Actiuni Tesla

actiuni tesla logo

Simbol:
TSLA
ISIN:
US88160R1014
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Tesla

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Tesla

Evolutie pret actiuni


Actiuni Tesla

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
605.29B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
56.81
Castig pe actiuni (TTM)
3.40USD

Despre Actiuni Tesla 

ISIN
US88160R1014
Sector
Auto
Industrie
Auto
Website
http://www.tesla.com/
CEO
Elon Musk
Sediu Central
Austin, TX, USA
Fondat
2003
Numar angajati
127.855K

Tesla este o companie inovatoare si lider in domeniul automobilelor electrice. Fondata in 2003 de catre antreprenorul Elon Musk, Tesla s-a impus pe piata prin dezvoltarea si productia de vehicule electrice de inalta performanta, combinate cu tehnologie avansata si design atragator. Compania a devenit un simbol al mobilitatii sustenabile si a revolutionat modul in care percepeam industria automobilelor.

Tesla este cunoscuta pentru inovatia sa in tehnologia vehiculelor electrice. Modelele sale, precum Tesla Model S, Model 3, Model X si Model Y, sunt alimentate exclusiv de motoare electrice si beneficiaza de un design aerodinamic, autonomie extinsa si performante remarcabile. Compania a introdus, de asemenea, tehnologii revolutionare precum sistemul de conducere autonoma Tesla Autopilot, care a pus bazele viitorului transportului rutier.

Un alt aspect inovator al Tesla este dezvoltarea unei infrastructuri extinse de incarcare pentru vehiculele sale electrice. Compania a instalat Superchargere in intreaga lume, care permit incarcarea rapida si convenabila a bateriilor vehiculelor Tesla. Aceasta retea de statii de incarcare faciliteaza calatoriile pe distante lungi si elimina temerile cu privire la autonomia limitata a automobilelor electrice.

Tesla are un angajament puternic fata de sustenabilitate si protectia mediului. Vehiculele sale electrice nu produc emisii de gaze cu efect de sera si contribuie la reducerea poluarii atmosferice si zgomotului. De asemenea, Tesla investeste in dezvoltarea si productia de baterii eficiente, precum cele utilizate in sistemele de stocare energetica Powerwall si Powerpack, care faciliteaza utilizarea energiei regenerabile.

Pe langa productia de automobile electrice, Tesla s-a extins si in alte sectoare. Compania produce si comercializeaza panouri solare si instalatii solare pentru case si intreprinderi. Prin aceasta, Tesla contribuie la promovarea energiei solare si a solutiilor de stocare a energiei, oferind optiuni durabile pentru consumatorii interesati de reducerea amprentei ecologice.

Tesla a avut un impact global semnificativ asupra industriei automobilelor si a adus o schimbare semnificativa in modul in care percepem mobilitatea si sursele de energie. Compania a stimulat si inspirat alte producatori auto sa dezvolte mai multe vehicule electrice si a impulsionat dezvoltarea infrastructurii de incarcare la nivel global.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram