Creditul Expresso NonStop ReStart de la BRD

0.0
Scorul nostru:
11/02/2023

Creditul Expresso NonStop ReStart de la BRD este un produs de refinantare a creditelor mai vechi, avand posibilitatea de a renegocia conditiile contractuale, de a opta pentru o dobanda mai mica sau o perioada de creditare mai mare.

 • Creditul Expresso NonStop ReStart poate fi accesat pentru refinantarea creditelor contractate in trecut.
 • Poti opta pentru dobanda fixa sau variabila pe toata perioada de creditare.
 • Pentru a putea accesa creditul, banca solicita ipoteca asupra unui imobil proprietate personala sau a unui tert.
 • Ai reducere la dobanda daca incasezi veniturile la BRD.
 • Suma maxima se calculeaza in functie de garantiile imobiliare aduse bancii, venituri, istoric etc.
 • Poti opta pentru mai multe variante de refinantare.
 • O asigurare de viata si somaj va fi inclusa in pachetul de creditare.

Introducere

Creditele de refinantare sunt instrumente utile la care se poate apela in cazul in care efortul financiar cauzat de pe urma creditelor contractate in trecut este foarte mare.

Astfel, persoana care solicita refinantarea poate renegocia perioada de creditare, dobanda, sa refinanteze mai multe credite si in acest mod sa plateasca o singura rata lunar etc.

Cu alte cuvinte, creditul de refinantare este o solutie prin care persoanele care au credite mai vechi le pot acoperi partial sau total prin accesarea unui nou imprumut, in felul acesta, persoanele pot opta pentru conditii de creditare mai avantajoase. In cele ce urmeaza o sa analizam una dintre ofertele de credite de refinantare cu ipoteca imobiliare de la BRD, un produs numit Creditul Expresso NonStop ReStart.


Detalii Credit

Suma

Perioada creditare

Incasare salariu

Moneda

Asigurare de viata

Dobanda

Comisioane

Taxe si comisioane percepute de terti

Conditii

Acte necesare

Scorul Mr.Finance
0.0
Suma Max.
/5
Dobanda
/5
Timpul de aprobare
/5
Perioada creditare
/5
Conditii creditare
/5

Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul


Avantaje

Avantajele Creditului Expresso NonStop ReStart sunt:

 • Ai dobanda mai mica cu 0,5% daca incasezi veniturile intr-un cont BRD
 • Poti opta atat pentru dobanda fixa, cat si pentru dobanda variabila.
 • Banca nu percepe comision lunar de administrare credit.
 • Este acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii si pensii: venituri din chirii, din dividende, din activitati independente, din drepturi de autor etc.
 • Poate fi refinantat orice tip de credit.
 • Banca nu solicita multe documente.
Dezavantaje

Dezavantajele Creditului Expresso NonStop ReStart sunt:

 • Banca percepe comison pentru rambursari anticipate
 • Pentru persoanele care nu sunt clienti BRD dobanda este mai mare.
 • Banca nu iti da de ales privind incheierea asigurarii de viata, aceasta fiind inclusa in credit.
 • Banca percepe dobanda penalizatoare care, in caz de restanta, este de 2%, procent fix care se adauga la dobanda curenta.
 • Comision de analiza dosar destul de mare.
 • Banca solicita garantie imobiliara.
Articol scris de:
Actualizat 11/02/2023
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului Expresso NonStop ReStart de la BRD

Creditul de refinantare Expresso NonStop Restart este un produs bancar care poate fi folosit pentru refinantarea unor credite accesate in trecut cu scopul de a obtine anumite avantaje: o dobanda mai mica, o perioada de creditare mai mare, restructurarea unor datorii etc.

Scorul pentru acest credit este unul bun datorita avantajelor enumerate mai sus: sunt acceptate mai multe tipuri de venituri etc, poti opta atat pentru dobanda fixa cat si variabila, daca esti client al bancii vei beneficia de o dobanda mai mica etc.

Creditul de refinantare BRD Express NonStop Restart o poate fi accesat online, un proces simplu si rapid care te si scuteste de unele cheltuieli.

Acest lucru se poate face daca deja esti client BRD, daca nu, creditul poate fi accesat la sucursalele bancii. Pentru asta, poti completa un formular pe site-ul BRD si in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al bancii pentru a programa o intalnire la una dintre sucursale.

Lucruri importante la care sa fii atent

 • Ipoteca. Banca te obliga sa aduci drept garantie un imobil, prin urmare sa fii foarte atent pentru ca miza este mare. Daca nu iti platesti mai multe luni rata, banca iti poate executa silit imobilul.
 • Conditiile de eligibilitate sunt destul de lejere. Sa faci un calcul pentru tine, sa vezi daca poti sustine un asemenea imprumut chiar si in situatii financiare mai complicate.
 • Sa fii atent la avantajele pe care le ofera banca daca incasezi salariul la BRD.
 • Sa iti platesti ratele la timp, altfel vei fi nevoit sa platesti dobanzi penalizatoare.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite ipotecare
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram