Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce ASIMED

Compania de asigurari ASIMED este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2003. ASIMED este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin decizia numarul 3513.

Fiind in continua crestere, compania isi propune sa satisfaca nevoile clientilor de pe piata romaneasca de asigurari. Compania pune la dispozitia clientilor asigurari de accidente si boala, de sanatate, de mijloace de transport terestru, altele decat cele feroviare, de asigurari de bunuri in tranzit si de marfuri transportate, bagaje si bunuri, precum si asigurari de raspundere civila obligatorie.

 

ASIMED se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, venind in intampinarea nevoilor publicului printr-o gama variata de asigurari.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurari de accidente si boli profesionale

Acest tip de asigurare este destinat unui numar foarte mare de beneficiari din toate categoriile sociale si de varsta. O polita de asigurare impotriva accidentelor poate proteja atat beneficiarul asigurarii, cat si pe cei dragi, in situatia in care este nevoie.

Polita de asigurare de accidente este un produs foarte complex, ce asigura o gama diversificata de riscuri, de la deces pana la pierderea capacitatii de munca si riscul invaliditatii.

Asigurare de locuinta in caz de incendiu si alte calamitati

Fenomenele naturale sunt inevitabile, la fel cum este inevitabil in unele situatii si incendiul. Asemenea situatii pot determina mari pagube financiare, precum si pierderea de vieti omenesti. O asigurare de locuinta il pune pe beneficiar la adapost de potentiale daune care pot fi produse locuintei aflate in proprietatea sa.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurare de accidente si boli profesionale

Polita de asigurare de accidente si boli profesionale se incheie de catre angajator in beneficiul angajatilor sai. Aceste tipuri de polite pot fi incluse in pachetele de beneficii, ca factor motivator suplimentar pentru angajati.  Acest produs ofera acoperire pentru diverse tipuri de riscuri, de la pierderea temporara a capacitatii de munca, la riscul de invaliditate si deces.

Asigurarea de raspundere civila profesionala

In multe situatii, erorile si neglijenta se pot produce in orice categorie de profesii. Asigurarea de raspundere civila profesionala de la ASIMED acopera prejudiciul produs unei terte persoane in cazul in care beneficiarul este responsabil din punct de vedere legal.

Asigurare de sanatate pentru angajati

Aceasta polita de asigurare este strans legata de starea sanatatii angajatilor,  fiind un element suplimentar fata de oferta sistemului de stat. Asigurarea de sanatate pentru angajati acopera cheltuielile ce pot sa apara cu imbolnavirea angajatilor.

Asigurarea cladirilor si bunurilor profesionale de calamitati naturale

Proprietatile profesionale pe care administratorii companiilor le pun la dispozitia angajatilor si clientilor trebuie asigurate de pericole precum fenomene naturale, incendii sau calamitati, care se pot dovedi catastrofale din punct de vedere financiar si pot paraliza intreaga activitate o perioada lunga.

Asimed Asigurari aduce o gama variata de servicii care vin in sprijinul persoanelor fizice si juridice care doresc sa isi asigure locuintele, proprietatile, bunurile, si mai ales viata si sanatatea.

Cateva dintre avantajele pe care Asimed le ofera beneficiarilor sunt:

  • Pachete la preturi avantajoase;
  • Responsabilitate si respectarea tuturor angajamentelor luate fata de client;
  • Maximizarea permanenta a beneficiilor prin oferirea celor mai bune produse;
  • Comunicare rapida, prompta si deschisa cu clientii si intelegerea nevoilor acestora;
  • Flexibilitate si adaptare la schimbarile care se produc in lume.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram