Actiuni Norofert

actiuni norofert logo

Simbol:
NRF
ISIN:
ROHQGW108MX2
Tip:
Actiuni
Segment
SMT
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Norofert

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Norofert

Evolutie pret actiuni


Actiuni Norofert

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
112.8 M RON
Randamentul dividendelor
1,06%
Raportul preț-castig (TTM)
12,01
Castig pe actiuni (TTM)
0,55 RON

Despre Actiuni Norofert 

ISIN
ROHQGW108MX2
Sector
Agro
Industrie
Comert al produselor chimice
Website
http://norofert.ro/
CEO
VLAD-ANDREI POPESCU
Sediu Central
Bucharest
Fondat
2000
Numar angajati
41

Norofert este o companie inovatoare din domeniul agricol, specializata in dezvoltarea si fabricarea de ingrasaminte organice. Cu o abordare sustenabila si respect pentru mediul inconjurator, Norofert ofera solutii eficiente si ecologice pentru a imbunatati calitatea solului si a spori productivitatea culturilor.

Norofert s-a concentrat pe dezvoltarea de ingrasaminte organice pe baza de materii prime naturale, cum ar fi bazele de proteine animale, cereale si alte resurse regenerabile. Compania pune accent pe cercetare si inovatie, colaborand cu specialisti din domeniul agricol pentru a dezvolta produse de inalta calitate si eficiente.

Norofert promoveaza o agricultura sustenabila, care respecta mediul inconjurator si asigura un echilibru intre productivitatea agricola si conservarea resurselor naturale. Ingrasamintele organice dezvoltate de Norofert sunt biodegradabile si nu contin substante chimice nocive, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului si mentinerea sanatatii solului pe termen lung.

Ingrasamintele organice oferite de Norofert au numeroase beneficii pentru agricultura si recoltele. Acestea imbunatatesc calitatea solului prin furnizarea de nutrienti esentiali si promoveaza dezvoltarea radacinilor, sporind astfel absorbtia de apa si nutrienti de catre plante. Utilizarea ingrasamintelor organice contribuie la cresterea rezistentei plantelor la boli si daunatori, reducand astfel necesitatea de a utiliza pesticide chimice.

Norofert intelege ca fiecare cultura si fiecare ferma are nevoi specifice. Prin urmare, compania ofera solutii personalizate si consultanta agricola pentru a ajuta fermierii sa obtina cele mai bune rezultate. Echipa de specialisti de la Norofert colaboreaza cu fermierii, oferindu-le informatii si sfaturi pentru a optimiza utilizarea ingrasamintelor organice si a imbunatati rendementul culturilor.

Norofert se mandreste cu certificari si recunoasteri obtinute la nivel national si international pentru calitatea produselor sale si angajamentul fata de sustenabilitate. Compania respecta standardele internationale de calitate si siguranta alimentara si colaboreaza cu parteneri strategici pentru a extinde prezenta sa pe piata globala.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram