Actiuni Romgaz

Simbol:
SNG
ISIN:
ROSNGNACNOR3
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Romgaz

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Romgaz

Evolutie pret actiuni


Actiuni Romgaz

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
15.37 B RON
Randamentul dividendelor
8,57%
Raportul preț-castig (TTM)
6.04
Castig pe actiuni (TTM)
6.61RON

Despre Actiuni Romgaz 

ISIN
ROSNGNACNOR3
Sector
Energie
Industrie
Gazifera
Website
http://www.romgaz.ro/
CEO
Razvan Popescu
Sediu Central
Mediaș, RO
Fondat
1909
Numar angajati
5,971K

Romgaz este una dintre cele mai importante companii din Romania, cu o pozitie de lider in industria gazelor naturale. Compania, infiintata in anul 1909, este specializata in explorarea, productia, stocarea si comercializarea gazelor naturale, avand un impact semnificativ asupra economiei nationale.

Romgaz detine si opereaza mai multe zacaminte de gaze naturale importante din Romania, asigurand o sursa stabila de energie pentru consumatori. Compania dispune de capacitati tehnice avansate pentru foraj si extractie, utilizand metode moderne pentru a maximiza productia de gaze. De asemenea, Romgaz are un portofoliu diversificat de rezerve de gaze, asigurand securitatea aprovizionarii pe termen lung.

Un alt aspect important al activitatii Romgaz este infrastructura de transport si distributie a gazelor naturale. Compania detine si opereaza un sistem extins de conducte de transport, asigurand conectivitatea intre zacamintele de gaze si consumatori. De asemenea, Romgaz are o retea de distributie eficienta, care furnizeaza gaze naturale catre industrie, sectorul rezidential si comercial.

Romgaz este angajata in dezvoltarea continua a tehnologiilor si practicilor sustenabile. Compania investeste in echipamente moderne si inovatoare pentru a optimiza procesele de productie si a reduce impactul asupra mediului. De asemenea, Romgaz are ca obiectiv dezvoltarea surselor de energie regenerabila si implementarea unor proiecte de eficienta energetica.

Romgaz colaboreaza cu alte companii nationale si internationale din industria gazelor naturale, avand parteneriate strategice pentru explorarea si dezvoltarea unor noi zacaminte. Compania participa, de asemenea, la proiecte internationale de infrastructura energetica, consolidand pozitia Romaniei ca hub regional pentru gaze naturale.

Activitatea Romgaz are un impact semnificativ asupra economiei Romaniei. Compania genereaza venituri semnificative prin productia si vanzarea de gaze naturale, contribuind la bugetul de stat si la dezvoltarea economica a tarii. De asemenea, Romgaz asigura locuri de munca pentru mii de oameni si stimuleaza dezvoltarea comunitatilor locale in care isi desfasoara activitatea.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram