Actiuni UiPath

actiuni uipath logo

Simbol:
PATH
ISIN:
US90364P1057
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni UiPath

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni UiPath

Evolutie pret actiuni


Actiuni UiPath

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
8.7 B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
-32
Castig pe actiuni (TTM)
-1,16USD

Despre Actiuni UiPath 

ISIN
US90364P1057
Sector
Tehnologie
Industrie
Editare Software
Website
http://www.uipath.com/
CEO
Daniel Solomon Dines
Sediu Central
Bucharest
Fondat
2015
Numar angajati
3.83K

UiPath este o companie de tehnologie specializata in dezvoltarea solutiilor de automatizare inteligenta a proceselor. Cu o prezenta globala si o echipa de experti in domeniul automatizarii, UiPath ofera platforme si instrumente avansate pentru a transforma procesele de lucru manuale intr-un flux de lucru automatizat, eficient si scalabil.

Fondata in anul 2005, UiPath a devenit liderul mondial in domeniul automatizarii inteligente. Compania ofera o gama larga de produse si solutii, cum ar fi UiPath Studio, UiPath Orchestrator si UiPath Robots, care permit organizatiilor sa automatizeze procesele repetitive si sa optimizeze resursele umane pentru activitati mai valoroase si strategice.

Prin implementarea solutiilor UiPath, companiile pot beneficia de mai multe avantaje. Automatizarea proceselor permite eliminarea erorilor umane, reducerea timpului de executie si cresterea eficientei operationale. De asemenea, permite angajatilor sa se concentreze pe sarcini cu valoare adaugata si sa ia decizii mai bine fundamentate, avand la dispozitie datele si informatiile relevante.

UiPath a fost adoptat de companii din diferite industrii, precum servicii financiare, sanatate, retail, productie si multe altele. Automatizarea inteligenta poate fi aplicata in diverse domenii, cum ar fi procesarea facturilor, gestionarea datelor, administrarea resurselor umane sau interactiunea cu clientii. Astfel, UiPath se adapteaza nevoilor specifice ale fiecarei organizatii si poate fi personalizat pentru a raspunde cerintelor unice ale fiecarei industrii.

UiPath se mandreste cu o comunitate activa si dedicata, formata din dezvoltatori, parteneri si utilizatori. Compania ofera resurse de invatare, cum ar fi cursuri online si certificari, pentru a sprijini profesionistii in domeniul automatizarii. De asemenea, comunitatea UiPath faciliteaza schimbul de idei, best practice-uri si colaborare intre membri.

Automatizarea inteligenta a devenit o tendinta cheie in lumea afacerilor, cu un potential urias de transformare. UiPath este in continua dezvoltare si inovare, aducand noi functionalitati si imbunatatiri ale platformei sale pentru a satisface cerintele in continua schimbare ale pietei si pentru a sprijini organizatiile sa isi optimizeze si sa isi automatizeze procesele.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram