Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce BRD Asigurari

Societatea BRD Asigurari apartine grupului BRD Groupe Societe Generale, creata in anul 1923 ca institutie publica. Statul a detinut 20% din capitalul social, iar Banca Nationala  a Romaniei 30%, restul fiind detinut de particulari.

Societatea BRD a devenit dupa al Doilea Razboi Mondial Banca de Credit pentru Investitii, iar din anul 1990, Banca Romana penrru Dezvoltare.

In anul 1998, in urma semnarii unui acord intre Fondul Proprietatii de Stat si Societe Generale, s-a inceput trecerea la denumirea BRD - Groupe Societe Generale, concretizata in anul 2004.

BRD Asigurari de viata urmareste crearea unei sinergii intre diferite linii de activitate a serviciilor si activitatilor financiare si bancare.

BRD Asigurari se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorindu-si sa vina in intampinarea nevoilor unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

BRD Asigurari vine cu o serie de pachete de asigurari dedicate persoanelor fizice.

Asigurari atasate creditelor bancare

BRD Asigurari le ofera clientilor posibilitatea de a incheia o asigurare de viata, odata cu contractarea unui credit de consum fara ipoteca, credite de consum garantate cu ipoteca, credite imobiliare sau ipotecare sau a unui card de credit revolving.

Aceste asigurari protejeaza investitiile clientilor in situatia producerii unor evenimente neprevazute. Investitia ramane in posesia clientilor, iar plata creditului este preluata de BRD Asigurari de Viata.

Costurile pentru aceste tipuri de credite sunt reduse, iar primele se platesc esalonat.

Asigurari atasate creditelor BRD Finance

O data cu contractarea unui credit, compania pune la dispozitia clientilor sai asigurari de viata atasate creditelor de consum si cardurilor de credit BRD Finance.

Plan de economisire pentru educatie – EDUPLAN

Aceasta polita de asigurare este incheiata pentru a investi in educatia copiilor.

Planul de economisire este extrem de flexibil si ofera posibilitatea acumularii unui capital dedicat educatiei celor mici. In plus, in cazul ivirii unor situatii dificile precum invaliditate totala sau permanenta, ori in cazul decesului persoanei asigurate, BRD Asigurari de Viata preia plata primelor de asigurare pana la sfarsitul contractului.

Astfel este garantata acumularea capitalului pentru viitorul copiilor, capital ce va fi utilizat, pe langa educatie, si pentru evenimentele importante din viata sa.

Asigurarea Unit-Linked – invest benefit +

Acest produs imbina caracteristicile unei asigurari de viata cu cele ale fondurilor de investitii. Este special conceput pentru clientii private banking care doresc sa isi administreze valoarea activelor pe termen lung.

Aceasta este o asigurare de viata in euro si ofera o componenta de protectie prin garantarea capitalului investit in caz de deces.

Asigurari pentru persoane juridice

BRD asigurari a dezvoltat o serie de produse destinate companiilor, dupa cum urmeaza.

Asigurarea BRD Group Benefits

Acest produs este destinat companiilor care doresc sa isi motiveze angajatii, una din principalele preocupari ale strategiei de dezvoltare ale unei companii.

BRD Group Benefits este un produs foate flexibil, cu un pachet de beneficii ce poate fi personalizat conform necesitatilor fiecarei companii in parte.

Este un instrument modern si foarte eficient pentru recrutarea, pastrarea, motivarea si protectia angajatilor.

Asigurarea de sanatate de grup

Aceasta asigurare de sanatate este destinata protectiei celor mai importante active: angajatii.

BRD Asigurari de viata pune la dispozitia clientilor persoane juridice posibilitatea de a oferi angajatilor sai o asigurare de sanatate privata, creata pentru optimizarea pachetului de beneficii.

BRD Med Care este o asigurare privata de sanatate pe masura asteptarilor si bugetului clentilor:

  • Esential – polita de asigurare care acopera nevoi medicale imediate pentru un buget limitat;
  • Confort – polita de asigurare online care ofera protectie completa la un pret avantajos;
  • Premium – polita de asigurare care protejeaza sanatatea la un nivel complex, in cele mai confortabile conditii.

Asigurarea este usor de inteles si de accesat, este extinsa si flexibila, acopera cheltuieli de spitalizare si de interventii chirurgicale, un numar nelimitat de consultatii de medicina generala si de specialitate. Cheltuielile de spitalizare sunt acoperite in limitele prevazute in conditiile de asigurare.

Nu in ultimul rand, toate serviciile medicale care sunt oferite in reteaua MedLife sunt decontate direct de catre MedLife BRD Asigurari de viata.

Call center daune

Numerele de telefon pe care le pot folosi beneficiarii, in functie de situatia cu care se confrunta, sunt urmatoarele:

  • Pentru administrarea politelor BRD Asigurari de Viata

Telefon: 021/ 408.29.49

Fax: 021/ 408.29.43

  • Informatii despre pasii de urmat in cazul producerii evenimentului asigurat

Telefon: 021/ 408.29.49

Fax: 021/ 408.29.43

  • Informatii cu privire la protectia datelor personale si la drepturile beneficiarilor

Telefon: 021/ 301.43.81

Fax: 021/ 408.29.43.

BRD Asigurari de viata a creat o gama foarte larga de servicii de asigurare pentru a veni in sprijinul persoanelor ce au nevoie de ajutor sau doresc sa aiba siguranta ca, indiferent de situatiile prin care trec, au parte de sprijin legal.

Avantajele oferite de BRD Asigurari de viata includ:

  • Responsabilitate, respectarea tuturor conditiilor stipulate in politele de asigurare, plata la termen a beneficiilor;
  • Un site intuitiv, usor de accesat, disponibil pentru clientii interesati de contactarea unui expert in asigurari;
  • Raspunsuri prompte la solicitarile venite din partea potentialilor clienti;
  • Gama larga de servicii oferite atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram