Actiuni Lukoil

actiuni lukoil logo

Simbol:
LKOH
ISIN:
RU0009024277
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Lukoil

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Lukoil

Evolutie pret actiuni


Actiuni Lukoil

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
3.65 T RUB
Randamentul dividendelor
8,3%
Raportul preț-castig (TTM)
4.61
Castig pe actiuni (TTM)
12.21USD

Despre Actiuni Lukoil 

ISIN
RU0009024277
Sector
Energie & Minerale
Industrie
Industria Petroliera
Website
http://www.lukoil.com/
CEO
Vagit Alekperov
Sediu Central
Moskow
Fondat
1991
Numar angajati
150K

Lukoil este una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, cu sediul in Rusia. Cu o experienta vasta si un portofoliu diversificat de operatiuni, Lukoil joaca un rol crucial in industria globala a energiei, fiind implicata in explorarea, productia si rafinarea petrolului si a gazelor naturale.

Lukoil se concentreaza pe explorarea si productia de hidrocarburi, avand operatiuni in Rusia si in alte regiuni cheie din intreaga lume. Compania detine numeroase zacaminte de petrol si gaze naturale, care ii asigura o sursa constanta de materie prima pentru rafinarea ulterioara.

Lukoil are o prezenta puternica in industria rafinarii, detinand rafinarii moderne si eficiente in Rusia si in alte tari. Compania produce o gama larga de produse petroliere, cum ar fi benzina, motorina, lubrifianti si alte produse derivate, care sunt distribuite pe piete nationale si internationale.

Lukoil investeste in inovatie si tehnologii avansate pentru a optimiza eficienta operatiunilor sale si pentru a reduce impactul asupra mediului. Compania se angajeaza sa dezvolte solutii sustenabile si sa implementeze practici responsabile din punct de vedere ecologic.

Lukoil isi asuma responsabilitatea sociala, contribuind la dezvoltarea comunitatilor in care opereaza prin proiecte de educatie, cultura, sport si protectia mediului. Compania sprijina, de asemenea, initiative in domeniul sanatatii si sustine diverse proiecte de responsabilitate sociala.

Lukoil a fost recunoscuta la nivel international pentru excelenta in domeniul petrolier, castigand numeroase premii si distinctii pentru performantele sale si contributia la industria energetica.

Lukoil este o companie petroliera de renume mondial, cu o prezenta puternica in explorarea, productia si rafinarea petrolului si a gazelor naturale. Prin angajamentul sau fata de inovatie, dezvoltare sustenabila si responsabilitate sociala, Lukoil isi consolideaza pozitia ca lider in industria petroliera. Compania continua sa isi extinda operatiunile si sa dezvolte noi tehnologii pentru a se adapta la schimbarile din industrie si pentru a contribui la asigurarea unei surse durabile de energie.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram