Razvan Delibasa

Consultant in investitii

Hai sa vorbim
Despre
Experienta
Servicii
Articole
Contact

Salutare, sunt Razvan Delibasa

Activ in antreprenoriat, intraprenoriat si pe pietele de capital de 8 ani, sunt omul la care apelezi cand vine vorba de cum sa-ti gestionezi si investesti banii.

Peste 80% din portofoliul de clienti al lui Razvan lucreaza in IT. Razvan intelege provocarile si nevoile IT-istilor intrucat el insusi a activat in domeniu timp de 10 ani, lucrand ca inginer software pentru Intel.

In prezent, Razvan este consultant in investitii acreditat de Asociatia Brokerilor si isi ajuta clientii sa fie atat in controlul banilor, cat si al timpului si sa se retraga mai repede din activitate cu un venit pasiv de minimum 1500 EUR/luna (ajustati la inflatie). Portofoliul pe care il are Razvan in gestiune va ajunge la maturitate la peste 15 mil euro (contributii + randamente prognozate).

Experienta mea

La inceputurile carierei mele in IT ca inginer software eram "mana-larga". De fiecare data cand "se strangeau bani in cont" (atentie, nu ii puneam eu deoparte, ci doar ramaneau) gaseam o utilizare pentru ei: un laptop, o vacanta, o achizitie nenecesara.

Ulterior mi-am dat seama ca nu e calea potrivita si am trecut la polul opus: foarte chibzuit. Si stateam cu zecile de mii in cont complet ignorant fata de inflatie sau time value of money.

Dupa 5 ani de IT am realizat ca nu mai rezonez cu domeniul si am vrut sa ma retrag, astfel ca mi-am deschis un business. Pesemne ca n-avea legatura cu IT-ul pentru ca nu-mi mai placea domeniul, deci, tineti-va bine, am inceput sa fac prajituri sanatoase care nu ingrasa! Am fost "primii nebuni care au bagat prajituri in sala de fitness".

Am condus acest business timp de 4 ani pe care l-am dus de la o simpla idee nastrusnica in capul unei persoane la prototipare, implementare prin multiple iteratii si potrivirea produsului in piata, care au culminat cu cautarea unei finantari in Imperiul Leilor (apropo, nu va recomand sa ma cautati pe Google ca n-a iesit bine pe-acolo 😅)

Obsesia mea cu acest business era sa-l listez la bursa ca toti prietenii mei sa poate investi in el. Pentru a face acest lucru, m-am afundat intr-un studiu profund al companiilor publice si pietelor de capital.

In prezent, cu asta ma ocup, sunt consultant in investitii acreditat de Asociatia Brokerilor si imi ajut clientii sa isi inmulteasca banii in timp ce ei sunt profesionisti in continuare in domeniul lor.

Asadar, daca si tu vezi sensul in a nu te baza doar pe veniturile din activitatea de zi cu zi si vrei sa-ti construiesti, in timp, alte surse de venit (ideal pasiv), te invit la o discutie in care sa vedem exact de unde pornesti, unde vrei sa ajungi si, mai ales, cum putem creiona un traseu cat mai eficient intre cele doua.

Serviciile mele

Consultanta in investitii in baza framework-ului POPO:
  • Potential financiar
  • Orizont de timp
  • Profil de risc
  • Obiectiv
In colaborarea noastra, ne vom folosi de si iti voi oferi sprijin cu:
  • Construcția unui plan de investiții (Investment Policy Statement (IPS))
  • Template de portofoliu
  • Framework de investitii
  • Calculatoare de evaluare de companie (Earnings Power, Reverse DCF, TAM-based valuation etc.)
  • Mentenanta de portofoliu
Formular Razvan Delibasa
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram