Actiuni NIO

actiuni nio logo

Simbol:
NIO
ISIN:
US62914V1061
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni NIO

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni NIO

Evolutie pret actiuni


Actiuni NIO

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
11.49 B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
-5,94
Castig pe actiuni (TTM)
-1,29USD

Despre Actiuni NIO 

ISIN
US62914V1061
Sector
Auto
Industrie
Auto
Website
http://www.nio.com/
CEO
William Li
Sediu Central
Hefei, China
Fondat
2014
Numar angajati
26763

NIO este o companie chineza de automobile electrice si solutii de mobilitate, care si-a castigat rapid un renume international pentru inovatia sa in domeniul vehiculelor electrice de inalta performanta. Cu un focus puternic pe tehnologie, design si sustenabilitate, NIO aspiresa redefineasca experienta de conducere si sa promoveze tranziția catre mobilitatea electrica.

NIO a fost infiintata in 2014 de catre William Li, un antreprenor chinez pasionat de tehnologie si sustenabilitate. Compania si-a lansat primul model, NIO EP9, un supercar electric, in 2016. De atunci, NIO a extins gama de vehicule si a dezvoltat tehnologii avansate, cum ar fi bateriile schimbabile rapid si sistemele avansate de asistenta pentru conducere.

NIO ofera o gama variata de automobile electrice, inclusiv NIO ES8, un SUV cu 7 locuri, NIO ES6, un SUV electric cu performante ridicate, si NIO EC6, un coupe electric cu design atragator. Aceste vehicule sunt echipate cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de propulsie electrica puternice, autonomia mare a bateriei si solutiile inteligente de conectivitate.

NIO pune accent pe dezvoltarea unei infrastructuri complete pentru vehiculele electrice, inclusiv retele de statii de incarcare rapide si retele de schimbare rapida a bateriilor. Compania ofera, de asemenea, servicii inovatoare pentru clienti, cum ar fi abonamente de baterii, servicii de asistenta rutiera si aplicatii mobile pentru gestionarea vehiculului.

NIO se angajeaza sa dezvolte solutii de mobilitate sustenabile, contribuind la reducerea emisiilor de carbon si la protejarea mediului inconjurator. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a inova si a aduce noi tehnologii in domeniul vehiculelor electrice. De asemenea, NIO exploreaza concepte avansate, cum ar fi masinile autonome si vehiculele cu celule de combustibil.

NIO pune un accent deosebit pe comunitatea sa de utilizatori, cunoscuta sub numele de "NIO House". Aici, posesorii de vehicule NIO se pot conecta, socializa si participa la evenimente organizate de companie. NIO organizeaza, de asemenea, competitii sportive electrice, precum Formula E, pentru a promova motorsportul electric si a demonstra performantele vehiculelor sale.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram