Actiuni SocGen

actiuni socgen logo

Simbol:
GLE
ISIN:
FR0000130809
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni SocGen

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni SocGen

Evolutie pret actiuni


Actiuni SocGen

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
17.5 B EUR
Randamentul dividendelor
7,17%
Raportul preț-castig (TTM)
19.61
Castig pe actiuni (TTM)
6.07EUR

Despre Actiuni SocGen 

ISIN
FR0000130809
Sector
Financiar
Industrie
Investitii, banci, brokeraj
Website
http://www.societegenerale.com/
CEO
Slawomir Krupa
Sediu Central
Paris
Fondat
1864
Numar angajati
133.251K

Societe Generale este o banca franceza de talie internationala, cunoscuta pentru serviciile financiare variate pe care le ofera clientilor sai. Fondata in 1864, Societe Generale a devenit una dintre cele mai mari banci din Europa, cu o prezenta extinsa in peste 60 de tari din intreaga lume.

Banca se remarca prin gama sa larga de produse si servicii, care acopera o gama diversificata de nevoi financiare. Printre serviciile oferite se numara: conturi bancare pentru persoane fizice si juridice, carduri de credit, credite si imprumuturi, leasing si finantare auto, servicii de investitii si tranzactionare pe pietele financiare, servicii de management al patrimoniului si asigurari.

Societe Generale are o reputatie solida in domeniul serviciilor financiare, bazata pe o lunga traditie de profesionalism si experienta. Banca se concentreaza pe oferirea de solutii personalizate si inovatoare, adaptate nevoilor si obiectivelor specifice ale clientilor sai. Prin intermediul unei retele extinse de sucursale si platforme online, Societe Generale asigura accesul facil la serviciile sale pentru clientii din intreaga lume.

Un alt aspect important al activitatii Societe Generale este angajamentul sau fata de responsabilitatea sociala si sustenabilitate. Banca promoveaza principii etice si de guvernanta corporativa, investind in proiecte si initiative care sprijina dezvoltarea durabila si protectia mediului.

Societe Generale are o echipa de profesionisti bine pregatiti si dedicati, care lucreaza impreuna pentru a oferi servicii de inalta calitate si a raspunde nevoilor si asteptarilor clientilor sai. Banca se concentreaza pe inovare si tehnologie, utilizand instrumente avansate si solutii digitale pentru a asigura o experienta bancara eficienta si convenabila.

Prin serviciile sale de incredere si abordarea sa orientata catre client, Societe Generale si-a castigat un loc respectat in industria bancara internationala. Banca isi propune sa ramana un partener de incredere pentru clientii sai, oferind solutii financiare inovatoare si sprijin pentru atingerea obiectivelor financiare si dezvoltarea sustenabila.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram