Actiuni Coca Cola

actiuni coca cola

Simbol:
KO
ISIN:
US1912161007
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Coca Cola

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Coca Cola

Evolutie pret actiuni


Actiuni Coca Cola

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
260.5 B USD
Randamentul dividendelor
3,05%
Raportul preț-castig (TTM)
23,91
Castig pe actiuni (TTM)
2,25USD

Despre Actiuni Coca Cola 

ISIN
US1912161007
Sector
Productie si comercializare
Industrie
Productia si comercializarea de bauturi racoritoare
Website
http://www.coca-colacompany.com/
CEO
James Quincey
Sediu Central
Atlanta, USA
Fondat
1892
Numar angajati
82.5K

Coca-Cola este unul dintre cele mai cunoscute si iubite branduri din intreaga lume in industria bauturilor racoritoare. Cu o istorie de peste un secol, Coca-Cola a reusit sa devina un simbol al rasfatului si al bucuriei, conectand oamenii din diferite culturi si aducand un zambet pe buzele consumatorilor sai.

Compania Coca-Cola a fost fondata in Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii. Inventata initial ca un sirop revigorant, reteta originala a fost dezvoltata de farmacistul John S. Pemberton. Prima bautura Coca-Cola a fost vanduta in farmacii ca un remediu impotriva oboselii si indigestiei.

De-a lungul timpului, Coca-Cola a devenit din ce in ce mai populara si a evoluat intr-o varietate de produse, inclusiv bauturi carbogazoase, bauturi racoritoare nealcoolice, sucuri si ceaiuri. Cu brandurile sale de renume mondial, cum ar fi Coca-Cola, Diet Coke, Sprite, Fanta si multe altele, compania ofera o gama larga de optiuni pentru toate gusturile.

Coca-Cola a avut un impact semnificativ asupra culturii globale. Reclamele sale inovatoare, sloganurile memorabile si logo-ul iconic au devenit parte integranta a peisajului urban si al evenimentelor importante. Bautura a fost asociata cu momente de bucurie, prietenie si celebrare, devenind un simbol al stilului de viata optimist si al valorilor pozitive.

Coca-Cola este angajata in responsabilitatea sociala corporativa si in sustinerea comunitatilor in care activeaza. Compania a dezvoltat programe de protectie a mediului, sustinere a educatiei, promovare a unui stil de viata sanatos si sustinerea initiativelor umanitare.

Cu milioane de consumatori din intreaga lume, Coca-Cola ramane un brand de top in industria bauturilor racoritoare. Inovatia continua, atentia la calitate si angajamentul fata de satisfactia clientilor au contribuit la mentinerea succesului companiei de-a lungul anilor.

Coca-Cola este un brand iconic care a marcat generatii de consumatori cu gustul sau unic si cu mesajul sau de bucurie si imbinare a oamenilor. Cu o istorie impresionanta si un impact cultural semnificativ, Coca-Cola ramane un lider in industria bauturilor racoritoare, satisfacand setea si aducand un zambet pe fetele oamenilor din intreaga lume.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram