Actiuni Med Life

actiuni medlife logo

Simbol:
M
ISIN:
ROMEDLACNOR6
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Med Life

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Med Life

Evolutie pret actiuni


Actiuni Med Life

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
2.3 b RON
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
63,32
Castig pe actiuni (TTM)
0,28RON

Despre Actiuni Med Life 

ISIN
ROMEDLACNOR6
Sector
Medical
Industrie
Asistenta medicala specializata
Website
http://www.medlife.ro/
CEO
Mihai Marcu
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1996
Numar angajati
1689

MedLife este una dintre cele mai mari si de incredere companii din domeniul serviciilor medicale din Romania. Cu o experienta vasta si o retea extinsa de clinici si spitale, MedLife joaca un rol important in asigurarea ingrijirii medicale de calitate pentru pacienti.

MedLife ofera o gama larga de servicii medicale, acoperind multiple specializari si domenii de expertiza. Compania asigura consultatii medicale, investigatii si analize de laborator, imagistica medicala, servicii de stomatologie, chirurgie, recuperare medicala si multe altele. MedLife se straduieste sa ofere pacientilor sai acces la servicii complete si integrate, pentru a le satisface nevoile medicale diverse.

MedLife investeste in dezvoltarea si modernizarea clinicii sale, asigurand un mediu sigur si confortabil pentru pacienti. Compania utilizeaza echipamente de ultima generatie, tehnologii avansate si proceduri actualizate pentru a oferi servicii medicale de inalta calitate. Personalul medical calificat si dedicat completeaza eforturile pentru a asigura ingrijirea optima a pacientilor.

MedLife isi extinde constant reteaua de clinici si spitale pentru a asigura accesibilitatea serviciilor medicale in diverse regiuni ale tarii. Compania ofera programari online, inclusiv prin intermediul platformei sale digitale, pentru a facilita programarea rapida si comoda pentru pacienti. MedLife se straduieste sa ofere servicii medicale la standarde ridicate, adaptandu-se nevoilor si preferintelor pacientilor.

MedLife colaboreaza cu medici si specialisti recunoscuti in diverse domenii medicale, asigurand astfel calitatea si expertiza serviciilor oferite. Compania mentine parteneriate cu institutii medicale de renume, promovand schimbul de cunostinte si bune practici in domeniul medical.

MedLife isi asuma responsabilitatea fata de comunitate si se implica in proiecte de responsabilitate sociala si educatie medicala. Compania organizeaza campanii de constientizare, evenimente de informare si sprijinirea unor cauze medicale importante. MedLife contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care activeaza si promoveaza sanatatea si bunastarea publica.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram