flota de autoturisme pe care o detin. Calitatea de manager implica si responsabilitatea de a lua decizii cu impact major asupra afacerii si pentru asigurarea continuitatii business-ului.

ERGO Asigurari ofera clientilor persoane juridice diferite tipuri de asigurari:

Asigurarile de accidente persoane – o afacere nu poate avea succes fara angajatii sai;

Asigurarile auto – masinile sunt motorul oricarei afaceri si asigura faptul ca lucrurile vor fi in continua miscare;

Asigurari CARGO pentru marfa transportata – marfa, bunurile si valorile sunt vitale pentru orice companie;

Asigurari de raspunderi civile – este foarte important de luat in calcul impactul afacerii asupra angajatilor, clientilor, vecinilor si a altor terte persoane.

 • Adresa sediului central: ERGO Asigurari SA - Sos. Bucuresti - Ploiesti Nr. 1A, Cladirea A, Unitatea 4A, Etaj 4, Sector 1;
 • Numar de telefon: +40 31 224 86 00;
 • Fax: + 40 31 224 86 88;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.ergo.ro

Call center daune

Numerele de telefon pe care le pot folosi beneficiarii, in functie de situatia cu care se confrunta, sunt urmatoarele:

 • Daune CASCO; Asistenta rutiera - 0756 59 59 59
 • Daune locuinta/bunuri; Asistenta la domiciliu - 021 659 59 59
 • Asistenta medicala in strainatate; Asigurare medicala de urgenta - 021 400 8000
 • Alte tipuri de daune (in timpul programului de lucru) - 031 224 86 38
 • Asigurari de viata si sanatate - 031 224 86 00

Compania ERGO Asigurari a creat o gama foarte variata de pachete de asigurari, care vin in intampinarea persoanelor fizice si a persoanelor juridice deopotriva.

Printre principalele avantaje pe care le ofera compania ERGO Asigurari mentionam:

 • O gama larga de servicii atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice;
 • Sprijin oferit beneficiarilor care au nevoie de informatii clare si actualizate;
 • Un site usor de navigat;
 • Raspuns prompt atat prin e-mail, cat si prin telefon;
 • Dezvoltarea continua a pachetelor de servicii in functie de nevoile beneficiarilor.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram