Despre
Experienta
Servicii
Articole
Contact

Salutare!
Ma numesc Ion Soltinschi si sunt Consultant si Planificator Financiar.

Cateva cuvinte despre mine

Inca de la primul job am inteles ca, fara o gestionare corecta a resurselor pe care le am, nu am nicio sansa sa imi indeplinesc visele si obiectivele mari pe care mi le-am propus. Atunci a fost pornit drumul meu in aceasta complexa, dar foarte interesanta lume a finantelor, un proces de studiu si de dezvoltare care nu a fost oprit niciodata si care va continua mereu.

De-a lungul acestui proces, am atins un scopul pe care mi l-am propus – acela de a avea posibilitatea de a ma intalni cu cat mai multi oameni, de a discuta despre importanta educatiei financiare din Romania, de a seta impreuna obiectivele si de a vedea care este cea mai buna solutie pentru a le bifa.

Este placerea mea sa ma intalnesc cu oameni motivati si perseverenti si sa am o discutie productiva de fiecare data.

Experienta

Am absolvit o facultate de economie in domeniu finante si banci, sunt avizat de catre Institutul de Studii Financiare, am scris articole pentru diferite platforme de educatie financiara, precum si platforme educationale - didactic.ro, comunicatele mele de presa au fost preluate de catre publicatii importante ca: bursa.ro, capital.ro, wall-street.ro etc.

In prezent activez ca si consultant si planificator financiar. Peste 300 de persoane, in urma discutiilor avute cu mine sau echipa mea, fac pasi concreti spre: a-si cumpara locuinta dorita, sa-si inchida creditele, sa-si consolideze situatia financiara, sa-si planifice retragerea din activitate etc.

Pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Ce pot face pentru tine:

 • Iti ofer solutii optime si personalizate pentru a-ti bifa obiectivele pe care le ai, fie ca vrei sa-ti inchizi anticipat creditul pe care il ai, sa asiguri un viitor luminos copiilor tai, sa iti planifici retragerea din activitate, sa ai o siguranta financiara buna etc.
 • Te ajut sa iti gestionezi cat mai eficient resursele pe care le ai.
 • Iti pot arata cum sa faci ca timpul si banii sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta.
 • Te ajut sa eficientizezi investitiile tale.
 • Te ajut sa intelegi mai bine procesele si fenomenele care au loc in economie.
 • O sa fiu alaturi pentru a veni in ajutorul tau cu sfaturi si informatii utile care sa iti eficientizeze parcursul catre obiectivele tale.

Date de contact:

Am absolvit o facultate de economie in domeniu finante si banci, sunt avizat de catre Institutul de Studii Financiare, am scris articole pentru diferite platforme de educatie financiara, precum si platforme educationale - didactic.ro.

In prezent activez ca si consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor.

Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

 • Iti ofer solutii optime si personalizate pentru a-ti bifa obiectivele pe care le ai, fie ca vrei sa-ti inchizi anticipat creditul pe care il ai, sa asiguri un viitor luminos copiilor tai, sa iti atingi libertatea financiara etc.
 • Te ajut sa iti gestionezi cat mai eficient resursele pe care le ai.
 • Iti pot arata cum sa faci ca timpul si banii sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta.
 • Te ajut sa eficientizezi investitiile tale.
 • Te ajut sa intelegi mai bine procesele si fenomenele care au loc in economie.
 • O sa fiu alaturi pentru a veni in ajutorul tau cu sfaturi si informatii utile care sa iti eficientizeze parcursul catre obiectivele tale.

Daca doresti sa iei legatura cu Ionut, sa ii pui intrebari, sa discuti despre finante si cum sa le pui in ordine, si multe alte chestiuni legate de investitii sigure si rentabile, ii poti scrie un mail si iti va raspunde cu siguranta in cel mai scurt timp.

Formular Ion Soltinschi
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram