Actiuni Digi

Actiuni Digi Logo

Simbol:
DIGI
ISIN:
NL0012294474
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Digi

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Digi

Evolutie pret actiuni


Actiuni Digi

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
3.467BRON
Randamentul dividendelor
2,33%
Raportul preț-castig (TTM)
21.54
Castig pe actiuni (TTM)
0.31EUR

Despre Actiuni Digi 

ISIN
NL0012294474
Sector
Telecomunicatii
Industrie
Comunicatii
Website
http://www.digi-communications.ro/
CEO
Serghei Bulgac
Sediu Central
Bucharest
Fondat
2000
Numar angajati
21,833

DIGI este o companie de comunicatii care se remarca prin serviciile sale inovatoare si tehnologia de ultima generatie. Fondată in anul 1990, DIGI s-a dezvoltat rapid si a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din regiune.

DIGI ofera o gama variata de servicii, inclusiv servicii de televiziune prin cablu, internet si telefonie mobila. Compania a investit masiv in infrastructura sa de retea, asigurand o acoperire extinsa si o calitate superioara a serviciilor oferite. DIGI se diferentiaza prin oferirea de pachete de servicii integrate, care permit clientilor sa beneficieze de o experienta completa de comunicare.

DIGI se afla in permanenta la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul telecomunicatiilor. Compania a implementat retele de fibra optica de inalta viteza, asigurand viteze de internet ultra-rapide si conexiuni stabile. De asemenea, DIGI a dezvoltat solutii avansate de televiziune prin cablu, oferind o gama larga de canale HD si servicii interactive.

DIGI pune accent pe satisfactia clientului si pe oferirea de servicii de calitate. Compania investeste in dezvoltarea unor aplicatii mobile si platforme online user-friendly, care faciliteaza accesul si gestionarea serviciilor pentru clienti. De asemenea, DIGI ofera suport tehnic si asistenta clientilor, asigurand o comunicare eficienta si prompta.

DIGI este recunoscuta pentru spiritul sau inovator si capacitatea de a se adapta la schimbarile rapide din industrie. Compania a introdus servicii noi si inovatoare, cum ar fi televiziunea digitala si tehnologia de streaming, oferind astfel clientilor sai o experienta de divertisment moderna si flexibila. De asemenea, DIGI a dezvoltat solutii de telefonie mobila inteligenta, incluzand pachete de date generoase si tarife competitive.

DIGI a reusit sa-si extinda operatiunile pe plan international, devenind un jucator important pe piata telecomunicatiilor din mai multe tari. Compania opereaza in prezent in Romania, Ungaria, Spania si Italia, oferind servicii de comunicatii de inalta calitate si consolidandu-si prezenta pe piata globala.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram