Actiuni Electrica

actiuni electrica sa logo

Simbol:
EL
ISIN:
ROELECACNOR5
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Electrica

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Electrica

Evolutie pret actiuni


Actiuni Electrica

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
3.04 B RON
Randamentul dividendelor
1,31%
Raportul preț-castig (TTM)
5.46
Castig pe actiuni (TTM)
1.62RON

Despre Actiuni Electrica 

ISIN
ROELECACNOR5
Sector
Energie
Industrie
Distributie si furnizare energie electrica
Website
http://www.electrica.ro/
CEO
Popescu Corina
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1990
Numar angajati
8000

Electrica este una dintre cele mai importante companii de distributie si furnizare a energiei electrice din Romania. Cu o prezenta puternica in sectorul energetic, Electrica joaca un rol vital in asigurarea alimentarii cu energie electrica pentru consumatori in intreaga tara.

Electrica opereaza retele extinse de distributie, asigurand transportul energiei electrice de la producatori la consumatori. Compania gestioneaza retelele de distributie in mai multe zone ale tarii, asigurand un acces eficient si sigur la energie electrica pentru consumatorii rezidentiali, comerciali si industriali.

Electrica ofera o gama variata de servicii si solutii energetice pentru a satisface nevoile diversificate ale clientilor sai. Compania furnizeaza energie electrica, ofera servicii de mentenanta si asistenta tehnica, dezvolta proiecte de eficienta energetica si promoveaza utilizarea energiei regenerabile.

Electrica investeste constant in modernizarea infrastructurii sale si in tehnologii avansate pentru a asigura o distributie eficienta a energiei electrice. Compania urmareste implementarea de solutii inteligente si digitale, cum ar fi contoarele inteligente si sistemul de gestionare a retelelor, pentru a imbunatati calitatea serviciilor si a optimiza consumul de energie.

Electrica este angajata in dezvoltarea durabila si responsabila a sectorului energetic. Compania promoveaza utilizarea energiei regenerabile, reduce impactul asupra mediului si contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. De asemenea, Electrica se implica activ in comunitatile locale prin proiecte de responsabilitate sociala si de dezvoltare comunitara.

Electrica este o companie-cheie in sectorul energetic din Romania, asigurand distributia si furnizarea eficienta a energiei electrice. Prin investitii in modernizare, inovatie si sustenabilitate, Electrica contribuie la dezvoltarea sectorului energetic si la satisfacerea nevoilor energetice ale consumatorilor. Cu un angajament fata de responsabilitatea sociala si adaptabilitatea la schimbari, Electrica isi consolideaza pozitia de lider si continua sa aduca valoare adaugata clientilor si comunitatilor in care activeaza.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram