Actiuni Netflix

actiuni netflix logo

Simbol:
NFLX
ISIN:
US64110L1061
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Netflix

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Netflix

Evolutie pret actiuni


Actiuni Netflix

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
168.4 B RON
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
52.2
Castig pe actiuni (TTM)
9,66USD

Despre Actiuni Netflix 

ISIN
US64110L1061
Sector
Streaming
Industrie
Streaming
Website
https://www.netflix.com/
CEO
Greg Peters
Sediu Central
Los Gatos, USA
Fondat
1997
Numar angajati
12.8K

Netflix este o platforma globala de streaming online care ofera o varietate impresionanta de continut audiovizual, inclusiv filme, seriale, documentare si emisiuni TV. Lansata in 1997 in Statele Unite ale Americii, Netflix a revolutionat industria divertismentului prin intermediul modelului sau de afaceri inovator si prin disponibilitatea vasta de continut la cerere.

Platforma Netflix permite abonatilor sa se bucure de continutul preferat in orice moment si de pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv telefoane mobile, tablete, smart TV-uri si computere. Cu milioane de utilizatori din intreaga lume, Netflix ofera o experienta personalizata, adaptata preferintelor si intereselor fiecarui abonat.

O caracteristica distinctiva a Netflix este productia de continut original. Compania investeste masiv in crearea si distributia propriilor productii, inclusiv seriale, filme si documentare, ceea ce le ofera abonatilor o gama larga de optiuni si o calitate superioara a continutului. Prin intermediul productiilor sale originale, precum "Stranger Things", "The Crown" sau "House of Cards", Netflix a obtinut recunoastere critica si succes comercial, atragand audiente din intreaga lume.

Pe langa continutul propriu, Netflix colaboreaza si cu studiouri si producatori din intreaga lume pentru a oferi o selectie diversa de filme si seriale, inclusiv productii de la marile case de productie si festivaluri de film. Astfel, abonatii Netflix se pot bucura de o gama larga de optiuni, de la productii hollywoodiene populare pana la filme independente si seriale internationale.

Netflix a devenit un nume cunoscut in intreaga lume si a schimbat modul in care oamenii se bucura de continut audiovizual. Prin eliminarea dependentei de programarea televizata traditionala si prin oferirea accesului la continut la cerere, Netflix a adus libertate si flexibilitate in experienta de divertisment a utilizatorilor sai. Cu o interfata intuitiva si functionalitati avansate, precum recomandarile personalizate si posibilitatea de a descarca continut pentru vizionare offline, Netflix se bucura de popularitate si succes in randul publicului din intreaga lume.

In concluzie, Netflix reprezinta o revolutie in industria divertismentului, oferind acces la o varietate impresionanta de continut audiovizual la cerere.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram