Actiuni Turbomecanica

actiuni turbomecanica logo

Simbol:
TBM
ISIN:
ROTBMBACNOR9
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Standart
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Turbomecanica

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Turbomecanica

Evolutie pret actiuni


Actiuni Turbomecanica

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
90.8 M RON
Randamentul dividendelor
9,35%
Raportul preț-castig (TTM)
7,46
Castig pe actiuni (TTM)
0,03RON

Despre Actiuni Turbomecanica 

ISIN
ROTBMBACNOR9
Sector
Productie
Industrie
Fabricarea aeronave si nave spatiale
Website
http://www.turbomecanica.ro/
CEO
RADU VIEHMANN
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1991
Numar angajati
457

Turbomecanica este o companie romaneasca cu o istorie indelungata in domeniul aeronauticii si al componentelor pentru motoarele de avioane. Cu sediul in Bucuresti, compania a fost infiintata in anul 1922 si de-a lungul timpului a devenit un jucator important pe piata internationala.

Turbomecanica se specializeaza in proiectarea, fabricarea si mentenanta de componente si sisteme pentru motoarele de avioane. Compania produce o gama larga de produse, inclusiv rotorul compresoarelor, turbine, componente ale sistemului de combustie si alte piese esentiale pentru functionarea motoarelor de avioane.

Cu o echipa de ingineri si tehnicieni talentati, Turbomecanica are capacitatea de a dezvolta produse inovatoare si de a oferi servicii de inalta calitate. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a ramane la curent cu ultimele tendinte si tehnologii din domeniu.

Unul dintre avantajele competitive ale Turbomecanica este experienta sa vasta in colaborarea cu mari producatori de motoare de avioane la nivel mondial. Compania colaboreaza cu parteneri strategici, participand la proiecte importante si oferind solutii personalizate pentru cerintele specifice ale clientilor.

Turbomecanica este recunoscuta pentru calitatea produselor sale, respectarea standardelor internationale si serviciile post-vanzare profesionale. Compania este certificata conform standardelor internationale de calitate si lucreaza conform cerintelor strict reglementate ale industriei aeronautice.

Pe langa activitatile de productie, Turbomecanica se implica si in activitati de instruire si dezvoltare a personalului, asigurandu-se ca angajatii sai au abilitatile si cunostintele necesare pentru a oferi produse si servicii de inalta calitate.

In concluzie, Turbomecanica este o companie romaneasca de succes cu o prezenta puternica in industria aeronautica internationala. Prin competentele sale tehnice, calitatea produselor si serviciilor, precum si angajamentul fata de inovatie si dezvoltare, Turbomecanica ramane un jucator important si de incredere in industria componentelor pentru motoarele de avioane.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram