Actiuni Electromagnetica

Simbol:
ELMA
ISIN:
ROELMAACNOR2
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Electromagnetica

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Electromagnetica

Evolutie pret actiuni


Actiuni Electromagnetica

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
676 M RON
Randamentul dividendelor
2,73%
Raportul preț-castig (TTM)
4,90
Castig pe actiuni (TTM)
0,04RON

Despre Actiuni Electromagnetica 

ISIN
ROELMAACNOR2
Sector
Energie
Industrie
Fabricarea de instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control, navigatie
Website
http://www.electromagnetica.ro/
CEO
EUGEN SCHEUSAN
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1943
Numar angajati
368

Electromagnetica este o companie romaneasca cu o lunga traditie in domeniul energetic si al electronicelor, specializata in productia si furnizarea de echipamente si servicii pentru sectorul energetic. Fondată în anul 1943, Electromagnetica a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata energetica din Romania, oferind solutii avansate si tehnologii inovatoare pentru generarea, distributia si gestionarea eficienta a energiei electrice.

Portofoliul de produse al Electromagnetica cuprinde o gama larga de echipamente si sisteme, printre care se numara transformatoare electrice, echipamente de automatizare si control, echipamente de distributie a energiei, contoare inteligente si solutii de telegestiune. Compania investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a dezvolta tehnologii avansate si a oferi solutii energetice sustenabile, adaptate nevoilor specifice ale clientilor sai.

Electromagnetica isi desfasoara activitatea in mai multe divizii, cum ar fi Divizia de Energie, Divizia de Electronice si Divizia de Servicii Energetice. Fiecare divizie are expertiza sa in domeniul sau de specialitate si lucreaza in stransa colaborare pentru a asigura livrarea de produse si servicii de calitate.

Compania are o retea extinsa de parteneri si clienti, atat la nivel national, cat si international. Colaborarea cu alti jucatori din industrie, precum si participarea la proiecte de cercetare si dezvoltare, contribuie la consolidarea pozitiei Electromagnetica pe piata si la mentinerea sa in topul furnizorilor de echipamente si servicii energetice.

In plus, Electromagnetica este angajata sa promoveze dezvoltarea durabila si sustenabila in domeniul energetic. Compania investeste in solutii de energie regenerabila si eficienta energetica, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon si la conservarea resurselor naturale.

Electromagnetica isi asuma responsabilitatea sociala si sustine diverse proiecte comunitare si de mediu. Compania se implica activ in programe de educatie si formare profesionala, oferind sprijin pentru dezvoltarea abilitatilor si competentele tinerilor din domeniul energetic.

Prin inovatie, tehnologie si angajamentul fata de calitate, Electromagnetica ramane un lider in domeniul energetic, contribuind la dezvoltarea sustenabila si sigura a sectorului energetic, atat in Romania, cat si la nivel international.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram