Actiuni TRP - Teraplast

actiuni teraplast logo

Simbol:
TRP
ISIN:
ROTRPLACNOR7
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Standart
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni TRP - Teraplast

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni TRP - Teraplast

Evolutie pret actiuni


Actiuni TRP - Teraplast

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
1.257BRON
Randamentul dividendelor
2.60%
Raportul preț-castig (TTM)
215.556
Castig pe actiuni (TTM)
0.003RON

Despre Actiuni TRP - Teraplast 

ISIN
ROTRPLACNOR7
Sector
Productie
Industrie
Productie Diverse
Website
teraplast.ro
CEO
Alexandru Stânean
Sediu Central
Saratel
Fondat
1896
Numar angajati
900+

Teraplast este una dintre cele mai renumite companii din Romania in domeniul productiei si comercializarii materialelor de constructie. Teraplast s-a impus ca un lider in industrie, oferind solutii inovatoare si calitate superioara in produsele sale.

Teraplast produce si comercializeaza o varietate de materiale de constructie, precum sisteme de instalatii sanitare si termice, conducte de apa si canalizare, profile si placi din PVC, materiale de izolatie si sisteme pentru acoperisuri. Produsele Teraplast sunt recunoscute pentru calitatea lor, fiabilitate si rezistenta in timp.

Teraplast investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a oferi solutii inovatoare in domeniul materialelor de constructie. Compania se angajeaza sa dezvolte produse eficiente energetic, prietenoase cu mediul inconjurator si sustenabile din punct de vedere al resurselor. Teraplast promoveaza, de asemenea, practici responsabile de fabricatie, reducerea emisiilor de carbon si economisirea de resurse naturale.

Teraplast furnizeaza produsele sale catre o gama larga de clienti, inclusiv constructori, dezvoltatori imobiliari, distribuitori si consumatori finali. Compania colaboreaza cu parteneri strategici din industrie pentru a dezvolta solutii personalizate si pentru a se adapta nevoilor pietei in continua schimbare.

Teraplast a reusit sa isi extinda prezenta pe plan international, exportand produsele sale in mai mult de 50 de tari din Europa, Asia si Africa. Compania este apreciata pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, fiind recunoscuta ca un furnizor de incredere pe piata globala.

Teraplast este un nume de referinta in industria materialelor de constructie din Romania. Cu o vasta experienta si o gama diversificata de produse, Teraplast se remarca prin calitatea superioara, inovatie si angajamentul sau fata de sustenabilitate. Compania continua sa evolueze si sa se extinda pe piata interna si internationala, consolidandu-si pozitia de lider in domeniu.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram