Actiuni Twitter

actiuni twitter logo

Simbol:
TWTR
ISIN:
US90184L1026
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Twitter

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Twitter

Evolutie pret actiuni


Actiuni Twitter

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
41.09 B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
-413
Castig pe actiuni (TTM)
-0,08USD

Despre Actiuni Twitter 

ISIN
US90184L1026
Sector
Tehnologie
Industrie
Software
Website
http://www.twitter.com/
CEO
Linda Yaccarino
Sediu Central
San Francisco, USA
Fondat
2006
Numar angajati
7.5K

Twitter este o platforma de socializare si microblogging care permite utilizatorilor sa posteze si sa interactioneze cu mesaje cunoscute sub numele de "tweet-uri". Cu peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar, Twitter a devenit o sursa importanta de informatii, comunicare si conexiuni in timp real.

Twitter a fost fondat in anul 2006 de catre Jack Dorsey, Biz Stone si Evan Williams, si a fost lansat oficial in 2007. Initial, platforma a fost conceputa ca un mod simplu de a impartasi stari de spirit si evenimente curente cu prietenii. Insa, datorita vitezei si accesibilitatii sale, Twitter a captat rapid atentia publicului si a evoluat intr-o retea sociala de mare impact.

Twitter se caracterizeaza prin limita de 280 de caractere pentru fiecare tweet, ceea ce impune concizie si eficienta in comunicare. Utilizatorii pot urmari alte persoane pentru a vedea tweet-urile lor in cronologia lor de feed, si pot raspunde, retweeta sau marca tweet-urile cu "like-uri" pentru a le arata aprecierea lor. Hashtag-urile sunt de asemenea utilizate pentru a organiza si identifica tweet-urile legate de un anumit subiect.

Twitter a devenit o platforma esentiala pentru comunicarea in timp real. Utilizatorii pot urmari evenimente curente, stiri de ultima ora si pot participa la dezbateri si conversatii pe diverse teme. Twitter a jucat un rol important in campanii politice, miscari sociale si schimbul de informatii in situatii de urgenta. Platforma a facilitat conexiuni intre oameni din intreaga lume si a adus laolalta comunitati diverse.

Twitter a devenit o sursa importanta de tendinte, opinii si cultura populara. Hashtag-urile si trending-ul permit utilizatorilor sa vada subiectele si evenimentele care sunt discutate intens la nivel global. De asemenea, personalitati publice, lideri de opinie si brand-uri utilizeaza Twitter pentru a-si promova mesajele si a-si interactiona cu publicul.

Twitter acorda o importanta deosebita protectiei datelor si securitatii utilizatorilor. Compania implementeaza masuri de securitate pentru a preveni abuzurile si a asigura confidentialitatea informatiilor personale. Utilizatorii au control asupra setarilor de confidentialitate si pot bloca sau raporta conturi nedorite sau continut inadecvat. Twitter continua sa se dezvolte si sa aduca noi inovatii pentru a-si imbunatati experienta utilizatorilor.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram