Actiuni Safetech

Simbol:
SAFE
ISIN:
RO0MDTLNZV25
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Safetech

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Safetech

Evolutie pret actiuni


Actiuni Safetech

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
203.4 M RON
Randamentul dividendelor
0,98%
Raportul preț-castig (TTM)
33,75
Castig pe actiuni (TTM)
0,09RON

Despre Actiuni Safetech 

ISIN
RO0MDTLNZV25
Sector
Tehnologie
Industrie
Securitate cibernetica
Website
https://www.safetech.ro/
CEO
Victor Gânsac
Sediu Central
Bucharest
Fondat
2011
Numar angajati
42

SafeTech este o companie specializata in domeniul securitatii cibernetice, oferind solutii avansate de protectie si gestionare a riscurilor in mediul digital. Cu o experienta vasta si o echipa de experti in securitate cibernetica, SafeTech este un partener de incredere pentru clientii sai, ajutandu-i sa-si protejeze activitatile si sa-si gestioneze eficient riscurile asociate securitatii informationale.

Compania ofera o gama larga de servicii si produse de securitate cibernetica, adaptate nevoilor si cerintelor clientilor sai. Printre acestea se numara evaluarea si auditarea securitatii sistemelor si retelelor, implementarea si monitorizarea solutiilor de securitate, gestionarea incidentelor de securitate, formarea si constientizarea angajatilor privind securitatea cibernetica si multe altele.

SafeTech foloseste tehnologii avansate si metodologii riguroase pentru a asigura o protectie eficienta impotriva amenintarilor cibernetice si pentru a ajuta clientii sa-si imbunatateasca rezilienta si sa-si protejeze activitatile digitale.

Un aspect important al activitatii SafeTech este orientarea catre inovatie si adaptabilitate. Compania urmareste indeaproape evolutia tehnologica si schimbarile din peisajul securitatii cibernetice pentru a putea oferi solutii eficiente si actualizate in fata noilor amenintari si vulnerabilitati.

SafeTech colaboreaza cu parteneri strategici si participa activ la comunitatea de securitate cibernetica pentru a-si impartasi cunostintele si experienta si pentru a contribui la dezvoltarea si consolidarea domeniului securitatii cibernetice.

Compania se distinge prin abordarea sa personalizata si serviciile de inalta calitate pe care le ofera clientilor sai. SafeTech intelege ca fiecare organizatie are nevoi si cerinte specifice in ceea ce priveste securitatea cibernetica, de aceea lucreaza indeaproape cu clientii sai pentru a dezvolta solutii adaptate si pentru a asigura un nivel ridicat de protectie si siguranta.

Cu o reputatie solida in industria securitatii cibernetice, SafeTech si-a castigat increderea clientilor sai, asigurandu-le o protectie eficienta impotriva amenintarilor cibernetice si oferindu-le un parteneriat de lunga durata in domeniul securitatii informationale.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram