Actiuni Facebook - META

actiuni facebook logo

Simbol:
META
ISIN:
US30303M1027
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Facebook - META

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Facebook - META

Evolutie pret actiuni


Actiuni Facebook - META

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
671.6 B USD
Randamentul dividendelor
2,14%
Raportul preț-castig (TTM)
32.4
Castig pe actiuni (TTM)
2,20USD

Despre Actiuni Facebook - META 

ISIN
US30303M1027
Sector
Tehnologie
Industrie
Software
Website
http://meta.com/
CEO
Mark Zuckerberg
Sediu Central
Menlo Park, USA
Fondat
2004
Numar angajati
86.4K

Facebook este una dintre cele mai populare si influente platforme de socializare din lume. Cu miliarde de utilizatori activi, Facebook a reusit sa creeze o comunitate globala, facilitand conectarea, comunicarea si partajarea de informatii intre oameni.

Facebook a fost fondat in anul 2004 de catre Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz si Chris Hughes, studenti de la Universitatea Harvard. Initial, platforma a fost conceputa ca un mod de a conecta studentii intre ei, dar a evoluat rapid si s-a extins la nivel global. Facebook a devenit o retea sociala completa, oferind o varietate de functii, cum ar fi postarea de stiri, fotografii si videoclipuri, mesagerie instantanee si multe altele.

Facebook a avut un impact major asupra modului in care oamenii interactioneaza si comunica. Utilizatorii pot impartasi momente importante din viata lor, pot conecta cu prieteni vechi sau pot crea noi relatii sociale. Platforma a contribuit la formarea comunitatilor online, grupurilor de interese si evenimentelor. De asemenea, a devenit o sursa importanta de stiri si informatii, permitand utilizatorilor sa se mentina la curent cu evenimentele actuale si sa isi exprime opiniile.

Facebook ofera si o platforma de publicitate puternica, permitand afacerilor sa ajunga la audiente largi si sa isi promoveze produsele si serviciile. Reclamele pot fi personalizate si targetate pe baza intereselor si comportamentului utilizatorilor, oferind astfel oportunitati de promovare eficiente pentru companii.

Facebook continua sa se dezvolte si sa inoveze, adaptandu-se la schimbarile din mediul online. Compania a achizitionat alte platforme si servicii populare, cum ar fi Instagram si WhatsApp, extinzandu-si astfel prezenta si oferind utilizatorilor mai multe optiuni de conectare. Facebook investeste si in dezvoltarea tehnologiilor viitoare, cum ar fi realitatea virtuala si inteligenta artificiala, deschizand astfel noi perspective si posibilitati de interactiune.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram