Actiuni Purcari

actiuni purcari logo

Simbol:
WINE
ISIN:
CY0107600716
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Int”l
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Purcari

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Purcari

Evolutie pret actiuni


Actiuni Purcari

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
394.7 M RON
Randamentul dividendelor
5,59%
Raportul preț-castig (TTM)
5,69
Castig pe actiuni (TTM)
1,73

Despre Actiuni Purcari 

ISIN
CY0107600716
Sector
Productie si comercializare
Industrie
Productia si comercializarea bauturilor alcoolice (vin)
Website
http://www.purcari.wine/
CEO
VICTOR BOSTAN
Sediu Central
Nicosia, Cipru
Fondat
1827
Numar angajati
700

Purcari este una dintre cele mai cunoscute si apreciate crame din Republica Moldova, cu o traditie indelungata in productia de vinuri de calitate. Fondata in anul 1827, Purcari reprezinta un brand de prestigiu, recunoscut atat pe plan national, cat si international.

Crama Purcari isi are originile intr-un mic sat cu acelasi nume din Moldova. Aici, incepand cu secolul al XIX-lea, viticultura si productia de vin au devenit activitati esentiale pentru comunitatea locala. De-a lungul timpului, Purcari a castigat o reputatie solida, cu vinuri premiate si apreciate de cunoscatori din intreaga lume.

Unul dintre aspectele care distinge vinurile Purcari este calitatea superioara a strugurilor utilizati. Crama colaboreaza cu producatori locali selectati, asigurandu-se ca doar cele mai bune soiuri de struguri sunt folosite pentru productia de vinuri. Procesul de vinificatie este efectuat cu mare atentie, respectand traditia si combinand-o cu tehnici moderne pentru a obține arome si gusturi exceptionale.

Purcari ofera o gama variata de vinuri, atat vinuri rosii, cat si vinuri albe si rosé. Fiecare vin are caracteristicile sale distincte, de la vinuri seci si elegante, pana la vinuri demiseci sau dulci, pentru a satisface gusturile diferite ale consumatorilor. Crama ofera, de asemenea, vinuri de colectie, care sunt maturate in butoaie de lemn si imbogatite cu arome complexe.

Vinurile Purcari au castigat numerosi premii si distinctii la competitii internationale de profil. Calitatea lor superioara, bogatia de arome si gusturile echilibrate au captat atentia si aprecierea expertilor din industria vinului. Aceasta recunoastere internationala consolideaza pozitia Purcari ca un producator de top pe scena vinurilor de calitate.

Purcari ofera, de asemenea, o experienta unica de enoturism, unde vizitatorii pot explora podgoriile pitoresti, pot descoperi procesul de vinificatie si pot degusta vinuri deosebite. Turistii pot experimenta atmosfera autentica a cramei si pot participa la evenimente speciale organizate de Purcari.

Purcari este o crama cu o traditie de secole in productia de vinuri de calitate. Prin pasiunea pentru vin, calitatea superioara si recunoasterea internationala, Purcari continua sa ofere consumatorilor vinuri exceptionale, care surprind prin aromele lor rafinate si gusturile echilibrate.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram