Actiuni Michelin

actiuni michelin logo

Simbol:
ML
ISIN:
FR001400AJ45
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Michelin

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Michelin

Evolutie pret actiuni


Actiuni Michelin

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
19.667 B EUR
Randamentul dividendelor
4,54%
Raportul preț-castig (TTM)
10.12
Castig pe actiuni (TTM)
2,29EUR

Despre Actiuni Michelin 

ISIN
FR001400AJ45
Sector
Producator anvelope
Industrie
Automabilistica
Website
http://www.michelin.com/
CEO
Florent Menegaux
Sediu Central
Clermont-Ferrand, Franta
Fondat
1889
Numar angajati
124.9K

Michelin este una dintre cele mai renumite companii producatoare de anvelope din lume, cu o istorie indelungata si o reputatie excelenta. Cu o expertiza vasta si o abordare orientata spre calitate si inovatie, Michelin a devenit sinonim cu performanta si siguranta in domeniul anvelopelor.

Michelin se remarca prin angajamentul sau fata de inovatie si cercetare constanta. Compania investeste in dezvoltarea de tehnologii avansate pentru imbunatatirea performantelor anvelopelor, cum ar fi compusi noi, modele de banda de rulare inovatoare si tehnologii de fabricatie avansate. Prin utilizarea materialelor de inalta calitate si prin adoptarea unor procese riguroase de testare, Michelin asigura produse de cea mai buna calitate pentru clienti.

Anvelopele Michelin sunt recunoscute pentru performantele lor superioare pe drum, oferind aderenta excelenta, manevrabilitate precisa si distante de franare reduse. Compania acorda o atentie deosebita sigurantei rutiere si dezvoltarii de tehnologii care sa ofere protectie optima impotriva acvaplanarii, derapajului si alte situatii de risc. Anvelopele Michelin sunt testate si validate in conditii extreme pentru a asigura o performanta constanta in orice conditii de drum.

Michelin isi asuma un angajament puternic fata de sustenabilitatea si protectia mediului. Compania dezvolta anvelope cu eficienta energetica ridicata, care reduc consumul de combustibil si emisiile de carbon. Michelin promoveaza, de asemenea, reciclarea anvelopelor uzate si dezvolta tehnologii pentru utilizarea materialelor regenerabile.

Michelin colaboreaza cu producatori auto de top pentru a dezvolta anvelope adaptate nevoilor specifice ale vehiculelor. Compania a castigat numeroase premii si recunoasteri pentru inovatie, calitate si responsabilitate sociala.

Michelin ramane un lider in industria anvelopelor, oferind produse de inalta calitate, inovatoare si sigure. Cu angajamentul sau fata de performanta, siguranta si sustenabilitate, Michelin continua sa se impuna ca un etalon de excelenta in domeniul anvelopelor. Clientii pot avea incredere in marca Michelin pentru a le asigura o experienta de conducere superioara si o aderenta excelenta pe drumuri, indiferent de conditii.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram