Actiuni OMV Petrom S.A

actiuni omv petrom sa logo

Simbol:
SNP
ISIN:
ROSNPPACNOR9
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni OMV Petrom S.A

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni OMV Petrom S.A

Evolutie pret actiuni


Actiuni OMV Petrom S.A

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
30.221BRON
Randamentul dividendelor
7.73%
Raportul preț-castig (TTM)
2.883
Castig pe actiuni (TTM)
0.1692RON

Despre Actiuni OMV Petrom S.A 

ISIN
ROSNPPACNOR9
Sector
Energie & Minerale
Industrie
Industria Petroliera
Website
https://www.omvpetrom.com/en
CEO
Christina Verchere
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1997
Numar angajati
17,799

OMV Petrom este cel mai mare producator integrat de petrol si gaze naturale din Romania si unul dintre cei mai importanti jucatori din industria energetica din Europa de Sud-Est. Compania are o pozitie puternica pe piata locala, oferind o gama larga de produse si servicii in domeniul petrolului si gazelor naturale.

OMV Petrom isi are radacinile in compania Petrom, infiintata in 1997 prin reorganizarea sectorului petrolier romanesc. In anul 2004, grupul austriac OMV a preluat majoritatea actiunilor Petrom, formand astfel OMV Petrom. De-a lungul timpului, compania si-a extins activitatea, dezvoltand capacitatile de explorare, productie, rafinare si distributie a petrolului si gazelor naturale.

OMV Petrom opereaza in mai multe domenii cheie ale industriei energetice. Compania se implica in explorarea si productia de hidrocarburi, detinand licente de explorare si productie pe teritoriul Romaniei. De asemenea, OMV Petrom detine rafinarii si petrochimii in tara, fiind un important furnizor de produse petroliere rafinate. Compania are si o divizie de distributie, care se ocupa de comercializarea produselor petroliere si gazelor naturale catre clienti.

OMV Petrom investeste constant in dezvoltarea si modernizarea activelor sale. Compania se angajeaza in proiecte de explorare si productie pentru a descoperi noi zacaminte de hidrocarburi si pentru a optimiza productia din zacamintele existente. De asemenea, OMV Petrom investeste in tehnologii avansate pentru a creste eficienta operatiunilor si a reduce impactul asupra mediului.

OMV Petrom joaca un rol semnificativ in economia romaneasca. Compania contribuie la securitatea energetica a tarii, fiind unul dintre principalii producatori de petrol si gaze naturale. Activitatile sale genereaza venituri fiscale importante, sustin locuri de munca si stimuleaza dezvoltarea altor sectoare conexe.

OMV Petrom este o companie de top in industria energetica din Romania, avand o prezenta puternica si o contributie semnificativa la economie. Cu investitii continue in dezvoltare si tehnologie, OMV Petrom ramane un lider in explorarea, productia, rafinarea si distributia de petrol si gaze naturale. Compania isi mentine angajamentul fata de sustenabilitate si responsabilitate sociala, contribuind la dezvoltarea durabila a comunitatilor in care activeaza

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram