Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce CertAsig

Compania CertAsig de asigurare si reasigurare are un istoric foarte interesant care incepe in anul 2007, odata cu achizitionarea a peste 95% din actiunile CertAsig de catre Fondul European de investitii Royal Capital Investors. In anul 2012 se deschide si prima reprezentanta Internationala Certasig la Istanbul.

In anul 2017, CertAsig isi incepe activitatea si pe piata din Cehia, bazandu-se pe experienta pentru a crea un viitor puternic.

In Romania, CertAsig a fost fondata in anul 2003, ca urmare a fuziunii dintre compania Fortuna SA si Societatea de Asigurare Romano-Canadiana Aroca S.A. Bucuresti.

In anul 2009, are loc o extindere teritoriala a companiei, incluzand trei sucursale noi, amplasate in mod strategic in mari orase din Romania, precum Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca.

Urmatoarea data importanta pentru compania CertAsig in Romania este anul 2013, cand compania sarbatoreste 10 ani de experienta in domeniu si isi deschide o a doua reprezentanta internationala la Sofia pentru extinderea activitatii pe segmente de asigurari bunuri, raspunderi si garantii constitutionale.

CertAsig se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, dorindu-si sa vina in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurare de accidente

Polita de asigurare de accidente se adreseaza numai persoanelor juridice care doresc sa incheie o polita de asigurare impotriva riscurilor de baza, precum deces si invaliditate permanenta sau partiala din accident, precum si impotriva riscurilor suplimentare, precum spitalizare, convalescenta sau interventii chirurgicale, arsuri, fracturi si cheltuieli medicale.

Tipuri de asigurari de accidente:

 • Asigurari de accidente pentru titularii contractelor de credit;
 • Asigurare de accidente pentru angajati;
 • Asigurare de accidente pentru vanatori sportivi;
 • Asigurare de asistenta medicala pentru rezidenti in Romania;
 • Asigurare medicala de calatorii in strainatate.

Asigurarea de bunuri apartinand societatilor comerciale

Aceasta asigurare este destinata tuturor categoriilor de proprietari de bunuri. Acest tip de asigurare acopera riscul de incendiu, trasnet, explozie, ploaie torentiala si grindina, uragan, avalansa, cutremur, inundatii, alunecari de teren, iar lista poate continua.

CARGO – asigurarea de bunuri in tranzit

Asigurarea CARGO este facultativa si acopera riscurile de pierdere si deteriorare a bunurilor si marfurilor in timpul transportului feroviar, rutier si maritim, dar si transportului aerian sau combinatii ale acestora.

Asigurarea CARGO acopera riscuri de greve, de depozitare, de razboi, de dauna totala, de cutremur, eruptie vulcanica, trasnet si alte catastrofe naturale.

Asigurarea lucrarilor de constructii – montaj CAR/EAR

Acest tip de asigurare este destinata persoanelor juridice care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, precum si agentilor economici cu activitate in constructii ce doresc protejarea lucrarilor impotriva pagubelor materiale produse de incendii, explozii, inundatii, furtuni, etc.

Aceasta asigurare este destinata constructiilor civile, agricole, industriale, speciale, lucrarilor de montaj.

Asigurare Cyber

Aceasta asigurare  este destinata tuturor persoanelor care doresc sa fie acoperite impotriva atacurilor cibernetice din partea hackerilor.

Produsul acopera daune provocate sistemelor informatice, de soft sau date, santaj cibernetic, incalcarea securitatii datelor cu caracter personal si intreruperea activitatii companiei din cauza unui atac cibernetic.

Asigurare de evenimente

Asigurarea de evenimente ofea siguranta companiilor organizatoare de evenimente, si implicit si clientilor acestora.

Asigurarea acopera o gama larga de evenimente, atat in Romania, cat si in Bulgaria si include asigurarea de raspundere civila generala, asigurarea de accidente, de pierderi financiare din riscuri asigurate, precum si asigurarea echipamentelor electronice si bunurilor.

Asigurarea de garantii contractuale si vamale

Asigurarea se adreseaza companiilor care au nevoie de o asigurare de risc financiar, o solutie foarte eficienta ce vine in sprijinul companiilor prin deblocarea lichiditatilor, care pot fi folosite ulterior pentru accesarea liniilor de credit la banca.

Capacitatea maxima de subscriere este de pana la 5.000.000 de Euro.

Asigurare de raspundere civila generala

Asigurarea de raspundere civila generala este destinata persoanelor juridice care doresc protectie completa pentru toate prejudiciile provocate din culpa.

Acest produs are o capacitate maxima de subscriere de pana la 10.000.000 euro per eveniment si acopera cheltuieli de judecata, de limitare a pagubelor, vatamari corporale si pagube materiale.

Asigurare de padure si material lemnos

Acest tip de asigurare este destinata pentru toate speciile de padure si de material lemnos netaiat localizat in Romania, Bulgaria si Cehia, acoperind incendiile forestiere, scantei, explozii, prabusiri aeronave, grindina, inghet, calamitati naturale, deficit de precipitatii, pana la furt.

Capacitatea de subscriere este de pana la 10.000.000 de Euro suma totala asigurata per client.

Asigurarea de raspundere profesionala

Acest produs este destinat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate care practica o profesie specifica precum: arhitecti, experti tehnici, proiectanti, avocati, notari, mediatori, executori judecatoresti, contabili, experti contabili, consultanti IT, auditori financiari, medici, asistenti medicali, farmacisti, traducatori, agenti si brokeri de asigurare.

 • Adresa sediului central: Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil nr. 61B, Sector 1;
 • Numar de telefon: +40 21 311 91 04;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.certasig.ro

CertAsig a creat o gama variata de servicii destinate persoanelor juridice. Principalele avantaje ale companiei includ:

 • Relatia excelenta cu clientii si brokerii si o echipa de specialisti de inalta calificare;
 • Puncte de lucru usor accesibile, asezate strategic in orase mari din Romania si Bulgaria;
 • Apartenenta ca si membru al grupului international al Cluburilor P&I, aprobat de Ministerul Transporturilor, Afacerilor Maritime si Comunicatiilor din Turcia;
 • Apartenenta ca membru si actionar al Pool-ului de asigurare PAID.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram