Actiuni Microsoft

actiuni microsoft logo

Simbol:
MSFT
ISIN:
US5949181045
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Microsoft

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Microsoft

Evolutie pret actiuni


Actiuni Microsoft

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
2.47 T USD
Randamentul dividendelor
0,82%
Raportul preț-castig (TTM)
36,07
Castig pe actiuni (TTM)
9,02 USD

Despre Actiuni Microsoft 

ISIN
US5949181045
Sector
Tehnologie
Industrie
Hardware, Software
Website
http://www.microsoft.com/
CEO
Satya Nadella
Sediu Central
Redmond, USA
Fondat
1975
Numar angajati
221K

Microsoft este una dintre cele mai mari si influente companii din industria tehnologica, avand un impact semnificativ asupra modului in care oamenii utilizeaza tehnologia in viata de zi cu zi. Cu o istorie bogata si o reputatie remarcabila, Microsoft este cunoscuta pentru produsele si serviciile sale inovatoare care au schimbat modul in care lucram, comunicam si ne desfasuram activitatile zilnice.

Microsoft este faimoasa pentru sistemul de operare Windows, care a devenit omniprezent pe calculatoarele personale din intreaga lume. Windows a adus o interfata intuitiva si usor de utilizat, deschizand noi posibilitati pentru utilizatori in domeniul calculatoarelor. Compania dezvolta si ofera o gama larga de software, inclusiv pachetele de productivitate Microsoft Office si suitele de dezvoltare software.

Microsoft este un jucator important in industria cloud computing-ului, cu platforma sa Azure care ofera infrastructura si servicii cloud pentru companii si dezvoltatori. De asemenea, compania ofera servicii online, cum ar fi Office 365, care permite utilizatorilor sa acceseze si sa utilizeze aplicatiile si datele lor de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Microsoft investeste in cercetare si dezvoltare pentru a continua sa inoveze si sa aduca tehnologii noi si revolutionare pe piata. Compania exploreaza domenii precum inteligenta artificiala, realitatea virtuala si augmentata, robotii si Internetul lucrurilor, dezvoltand produse si servicii care fac parte din viitorul tehnologic.Microsoft acorda o atentie deosebita securitatii si confidentialitatii datelor utilizatorilor sai. Compania dezvolta solutii si tehnologii avansate pentru a proteja informatiile personale si a asigura ca produsele si serviciile sale sunt sigure si de incredere.

Microsoft are un angajament puternic fata de responsabilitatea sociala si investeste in proiecte si initiative de impact social. Compania sprijina educatia in domeniul tehnologiei, incluziunea digitala si dezvoltarea comunitatilor locale, urmarind sa aduca avantajele tehnologiei la nivel global.

Microsoft este o companie inovatoare si influenta in industria tehnologica, avand un impact semnificativ in viata de zi cu zi a oamenilor.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram