Actiuni Google - Alphabet

actiuni google logo

Simbol:
GOOGL
ISIN:
US02079K3059
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Google - Alphabet

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Google - Alphabet

Evolutie pret actiuni


Actiuni Google - Alphabet

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
1.58 T USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
27,75
Castig pe actiuni (TTM)
4,53USD

Despre Actiuni Google - Alphabet 

ISIN
US02079K3059
Sector
Tehnologie
Industrie
Software
Website
http://www.abc.xyz/
CEO
Sundar Pichai
Sediu Central
Mountain View, USA
Fondat
1998
Numar angajati
190.23K

Google este una dintre cele mai cunoscute si influente companii tehnologice din lume. Cu o istorie impresionanta si o varietate de servicii si produse, Google a reusit sa transforme modul in care cautam informatie, comunicam si folosim internetul.

Compania Google a fost fondata in anul 1998 de catre Larry Page si Sergey Brin, doi studenti de la Universitatea Stanford. Initial, Google a fost doar un motor de cautare, dar pe parcursul anilor a devenit mult mai mult decat atat. Astazi, Google ofera o gama larga de servicii, cum ar fi Gmail, Google Maps, Google Drive, YouTube si multe altele.

Google este cunoscuta pentru inovatiile sale tehnologice. Unul dintre cele mai importante produse dezvoltate de Google este sistemul de operare Android, care a revolutionat piata smartphone-urilor. De asemenea, compania a investit in dezvoltarea inteligentei artificiale si a asistentului virtual Google Assistant, oferind utilizatorilor o experienta mai personalizata.

Google ofera o varietate de servicii si produse care acopera diferite nevoi ale utilizatorilor. Motorul de cautare Google este cel mai popular din lume, facilitand accesul la informatii relevante si actualizate. Google Ads ofera o platforma de publicitate online pentru companii si afaceri mici. De asemenea, Google Cloud ofera solutii de stocare si gestionare a datelor in cloud, iar Google Workspace (anterior cunoscut ca G Suite) furnizeaza aplicatii de productivitate pentru comunicare si colaborare.

Google acorda o atentie deosebita responsabilitatii sociale. Compania sustine diverse proiecte de mediu si energie regenerabila, investeste in educatie si alfabetizare digitala si promoveaza diversitatea si incluziunea in cadrul organizatiei sale.

Google se afla in continua dezvoltare si extindere. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a aduce inovatii tehnologice pe piata si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Cu accentul pe inteligenta artificiala, realitatea virtuala si Internetul lucrurilor, Google continua sa isi consolideze pozitia de lider in industria tehnologica.

Google a devenit indispensabil in viata noastra digitala, facilitand accesul la informatii, comunicarea si colaborarea online.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram