Actiuni Constructii Hidrotehnice S.A

actiuni constructii hidrotehnice sa logo

Simbol:
CHIA
ISIN:
ROCHIAACNOR2
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Constructii Hidrotehnice S.A

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Constructii Hidrotehnice S.A

Evolutie pret actiuni


Actiuni Constructii Hidrotehnice S.A

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
14MRON
Randamentul dividendelor
6,67%
Raportul preț-castig (TTM)
187,54
Castig pe actiuni (TTM)
0,14 RON

Despre Actiuni Constructii Hidrotehnice S.A 

ISIN
ROCHIAACNOR2
Sector
Constructii
Industrie
Constructii
Website
https://www.conhidro.ro/
CEO
Holban Titi
Sediu Central
Iasi
Fondat
1978
Numar angajati
-

Compania Constructii Hidrotehnice este o entitate specializata in dezvoltarea si constructia infrastructurii hidrotehnice. Cu o vasta experienta si expertiza in domeniu, compania are capacitatea de a proiecta si executa lucrari complexe si de inalta calitate in sectorul hidrotehnic, contribuind la dezvoltarea durabila a resurselor de apa si la gestionarea adecvata a amenintarilor hidrologice.

Compania Constructii Hidrotehnice are o istorie bogata de proiecte si lucrari realizate cu succes. Acesta include constructia de baraje, diguri, canale, conducte si alte structuri hidrotehnice. De asemenea, compania s-a implicat in dezvoltarea sistemelor de irigatii, drenajelor agricole si sistemele de protectie impotriva inundatiilor.

Compania Construcții Hidrotehnice acorda o atentie deosebita calitatii si sigurantei in toate proiectele sale. Utilizeaza materiale de inalta calitate si tehnologii avansate pentru a asigura durabilitatea si rezistenta in timp a lucrărilor hidrotehnice. De asemenea, respecta normele si reglementarile de siguranta pentru a asigura protectia angajatilor si a mediului inconjurator.

Compania Construcții Hidrotehnice dispune de o echipa de profesionisti bine pregatiti si experimentati in domeniul construcțiilor hidrotehnice. Inginerii, arhitectii si specialistii din echipa lucreaza cu pasiune si dedicare pentru a dezvolta solutii eficiente si inovatoare pentru fiecare proiect. Aceasta asigura un nivel ridicat de expertiza si satisfactie a clientului.

Compania Construcții Hidrotehnice joaca un rol important in dezvoltarea durabila a resurselor de apa si protejarea mediului. Proiectele sale contribuie la gestionarea eficienta a apelor si la prevenirea inundatiilor, imbunatatind rezistenta comunitatilor si protejand terenurile agricole. De asemenea, compania promoveaza practici sustenabile, utilizand tehnologii prietenoase cu mediul si minimizand impactul asupra ecosistemelor.

Compania Construcții Hidrotehnice colaboreaza cu diverse entitati, inclusiv institutii guvernamentale, autoritati locale si parteneri din industrie, pentru a dezvolta proiecte complexe si pentru a contribui la dezvoltarea infrastructurii hidrotehnice a tarii. Aceste parteneriate consolideaza expertiza si resursele necesare pentru a realiza lucrari de calitate si de importanta strategica.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram